kamila.m Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 [quote name='dysia-u']http://images32.fotosik.pl/439/95c641347786cbaa.jpg :cool3: wie gdzie najlepiej A jak :cool3::cool3: I tak po każdym jedzonku:loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Cio to jest na tym podkładzie??????????MYSZA??????????:evil_lol: Widze że Luluś tak jak Tosiek lubi uchole wędzone:loveu: A jak jego wąsiska po tych smakołykach ,nie poobgryzane???????:-o Quote
dysia-u Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 nasza ma posklejjane :placz: chyba że poobgryzane a ja myśle że posklejane:angryy::mad: Quote
ewa2909 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 dysia-u napisał(a):nasza ma posklejjane :placz: chyba że poobgryzane a ja myśle że posklejane:angryy::mad: Tosiek też ma poobgryzane:-( Quote
kamila.m Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 To nie ucho wędzone tylko jego ukochany miś:shake::loveu:. A ucholi wędzonych jeszcze mu nie dawałam muszę spróbować. Tak na podkładzie jest mysza Lulek po prostu za nią szaleje, jak się mu nakręci:cool3: Buziole Quote
ewa2909 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 kamila.m napisał(a):To nie ucho wędzone tylko jego ukochany miś:shake::loveu:. A ucholi wędzonych jeszcze mu nie dawałam muszę spróbować. Tak na podkładzie jest mysza Lulek po prostu za nią szaleje, jak się mu nakręci:cool3: Buziole Teraz jak się przyjrzałam to tez widze misia:oops::oops::oops: A co do ucholi to sprobuj,moje szaleja za tym.Ja troche mniej bo nie za ładny zapaszek . Wczoraj kupiłam białe świńskie ryjoki,ale mają wyżerke,i troche mniej capiące. Kamilka jak tam się ma sprawa z papilotami?????????? Quote
ewa2909 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 kamila.m napisał(a):Muszę spróbować z tymi ucholami jutro kupię;););) Czekam na przesyłkę bibułek,gumeczek i ubranka ( poczta działa jak żółw ) Więc jak tylko przyjdą to zrobię fotki Lulka w papilotach:razz::razz::razz: Ja też chyba coraz bardziej zaczynam dojrzewać do tego aby Tośka zacząć papilotować,wczoraj go kąpałam a już dzisiaj nie mogłam go rozczesac.MAKABRA. Czeszesz Luśka codziennie???????????? Quote
kamila.m Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 ewa2909 napisał(a):Teraz jak się przyjrzałam to tez widze misia:oops::oops::oops: A co do ucholi to sprobuj,moje szaleja za tym.Ja troche mniej bo nie za ładny zapaszek . Wczoraj kupiłam białe świńskie ryjoki,ale mają wyżerke,i troche mniej capiące. Kamilka jak tam się ma sprawa z papilotami?????????? Muszę spróbować z tymi ucholami jutro kupię;););) Czekam na przesyłkę bibułek,gumeczek i ubranka ( poczta działa jak żółw ) Więc jak tylko przyjdą to zrobię fotki Lulka w papilotach:razz::razz::razz: Quote
dysia-u Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 a co robicie z ryjkami / nie , nie tymi wędzonymi :shake: ale psimi?/ ?? ciągle posklejame, pomierzwione i nie za czyste ! :angryy: Całość w miare ok ale te brody uch :shake: co robić ? :-o Quote
kamila.m Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 ewa2909 napisał(a):Ja też chyba coraz bardziej zaczynam dojrzewać do tego aby Tośka zacząć papilotować,wczoraj go kąpałam a już dzisiaj nie mogłam go rozczesac.MAKABRA. Czeszesz Luśka codziennie???????????? Tak staram się codziennie go czesać. Najpierw spryskuje go olejkiem norkowym, a po czesze grzebieniem. Podobno na początku papiloty też trzeba zmieniać codziennie:razz::cool3::razz::cool3::razz::cool3: Quote
Aurunia Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 kamila.m napisał(a):Muszę spróbować z tymi ucholami jutro kupię;););) Czekam na przesyłkę bibułek,gumeczek i ubranka ( poczta działa jak żółw ) Więc jak tylko przyjdą to zrobię fotki Lulka w papilotach:razz::razz::razz: Jeśli można wiedzeć gdze zamówiłaś bibułkę i ubranko ?? Quote
kamila.m Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 dysia-u napisał(a):a co robicie z ryjkami / nie , nie tymi wędzonymi :shake: ale psimi?/ ?? ciągle posklejame, pomierzwione i nie za czyste ! :angryy: Całość w miare ok ale te brody uch :shake: co robić ? :-o Jak już mordka Lulusia pachnie co najmniej odrażająco:diabloti::diabloti::diabloti: to biorę trochę szamponu na dłoń mydle mu pyszcz, a potem spłukuje i susze suszarką:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 :angryy: ja też tak robiłam ale po kilku razach dostała zapalenie spojówek. Quote
ewa2909 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 dysia-u napisał(a)::angryy: ja też tak robiłam ale po kilku razach dostała zapalenie spojówek. Uluś włoski się myje a nie oczka:eviltong::eviltong::eviltong: ja swoje myje w jonson beyby i nie ścipie je w oćka:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
kamila.m Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 dysia-u napisał(a)::angryy: ja też tak robiłam ale po kilku razach dostała zapalenie spojówek. Ja myje Lulkowi w pyszczek szamponem dla szczeniąt biogroomu. Ma formułę niepodrażniającą oczu. Jak szampon dla dzieci, który nie powoduje łzawienia;););););) Quote
kamila.m Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 ewa2909 napisał(a):Uluś włoski się myje a nie oczka:eviltong::eviltong::eviltong: ja swoje myje w jonson beyby i nie ścipie je w oćka:eviltong::eviltong::eviltong: Bardzo dobry pomysł Ewcia, jak skończy mi się ten szampon, którego teraz używam to kupie jonnsona !!!:loveu::evil_lol::loveu::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 kamila.m napisał(a):Bardzo dobry pomysł Ewcia, jak skończy mi się ten szampon, którego teraz używam to kupie jonnsona !!!:loveu::evil_lol::loveu::evil_lol: Kamilko ja mówie całkiem poważnie,od pierwszych kompieli Aksy(no prawie bo najpierw mieliśmy szampon Hery)Używamy jonsona.Wole zainwestować w lepszą odżywke i jakiś specyfik do rozczesywania.Oni suczydło ani siul nie mają żadnych problemów ze skórą. Quote
Karolina. Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Śliczny piesek :loveu::loveu::loveu: Co do szamponów to też muszę kupić mojemu jonsona. Naczytałam się o nim pozytywnych opinii, więc mam nadzieję, że Lucky'emu podpasuje ;) Quote
Gosia2406 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Nie myślałam że można kompać w szamponie dla dzieci,czy to napewno nie szkodzi?Myjecie waszym psinkom tym szamponem tylko pyszczki czy kompiecie je całe? Quote
kamila.m Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 ewa2909 napisał(a):Kamilko ja mówie całkiem poważnie,od pierwszych kompieli Aksy(no prawie bo najpierw mieliśmy szampon Hery)Używamy jonsona.Wole zainwestować w lepszą odżywke i jakiś specyfik do rozczesywania.Oni suczydło ani siul nie mają żadnych problemów ze skórą. No właśnie Ewciu, twoje psiutki nie mają problemów, a Luluś nieraz po kąpieli się drapie i skórkę na główce ma zaczerwienioną, więc chyba muszę już przy kolejnej kąpieli pożyczyć szampon od mego syncia, tylko teraz ma Nivea dla dzieci, ale też nie łzawą oczka po nim. Buziole:loveu:;):loveu:;) Quote
kamila.m Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Śliczny piesek :loveu::loveu::loveu: Co do szamponów to też muszę kupić mojemu jonsona. Naczytałam się o nim pozytywnych opinii, więc mam nadzieję, że Lucky'emu podpasuje ;) Dziękujemy bardzo. My też będziemy próbować z tym szamponem. Pozdrawiamy cieplutko:loveu::loveu::loveu: Quote
kamila.m Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Gosia2406 napisał(a):Nie myślałam że można kompać w szamponie dla dzieci,czy to napewno nie szkodzi?Myjecie waszym psinkom tym szamponem tylko pyszczki czy kompiecie je całe? Ewcia pisze, że całe psiutki kąpie w jonsonie. Nasza kąpiel w piątek i całego wykąpie Lulusia w szamponie dla dzieci:multi:;):multi:;) Quote
ewa2909 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Cześć Kamilko:loveu::loveu::loveu: Tak jak pisałam ja Akse gdzieś tak od jej 5 miesięcy kąpie w Jonsonie,Tosiek jest w nim kąpany od samego początku pobytu u nas. Nic się siulką nie dzieje. Nie wiem jak jest z Niveyką bo nigdy jej nie stosowałam więc nie mogę Ci doradzić. Quote
Aurunia Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 No i gdzie te zdjęcia :mad: czekam i czekam Quote
kamila.m Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Aurunia napisał(a):No i gdzie te zdjęcia :mad: czekam i czekam Przepraszam, ale ten tydzień miałam calutki w biegu i do tego cały weekend spędziłam na uczelni. W tygodniu mam urlop obiecuje, że jutro najpóźniej po jutrze wstawię foty z pozą wystawową:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts