Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 642
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Witamy w waszej galerii:multi:
Luluś jest prześliczny, cudny psiaczek z niego.[/quote]

Dziękujemy i zapraszamy ponownie.:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='ewa2909']U nas szczotka leży,była w użyciu chyba ze 2 razy bo Aksa nie chciała się wcale nią czesać.Tośkowi to wcale nie sprawdzalam.
Z Aksą od początku nie miałam żadnych problemów z czesaniem,jak tylko nie ma pokazanej utli z olejkiem to wystarczy że zobaczy grzebień to już siedzi koło biurka i czeka na czesanko:loveu:.
Tosiek natomiast na samym pocza tku darł się w niebogłosy przy każdym ruszeniu go grzebieniem.Stopniowo się przyzwyczajał i teraz z nim te z nie mam więkrzych problemów.
Najlepiej jest juz po czesaniu bo one od razu lecą po nagródke,a ja się z nimi drocze.To przychodzą po mnie do pokoju.Tosiek zaczyna na mnie szczekać a aksa piszczeć.
Niezły koncert:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Nagródka ważna rzecz :evil_lol: Lulek zaraz leci pod szafkę i jeszcze muszę mu powiedzieć cacy, a wtedy radości nie ma końca. Słodkie te Twoje Psiutki Ewcia:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='kamila.m']Nagródka ważna rzecz :evil_lol: Lulek zaraz leci pod szafkę i jeszcze muszę mu powiedzieć cacy, a wtedy radości nie ma końca. Słodkie te Twoje Psiutki Ewcia:loveu::loveu::loveu:[/quote]
Na żywca jeszcze lepsze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Mam nadzieje ze będziesz miała okazje poznać chociaż jednego z nich na wystawie w Łodzi.;););)

Witamy się z cieplutkiej i słonecznej Łodzi:loveu::loveu::loveu:.
U nas od 2 dni wiosna :loveu::loveu::loveu:
a i oczywiście wikendowo:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='kamila.m']Ja też mam nadzieje, tak bardzo chciałabym choć raz te słodziaki:loveu::loveu::loveu: pobawiły się Lulkiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja witam Was mglisto i wieczorowo;););)[/quote]

a u nas dalej cieplutko,ale niestety wietrznie:multi::multi::multi:
Jak tylko zjawisz się w Łodzi to napewno będzie okazja aby sie pobawiły:loveu::loveu::loveu:

Tosiek na dogomani odnalazł braciszka:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='ewa2909']Na żywca jeszcze lepsze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Mam nadzieje ze będziesz miała okazje poznać chociaż jednego z nich na wystawie w Łodzi.;););)

Witamy się z cieplutkiej i słonecznej Łodzi:loveu::loveu::loveu:.
U nas od 2 dni wiosna :loveu::loveu::loveu:
a i oczywiście wikendowo:eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]

Ja też mam nadzieje, tak bardzo chciałabym choć raz te słodziaki:loveu::loveu::loveu: pobawiły się Lulkiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja witam Was mglisto i wieczorowo;););)

Posted

[quote name='laurin']dzięki za rady dziewczyny :loveu:
Dzisiaj rozglądnę się za tym grzebieniem i kosmetykami :lol:[/quote]

To powodzenia życzymy na zakupach. Buziole dla Fibi:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='ewa2909']a u nas dalej cieplutko,ale niestety wietrznie:multi::multi::multi:
Jak tylko zjawisz się w Łodzi to napewno będzie okazja aby sie pobawiły:loveu::loveu::loveu:

Tosiek na dogomani odnalazł braciszka:multi::multi::multi:[/quote]
Może Wy w czerwcu zawitacie do Szczecina mam międzynarodówkę i krajówkę. Ale czad, że Tosiek brata znalazł, super, że kontakt będziecie mieli:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='kamila.m']To powodzenia życzymy na zakupach. Buziole dla Fibi:loveu::loveu::loveu:[/quote]
Kurcze nie było tej firmy bio groom :shake: były tylko beaphar (nie wiem czy nie przekręciłam nazwy) ale nie kupowałam bo wolałam się najpierw poradzić.
Lulcia też wyściskaj i wycałuj :loveu:

Posted

[quote name='laurin']Kurcze nie było tej firmy bio groom :shake: były tylko beaphar (nie wiem czy nie przekręciłam nazwy) ale nie kupowałam bo wolałam się najpierw poradzić.
Lulcia też wyściskaj i wycałuj :loveu:[/quote]

Wyśle ci na prywatną wiadomość link do sklepu internetowego, gdzie zawsze zamawiam produkty bio groomu. Wysyłka na następny dzień .:loveu:
Nie znam tej firmy o której pisałaś, u nas sprawdził się właśnie bio groom

Posted

[quote name='dysia-u']ja też poprosze o linka , chce porównać a może jeszcze coś znajde. Ewcia przysłała mi linka ale jednego kosmetyku nie ma.:lol:[/quote]

Proszę bardzo już wysłałam na prywatną wiadomość:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='ewa2909']Dziękuje bardzo:loveu::loveu::loveu:
dasz nowe foteczki:lol::lol::lol:[/quote]

Jutro się postaram, bo dziś synusia urodziny mieliśmy i to Wiktor był dziś gwiazdą:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='kamila.m']Jutro się postaram, bo dziś synusia urodziny mieliśmy i to Wiktor był dziś gwiazdą:loveu::loveu::loveu:[/quote]

Witam wieczorną porą :multi:

Dzięki za linki:loveu:

OOO to może jakieś foteczki z imprezki :razz:

Posted

[quote name='kamila.m']Jutro się postaram, bo dziś synusia urodziny mieliśmy i to Wiktor był dziś gwiazdą:loveu::loveu::loveu:[/quote]
A to STO LATEK DLA SYNUSIA OD "ciotki "z dogomani
:laola::BIG::new-bday::BIG::laola:

Posted

[quote name='ewa2909']A to STO LATEK DLA SYNUSIA OD "ciotki "z dogomani
:laola::BIG::new-bday::BIG::laola:[/quote]

A dziękujemy z całego serduszka:iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

[quote name='kamila.m']A dziękujemy z całego serduszka:iloveyou::iloveyou::iloveyou:[/quote]
Ależ nie ma za co:loveu::loveu::loveu:
Czy wy też w ten nadchodzący wikend wybieracie się na wystawe?????

Posted

[quote name='ewa2909']A to STO LATEK DLA SYNUSIA OD "ciotki "z dogomani
:laola::BIG::new-bday::BIG::laola:[/quote]

Ja też się dołączam :new-bday:

Ile synek ma latek?

Posted

mój też ma dziś urodziny . 15 te . Kamilko dzięki za linka

Posted

[quote name='ewa2909']Ależ nie ma za co:loveu::loveu::loveu:
Czy wy też w ten nadchodzący wikend wybieracie się na wystawe?????[/quote]

Takom mam nadzieje, oby nas grypa nie złamała:loveu::loveu::loveu: Bo podobno w zachodniopomorskim zaczyna się epidemia grypy;););)