Zuza i Noddy Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Witamy w waszej galerii:multi: Luluś jest prześliczny, cudny psiaczek z niego. Quote
kamila.m Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Zuza i Noddy']Witamy w waszej galerii:multi: Luluś jest prześliczny, cudny psiaczek z niego.[/quote] Dziękujemy i zapraszamy ponownie.:loveu::loveu::loveu: Quote
kamila.m Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='ewa2909']U nas szczotka leży,była w użyciu chyba ze 2 razy bo Aksa nie chciała się wcale nią czesać.Tośkowi to wcale nie sprawdzalam. Z Aksą od początku nie miałam żadnych problemów z czesaniem,jak tylko nie ma pokazanej utli z olejkiem to wystarczy że zobaczy grzebień to już siedzi koło biurka i czeka na czesanko:loveu:. Tosiek natomiast na samym pocza tku darł się w niebogłosy przy każdym ruszeniu go grzebieniem.Stopniowo się przyzwyczajał i teraz z nim te z nie mam więkrzych problemów. Najlepiej jest juz po czesaniu bo one od razu lecą po nagródke,a ja się z nimi drocze.To przychodzą po mnie do pokoju.Tosiek zaczyna na mnie szczekać a aksa piszczeć. Niezły koncert:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Nagródka ważna rzecz :evil_lol: Lulek zaraz leci pod szafkę i jeszcze muszę mu powiedzieć cacy, a wtedy radości nie ma końca. Słodkie te Twoje Psiutki Ewcia:loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='kamila.m']Nagródka ważna rzecz :evil_lol: Lulek zaraz leci pod szafkę i jeszcze muszę mu powiedzieć cacy, a wtedy radości nie ma końca. Słodkie te Twoje Psiutki Ewcia:loveu::loveu::loveu:[/quote] Na żywca jeszcze lepsze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Mam nadzieje ze będziesz miała okazje poznać chociaż jednego z nich na wystawie w Łodzi.;););) Witamy się z cieplutkiej i słonecznej Łodzi:loveu::loveu::loveu:. U nas od 2 dni wiosna :loveu::loveu::loveu: a i oczywiście wikendowo:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
laurin Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 dzięki za rady dziewczyny :loveu: Dzisiaj rozglądnę się za tym grzebieniem i kosmetykami :lol: Quote
ewa2909 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='kamila.m']Ja też mam nadzieje, tak bardzo chciałabym choć raz te słodziaki:loveu::loveu::loveu: pobawiły się Lulkiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja witam Was mglisto i wieczorowo;););)[/quote] a u nas dalej cieplutko,ale niestety wietrznie:multi::multi::multi: Jak tylko zjawisz się w Łodzi to napewno będzie okazja aby sie pobawiły:loveu::loveu::loveu: Tosiek na dogomani odnalazł braciszka:multi::multi::multi: Quote
kamila.m Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='ewa2909']Na żywca jeszcze lepsze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Mam nadzieje ze będziesz miała okazje poznać chociaż jednego z nich na wystawie w Łodzi.;););) Witamy się z cieplutkiej i słonecznej Łodzi:loveu::loveu::loveu:. U nas od 2 dni wiosna :loveu::loveu::loveu: a i oczywiście wikendowo:eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] Ja też mam nadzieje, tak bardzo chciałabym choć raz te słodziaki:loveu::loveu::loveu: pobawiły się Lulkiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja witam Was mglisto i wieczorowo;););) Quote
kamila.m Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='laurin']dzięki za rady dziewczyny :loveu: Dzisiaj rozglądnę się za tym grzebieniem i kosmetykami :lol:[/quote] To powodzenia życzymy na zakupach. Buziole dla Fibi:loveu::loveu::loveu: Quote
kamila.m Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='ewa2909']a u nas dalej cieplutko,ale niestety wietrznie:multi::multi::multi: Jak tylko zjawisz się w Łodzi to napewno będzie okazja aby sie pobawiły:loveu::loveu::loveu: Tosiek na dogomani odnalazł braciszka:multi::multi::multi:[/quote] Może Wy w czerwcu zawitacie do Szczecina mam międzynarodówkę i krajówkę. Ale czad, że Tosiek brata znalazł, super, że kontakt będziecie mieli:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
laurin Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='kamila.m']To powodzenia życzymy na zakupach. Buziole dla Fibi:loveu::loveu::loveu:[/quote] Kurcze nie było tej firmy bio groom :shake: były tylko beaphar (nie wiem czy nie przekręciłam nazwy) ale nie kupowałam bo wolałam się najpierw poradzić. Lulcia też wyściskaj i wycałuj :loveu: Quote
kamila.m Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='laurin']Kurcze nie było tej firmy bio groom :shake: były tylko beaphar (nie wiem czy nie przekręciłam nazwy) ale nie kupowałam bo wolałam się najpierw poradzić. Lulcia też wyściskaj i wycałuj :loveu:[/quote] Wyśle ci na prywatną wiadomość link do sklepu internetowego, gdzie zawsze zamawiam produkty bio groomu. Wysyłka na następny dzień .:loveu: Nie znam tej firmy o której pisałaś, u nas sprawdził się właśnie bio groom Quote
dysia-u Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 ja też poprosze o linka , chce porównać a może jeszcze coś znajde. Ewcia przysłała mi linka ale jednego kosmetyku nie ma.:lol: Quote
kamila.m Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='dysia-u']ja też poprosze o linka , chce porównać a może jeszcze coś znajde. Ewcia przysłała mi linka ale jednego kosmetyku nie ma.:lol:[/quote] Proszę bardzo już wysłałam na prywatną wiadomość:loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 :eviltong:[quote name='kamila.m']Proszę bardzo już wysłałam na prywatną wiadomość:loveu::loveu::loveu:[/quote] Jak już wszystkim to mi tyż:eviltong::eviltong: Quote
kamila.m Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='ewa2909']:eviltong: Jak już wszystkim to mi tyż:eviltong::eviltong:[/quote] ok. Już wysyłam:loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='kamila.m']ok. Już wysyłam:loveu::loveu::loveu:[/quote] Dziękuje bardzo:loveu::loveu::loveu: dasz nowe foteczki:lol::lol::lol: Quote
kamila.m Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='ewa2909']Dziękuje bardzo:loveu::loveu::loveu: dasz nowe foteczki:lol::lol::lol:[/quote] Jutro się postaram, bo dziś synusia urodziny mieliśmy i to Wiktor był dziś gwiazdą:loveu::loveu::loveu: Quote
laurin Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='kamila.m']Jutro się postaram, bo dziś synusia urodziny mieliśmy i to Wiktor był dziś gwiazdą:loveu::loveu::loveu:[/quote] Witam wieczorną porą :multi: Dzięki za linki:loveu: OOO to może jakieś foteczki z imprezki :razz: Quote
ewa2909 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='kamila.m']Jutro się postaram, bo dziś synusia urodziny mieliśmy i to Wiktor był dziś gwiazdą:loveu::loveu::loveu:[/quote] A to STO LATEK DLA SYNUSIA OD "ciotki "z dogomani :laola::BIG::new-bday::BIG::laola: Quote
kamila.m Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='ewa2909']A to STO LATEK DLA SYNUSIA OD "ciotki "z dogomani :laola::BIG::new-bday::BIG::laola:[/quote] A dziękujemy z całego serduszka:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
ewa2909 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='kamila.m']A dziękujemy z całego serduszka:iloveyou::iloveyou::iloveyou:[/quote] Ależ nie ma za co:loveu::loveu::loveu: Czy wy też w ten nadchodzący wikend wybieracie się na wystawe????? Quote
laurin Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='ewa2909']A to STO LATEK DLA SYNUSIA OD "ciotki "z dogomani :laola::BIG::new-bday::BIG::laola:[/quote] Ja też się dołączam :new-bday: Ile synek ma latek? Quote
dysia-u Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='kamila.m']Jutro się postaram, bo dziś synusia urodziny mieliśmy i to Wiktor był dziś gwiazdą:loveu::loveu::loveu:[/quote] mój też ma dziś urodziny . 15 te . Kamilko dzięki za linka Quote
kamila.m Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='ewa2909']Ależ nie ma za co:loveu::loveu::loveu: Czy wy też w ten nadchodzący wikend wybieracie się na wystawe?????[/quote] Takom mam nadzieje, oby nas grypa nie złamała:loveu::loveu::loveu: Bo podobno w zachodniopomorskim zaczyna się epidemia grypy;););) Quote
kamila.m Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='dysia-u']mój też ma dziś urodziny . 15 te . Kamilko dzięki za linka[/quote] A to wszystkiego naj, naj , naj lepszego. Sto buzioli:new-bday::laola: Quote
Recommended Posts