ewa2909 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 kamila.m napisał(a):Przepraszam, ale ten tydzień miałam calutki w biegu i do tego cały weekend spędziłam na uczelni. W tygodniu mam urlop obiecuje, że jutro najpóźniej po jutrze wstawię foty z pozą wystawową:loveu::loveu::loveu: To cierpliwie czekamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Kamilko:loveu::loveu::loveu: Quote
kamila.m Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Zdjęcia pseudo wystawowe ;););) Lulek ma ADHD :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
kamila.m Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 I jeszcze trzy:cool3::cool3::cool3: Quote
dysia-u Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='kamila.m']Zdjęcia pseudo wystawowe ;););) Lulek ma ADHD :loveu::loveu::loveu::loveu: ale by się pobiegało a te paskudniki nie puszczą :placz: Quote
kamila.m Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 dysia-u napisał(a):ale by się pobiegało a te paskudniki nie puszczą :placz: Dobrze powiedziane;););););) Quote
ewa2909 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Cześć Kamilko:loveu::loveu::loveu: Czy Ty spać nie możesz????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Luluś śliczniutki,piękną ma sierść,grzecznie stoi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kamilko jeżeli mogę Ci coś podpowiedzieć to chyba żle trzymacie ogonek Lulkowi;) Quote
ewa2909 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 kamila.m napisał(a):Ma urlop to mogę poszaleć w nocy;););), z tym ogonkiem to Ewciu masz racje, ale normalnie nie mogę Luluśka utrzymać tak jak by miał ADHD, z moim mężem robiliśmy te zdjęcia chyba przez godzinę. W piątek umówiona jestem na wyrwanie ząbków, a wczoraj z Lulusiem byłam na pobraniu krwi, więc może z tego wczoraj był taki nie spokojny. Buziole:loveu::loveu::loveu::loveu: Ja chyba tez się w piątek pojde zapytać kiedy możemy przyjść:shake:.Kamilko pytałaś się ile u Was kosztuje????Ile ząbalów macie do wyrwania? Quote
kamila.m Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='ewa2909']Cześć Kamilko:loveu::loveu::loveu: Czy Ty spać nie możesz????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Luluś śliczniutki,piękną ma sierść,grzecznie stoi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kamilko jeżeli mogę Ci coś podpowiedzieć to chyba żle trzymacie ogonek Lulkowi;) Ma urlop to mogę poszaleć w nocy;););), z tym ogonkiem to Ewciu masz racje, ale normalnie nie mogę Luluśka utrzymać tak jak by miał ADHD, z moim mężem robiliśmy te zdjęcia chyba przez godzinę. W piątek umówiona jestem na wyrwanie ząbków, a wczoraj z Lulusiem byłam na pobraniu krwi, więc może z tego wczoraj był taki nie spokojny. Buziole:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 kamila.m napisał(a):Ząbków do wyrwania jest trzy, dwa na górze i dwa na dole. Tam gdzie my to będziemy robić to kosztuje 80 złoty, badanie krwi i 200 zł zabieg usuwania. Mogłam to zrobić taniej, ale przeczytałam na szczecińskim forum o zwierzętach, iż ta klinika jest bardzo dobra. Ciekawe ile u nas kosztuje:crazyeye:. Kamilko powiedz mi czy Luluś jest nadal na karmie dla szczeniaków,jeżeli tek to czy go bęziesz przestawiać dla dorosłych i kiedy? Co z papilotami,robicie włoski??????????? Quote
kamila.m Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 ewa2909 napisał(a):Ja chyba tez się w piątek pojde zapytać kiedy możemy przyjść:shake:.Kamilko pytałaś się ile u Was kosztuje????Ile ząbalów macie do wyrwania? Ząbków do wyrwania jest trzy, dwa na górze i jeden na dole. Tam gdzie my to będziemy robić to kosztuje 80 złoty, badanie krwi i 200 zł zabieg usuwania. Mogłam to zrobić taniej, ale przeczytałam na szczecińskim forum o zwierzętach, iż ta klinika jest bardzo dobra. Quote
kamila.m Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 ewa2909 napisał(a):Ciekawe ile u nas kosztuje:crazyeye:. Kamilko powiedz mi czy Luluś jest nadal na karmie dla szczeniaków,jeżeli tek to czy go bęziesz przestawiać dla dorosłych i kiedy? Co z papilotami,robicie włoski??????????? Na karem dla dorosłych piesków, tak około dziesiątego miesiąca przejdziemy. Na razie mamy zapas royala junior. Na paczkę z papilotami wciąż czekam, Pani puściła ją normalnie zwykłą paczką, więc ta może iść nawet około 2,5 tygodnia. Normanie mnie krew zalewa mnie z tą pocztą:angryy::angryy::angryy: Quote
ewa2909 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Cześć Kamilko:loveu::lol::loveu: Jak tam Luluś po zabiegu???????? Pozzdrawiamy niedzielnie:loveu: Quote
kamila.m Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 ewa2909 napisał(a):Cześć Kamilko:loveu::lol::loveu: Jak tam Luluś po zabiegu???????? Pozzdrawiamy niedzielnie:loveu: Cześć Ewciu :loveu: , no niestety nie doszło do zabiegu :shake: . Luluś miał trochę złe wyniki . Za dużo mocznika we krwi , więc wet zalecił powtórzyć wyniki . Prawdopodobnie Luluś za mało pije i stąd ten podwyższony mocznik. No nic jutro znów jedziemy na krewkę i się zobaczy co dalej :( Quote
ewa2909 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 kamila.m napisał(a):Cześć Ewciu :loveu: , no niestety nie doszło do zabiegu :shake: . Luluś miał trochę złe wyniki . Za dużo mocznika we krwi , więc wet zalecił powtórzyć wyniki . Prawdopodobnie Luluś za mało pije i stąd ten podwyższony mocznik. No nic jutro znów jedziemy na krewkę i się zobaczy co dalej :( Buuuuuuuuuuuuuu:-(:-(:-( Miejmy nadzieje że nic się nie dzieje złego z jego organizmem.:-( Daj znać co się dzieje. Quote
kamila.m Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='ewa2909']Buuuuuuuuuuuuuu:-(:-(:-( Miejmy nadzieje że nic się nie dzieje złego z jego organizmem.:-( Daj znać co się dzieje.[/qu Dziś odebraliśmy wyniki Lulka jest już wszystko ok:multi::multi::multi::multi::multi::multi:. Wszystko w normie:multi::multi::multi::multi: mocznik też:multi::multi::multi::multi::multi:. Luluś po prostu jak szliśmy na pierwsze wyniki za mało pił i z tego te mocznik był we krwi. Zabieg w następnym tygodniu:loveu::loveu: Quote
Aurunia Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 a co z ubrankiem i papierkami przyszły:cool3: Quote
ewa2909 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='kamila.m'][quote name='ewa2909']Buuuuuuuuuuuuuu:-(:-(:-( Miejmy nadzieje że nic się nie dzieje złego z jego organizmem.:-( Daj znać co się dzieje.[/qu Dziś odebraliśmy wyniki Lulka jest już wszystko ok:multi::multi::multi::multi::multi::multi:. Wszystko w normie:multi::multi::multi::multi: mocznik też:multi::multi::multi::multi::multi:. Luluś po prostu jak szliśmy na pierwsze wyniki za mało pił i z tego te mocznik był we krwi. Zabieg w następnym tygodniu:loveu::loveu:[/quote] No to siupellllllll:multi::multi::multi: Quote
kamila.m Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Aurunia']a co z ubrankiem i papierkami przyszły:cool3:[/quote] Tak przyszły wczoraj. Nareszcie, Pani błędnie zaadresowała paczkę i dla tego tak długo to trwało. Jutro zabieram się za papilotowanie:loveu:. Ubranko naprawdę super:loveu:. Mam pytanie, czy każde pasemko pryskać norkowym olejkiem? Quote
kamila.m Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='ewa2909'][quote name='kamila.m'] No to siupellllllll:multi::multi::multi:[/quote] Nam kamień z serca spadł i Pani Wet też :loveu::loveu::loveu: Quote
Aurunia Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Tak oliwi się całego pieska ;). Na wystawie w Bydgoszczy będziecie w wersji wystawowej czy nie?? A i wpadłam powiedzieć że na wystawie będą 2 nasze dziewczynki Aure też zgłosiłam :loveu: Quote
dysia-u Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 ale ulga że już ok :loveu:. Zrób mu za to coolskie papilotki :crazyeye: Quote
Aurunia Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 a ja czekam na zdjecia w papilotach :loveu: Quote
kamila.m Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 strona testowa , próbuje dodać banerek własnej roboty i mi nie wychodzi:angryy: Quote
Recommended Posts