Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kamila.m napisał(a):
Przepraszam, ale ten tydzień miałam calutki w biegu i do tego cały weekend spędziłam na uczelni. W tygodniu mam urlop obiecuje, że jutro najpóźniej po jutrze wstawię foty z pozą wystawową:loveu::loveu::loveu:

To cierpliwie czekamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cześć Kamilko:loveu::loveu::loveu:

• Replies 642
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Kamilko:loveu::loveu::loveu:
Czy Ty spać nie możesz????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Luluś śliczniutki,piękną ma sierść,grzecznie stoi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kamilko jeżeli mogę Ci coś podpowiedzieć to chyba żle trzymacie ogonek Lulkowi;)

Posted

kamila.m napisał(a):
Ma urlop to mogę poszaleć w nocy;););), z tym ogonkiem to Ewciu masz racje, ale normalnie nie mogę Luluśka utrzymać tak jak by miał ADHD, z moim mężem robiliśmy te zdjęcia chyba przez godzinę. W piątek umówiona jestem na wyrwanie ząbków, a wczoraj z Lulusiem byłam na pobraniu krwi, więc może z tego wczoraj był taki nie spokojny. Buziole:loveu::loveu::loveu::loveu:

Ja chyba tez się w piątek pojde zapytać kiedy możemy przyjść:shake:.Kamilko pytałaś się ile u Was kosztuje????Ile ząbalów macie do wyrwania?

Posted

[quote name='ewa2909']Cześć Kamilko:loveu::loveu::loveu:
Czy Ty spać nie możesz????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Luluś śliczniutki,piękną ma sierść,grzecznie stoi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kamilko jeżeli mogę Ci coś podpowiedzieć to chyba żle trzymacie ogonek Lulkowi;)
Ma urlop to mogę poszaleć w nocy;););), z tym ogonkiem to Ewciu masz racje, ale normalnie nie mogę Luluśka utrzymać tak jak by miał ADHD, z moim mężem robiliśmy te zdjęcia chyba przez godzinę. W piątek umówiona jestem na wyrwanie ząbków, a wczoraj z Lulusiem byłam na pobraniu krwi, więc może z tego wczoraj był taki nie spokojny. Buziole:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

kamila.m napisał(a):
Ząbków do wyrwania jest trzy, dwa na górze i dwa na dole. Tam gdzie my to będziemy robić to kosztuje 80 złoty, badanie krwi i 200 zł zabieg usuwania. Mogłam to zrobić taniej, ale przeczytałam na szczecińskim forum o zwierzętach, iż ta klinika jest bardzo dobra.

Ciekawe ile u nas kosztuje:crazyeye:.
Kamilko powiedz mi czy Luluś jest nadal na karmie dla szczeniaków,jeżeli tek to czy go bęziesz przestawiać dla dorosłych i kiedy?
Co z papilotami,robicie włoski???????????

Posted

ewa2909 napisał(a):
Ja chyba tez się w piątek pojde zapytać kiedy możemy przyjść:shake:.Kamilko pytałaś się ile u Was kosztuje????Ile ząbalów macie do wyrwania?

Ząbków do wyrwania jest trzy, dwa na górze i jeden na dole. Tam gdzie my to będziemy robić to kosztuje 80 złoty, badanie krwi i 200 zł zabieg usuwania. Mogłam to zrobić taniej, ale przeczytałam na szczecińskim forum o zwierzętach, iż ta klinika jest bardzo dobra.

Posted

ewa2909 napisał(a):
Ciekawe ile u nas kosztuje:crazyeye:.
Kamilko powiedz mi czy Luluś jest nadal na karmie dla szczeniaków,jeżeli tek to czy go bęziesz przestawiać dla dorosłych i kiedy?
Co z papilotami,robicie włoski???????????

Na karem dla dorosłych piesków, tak około dziesiątego miesiąca przejdziemy. Na razie mamy zapas royala junior. Na paczkę z papilotami wciąż czekam, Pani puściła ją normalnie zwykłą paczką, więc ta może iść nawet około 2,5 tygodnia. Normanie mnie krew zalewa mnie z tą pocztą:angryy::angryy::angryy:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Cześć Kamilko:loveu::lol::loveu:
Jak tam Luluś po zabiegu????????
Pozzdrawiamy niedzielnie:loveu:

Cześć Ewciu :loveu: , no niestety nie doszło do zabiegu :shake: . Luluś miał trochę złe wyniki . Za dużo mocznika we krwi , więc wet zalecił powtórzyć wyniki . Prawdopodobnie Luluś za mało pije i stąd ten podwyższony mocznik. No nic jutro znów jedziemy na krewkę i się zobaczy co dalej :(

Posted

kamila.m napisał(a):
Cześć Ewciu :loveu: , no niestety nie doszło do zabiegu :shake: . Luluś miał trochę złe wyniki . Za dużo mocznika we krwi , więc wet zalecił powtórzyć wyniki . Prawdopodobnie Luluś za mało pije i stąd ten podwyższony mocznik. No nic jutro znów jedziemy na krewkę i się zobaczy co dalej :(

Buuuuuuuuuuuuuu:-(:-(:-(
Miejmy nadzieje że nic się nie dzieje złego z jego organizmem.:-(
Daj znać co się dzieje.

Posted

[quote name='ewa2909']Buuuuuuuuuuuuuu:-(:-(:-(
Daj znać co się dzieje.[/qu

Dziś odebraliśmy wyniki Lulka jest już wszystko ok:multi::multi::multi::multi::multi::multi:. Wszystko w normie:multi::multi::multi::multi: mocznik też:multi::multi::multi::multi::multi:. Luluś po prostu jak szliśmy na pierwsze wyniki za mało pił i z tego te mocznik był we krwi. Zabieg w następnym tygodniu:loveu::loveu:

Posted

[quote name='kamila.m'][quote name='ewa2909']Buuuuuuuuuuuuuu:-(:-(:-(
Daj znać co się dzieje.[/qu

Dziś odebraliśmy wyniki Lulka jest już wszystko ok:multi::multi::multi::multi::multi::multi:. Wszystko w normie:multi::multi::multi::multi: mocznik też:multi::multi::multi::multi::multi:. Luluś po prostu jak szliśmy na pierwsze wyniki za mało pił i z tego te mocznik był we krwi. Zabieg w następnym tygodniu:loveu::loveu:[/quote]
No to siupellllllll:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Aurunia']a co z ubrankiem i papierkami przyszły:cool3:[/quote]

Tak przyszły wczoraj. Nareszcie, Pani błędnie zaadresowała paczkę i dla tego tak długo to trwało. Jutro zabieram się za papilotowanie:loveu:. Ubranko naprawdę super:loveu:. Mam pytanie, czy każde pasemko pryskać norkowym olejkiem?

Posted

Tak oliwi się całego pieska ;). Na wystawie w Bydgoszczy będziecie w wersji wystawowej czy nie?? A i wpadłam powiedzieć że na wystawie będą 2 nasze dziewczynki Aure też zgłosiłam :loveu: