Aurunia Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 no to czkam na fotki z papilotowania :loveu: i na Lulka na wystawie też w papiloktach :loveu::loveu: Quote
kamila.m Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Aurunia']Tak oliwi się całego pieska ;). Na wystawie w Bydgoszczy będziecie w wersji wystawowej czy nie?? A i wpadłam powiedzieć że na wystawie będą 2 nasze dziewczynki Aure też zgłosiłam :loveu:[/quote] Chyba raczej nie, bo mieliśmy zatrzymać się w Bydgoszczy dzień wcześniej, to przygotowalibyśmy na spokojnie Lulka, ale niestety nie wyszło , prosto z drogi będziemy. Muszę kupić Lulkowi transporterek, do wyjazdu. Bardzo się ciesze, że zobaczymy dwie piękności. Buziole. Dziś wieczorem będą foty z papilotowania:loveu::evil_lol: Quote
kamila.m Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='dysia-u']ale ulga że już ok :loveu:. Zrób mu za to coolskie papilotki :crazyeye:[/quote] Dzięki bardzo ok. postaram się:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
laurin Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Witam :Rose: Ja po raz pierwszy w Waszej galeryjce :lol: Luluś jest po prostu boski, taki słodziaczek :loveu::loveu::loveu: Będę częściej zaglądać, jeśli można:cool3: Quote
ewa2909 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Cześć Kamilka:loveu::loveu::loveu: Ciekawa jewstem jak Luluś będzie wyglądal; w papilotkach,i jak bedzie się w nich zachowywał:loveu: Quote
kamila.m Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Oto zdjęcia Lulusia w papilotach, jeśli macie jakieś uwagi to proszę o podpowiedź ponieważ robiłam je po raz pierwszy i nie wiem czy dobrze.:loveu::loveu: Quote
Aurunia Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 ale ma facet szałowe ubranko:loveu::loveu::loveu: napisz coś więcej czy nosi spokojnie czy nie zdejmuje jak się czuje w nowej sytuacji?? czy on na zapapilotowane wąsy?? Quote
ewa2909 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Ale Luluś słodko wygląda w tych papilotkach:loveu::loveu::loveu:. Śliczne ma ubranko na papilotki. Ja również jestem ciekawa jak Luluś będzie sie zachowywać w tych papilotkach.:loveu::loveu::loveu: Ile czasu Ci zajeło zakładanie ich???? (ale masz śliczną dużą kuchnie.) Jaki ładny banerek sobie strzeliłaś:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
kamila.m Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Aurunia']ale ma facet szałowe ubranko:loveu::loveu::loveu: napisz coś więcej czy nosi spokojnie czy nie zdejmuje jak się czuje w nowej sytuacji?? czy on na zapapilotowane wąsy??[/quote] Samo papilotownie zniósł całkiem nie źle, nawet był moment że zasnął. Teraz też bardzo spokojnie się zachowuje. Nie ściąga, leży sobie widać, że niezbyt mu przeszkadzają. Tylko ma trudności z chodzeniem. Wąsów starałam mu się nie łapać, ale włoski na pyszczku tak.:loveu::loveu::loveu: Quote
kamila.m Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='ewa2909']Ale Luluś słodko wygląda w tych papilotkach:loveu::loveu::loveu:. Śliczne ma ubranko na papilotki. Ja również jestem ciekawa jak Luluś będzie sie zachowywać w tych papilotkach.:loveu::loveu::loveu: Ile czasu Ci zajeło zakładanie ich???? (ale masz śliczną dużą kuchnie.) Jaki ładny banerek sobie strzeliłaś:eviltong::eviltong::eviltong: Banerek zrobił mi mój mąż ja go tylko wkleiłam;). Moja kuchnia nie jest duża to aneks kuchenny. Pół pokoju to kuchnia, jak dla mnie to mało praktyczne rozwiązanie:shake::shake::shake:. Robiłam je około 30 minut. Tośkowi też musisz Ewcia szczelić papiloty on taką ma ładne włos.Buziole:loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='kamila.m']Banerek zrobił mi mój mąż ja go tylko wkleiłam;). Moja kuchnia nie jest duża to aneks kuchenny. Pół pokoju to kuchnia, jak dla mnie to mało praktyczne rozwiązanie:shake::shake::shake:. Robiłam je około 30 minut. Tośkowi też musisz Ewcia szczelić papiloty on taką ma ładne włos.Buziole:loveu::loveu::loveu:[/quote] Musisz mi podać co ześ kupiła i gdzie to i ja zamówie bo coraz więkrzą trudność mam żeby się kłaczki nie plątały. Quote
kamila.m Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Aurunia']A wąsów dlaczego nie??[/quote] Lulek ma mini wąski bo mu mój synulek po kryjomu w psiego fryzjera się bawił i mu obciął. Więc to co zostało na razie chyba bym nie złapała:loveu::loveu::loveu: Quote
Aurunia Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='ewa2909']Musisz mi podać co ześ kupiła i gdzie to i ja zamówie bo coraz więkrzą trudność mam żeby się kłaczki nie plątały.[/quote] Ewcia żeby się nie plątały to łatwiej by było utrzymać włos natłuszczany ;) a w a pilotach też łatwo. powiedz mi czy to juz przesądzone z tym Tośkowym jajkiem?? Quote
ewa2909 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Aurunia']Ewcia żeby się nie plątały to łatwiej by było utrzymać włos natłuszczany ;) a w a pilotach też łatwo. powiedz mi czy to juz przesądzone z tym Tośkowym jajkiem??[/quote] Ada niestety tak,na miejscu osiadło jedno ale za to bardzo dorodne:placz::placz::placz:. Ada a czym natłuszczać jak ie chce papilotów?Używamy kosmetyków ISB zielone jabłuszko. Quote
kamila.m Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Kolejna porcja zdjęć Lulka w papilotach:loveu::loveu::loveu: Quote
Aurunia Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='ewa2909']Ada niestety tak,na miejscu osiadło jedno ale za to bardzo dorodne:placz::placz::placz:. Ada a czym natłuszczać jak ie chce papilotów?Używamy kosmetyków ISB zielone jabłuszko.[/quote] więc może z bio-groom jest taki olejek norkowy chyba milk oile się nazywa ponoć dobry do czesania i delliego natłuczszania tak słyszałam ;) Quote
Aurunia Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Lusiek śliczny. I jak tam po pierwszym dniu noszenia chłopak się czuje?? :loveu::loveu: Quote
kamila.m Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Aurunia']więc może z bio-groom jest taki olejek norkowy chyba milk oile się nazywa ponoć dobry do czesania i delliego natłuczszania tak słyszałam ;)[/quote] My właśnie takiego używamy i jest rewelacyjny , więc polecamy ;) Quote
kamila.m Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Aurunia']Lusiek śliczny. I jak tam po pierwszym dniu noszenia chłopak się czuje?? :loveu::loveu:[/quote]Witaj , biedny Luluś kręcił się całą noc , nie mógł znależc sobie miejsca . Papliloty wrzynały sie w jego kościaste żeberka:loveu: . Ale dziś juz lepiej , myżle że się w końcu przyzwyczai , w końcu nie ma już wyjścia :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Aurunia Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='kamila.m']My właśnie takiego używamy i jest rewelacyjny , więc polecamy ;)[/quote] Ja nigdy tego nie używałam ale słyszałam że dobry jest ;). Ja pod papiloty używam oleju palmowego jaku że jestem sympatykiem zwierząt nie tylko psów ;). Quote
kamila.m Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Aurunia']Ja nigdy tego nie używałam ale słyszałam że dobry jest ;). Ja pod papiloty używam oleju palmowego jaku że jestem sympatykiem zwierząt nie tylko psów ;).[/quote] Tak na prawdę to dopiero przeczytałam z czego jest olejek norkowy, nigdy się nad tym nie zastanawiałam:oops::oops::oops: . Właśnie zamówiłam Lulkowi olejek z pszenicy Vita Oil firmy Bio Groom. Quote
Aurunia Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Ale je wcale nie twierdze że olej norkowy jest zły i nie skuteczny ;) też kiedyś używałam Vita Oil razem mieszałam to z supre crem w proporcjach jakie piszą tam na opakowaniu ale jest jeden minus strasznie duże opakowania i jeszcze jedno zozrabianie dlatego zdecydowałam się na jeden produkt ;) wygoda i super efekty. Jak Luluś ?? Quote
Recommended Posts