ewa2909 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROCZKU:loveu::loveu::loveu: Quote
kamila.m Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Dziękujemy, Wam też życzymy wszystkiego naj, naj najlepszego. Niech psiutki rosną zdrowo;):loveu::loveu::loveu: Quote
kamila.m Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 kilka zdjęć jak Luluś czekał na pierwszego sylwestra w swoim życiu:lol::loveu: Quote
***Paulina*** Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Jaki on piękny się zrobił:loveu: Już prawdziwy yorczek z niego:loveu::loveu::loveu: No i super się wybarwia bo widzę że pyszczek ma już cały jaśniutki:loveu::loveu::loveu: Z tyłu też się wybarwia???:cool3: Quote
Aurunia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Ja tu pierwszy raz jakoś przegapiłam nowi tytuł. Piesek śliczny :loveu:. Będzie go można zobaczyć na wystawach?? Quote
kamila.m Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Jaki on piękny się zrobił:loveu: Już prawdziwy yorczek z niego:loveu::loveu::loveu: No i super się wybarwia bo widzę że pyszczek ma już cały jaśniutki:loveu::loveu::loveu: Z tyłu też się wybarwia???:cool3: Tak z tyłu ma już gdzie niegadzie srebrne pasemka. Kati, też widziałam, ze pięknie się:loveu: wybarwia;) Quote
kamila.m Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Aurunia napisał(a):Ja tu pierwszy raz jakoś przegapiłam nowi tytuł. Piesek śliczny :loveu:. Będzie go można zobaczyć na wystawach?? Witamy!! Tak będziemy wystawiać Lulusia. Planujemy to zrobić pierwszy raz w tym roku w czerwcu w szczecinie na krajowej i międzynarodowej. Strasznie się obawiam tych wystaw bo zielona jestem:roll:. Więc postanowiliśmy pojeździć na kilka i poobserwować jak to wszystko wygląd . Pozdrawiamy:loveu: Quote
Aurunia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 kamila.m napisał(a):Witamy!! Tak będziemy wystawiać Lulusia. Planujemy to zrobić pierwszy raz w tym roku w czerwcu w szczecinie na krajowej i międzynarodowej. Strasznie się obawiam tych wystaw bo zielona jestem:roll:. Więc postanowiliśmy pojeździć na kilka i poobserwować jak to wszystko wygląd . Pozdrawiamy:loveu: Oooo to fajnie może się spotkamy na jakiejś wystawie ;). Zapraszamy do nas do galerii:cool3: Quote
kamila.m Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Aurunia napisał(a):Oooo to fajnie może się spotkamy na jakiejś wystawie ;). Zapraszamy do nas do galerii:cool3: Dziekujemy, na pewno z korzystamy z zaproszenia;) Quote
***Paulina*** Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 kamila.m napisał(a):Tak z tyłu ma już gdzie niegadzie srebrne pasemka. Kati, też widziałam, ze pięknie się:loveu: wybarwia;) No tylko że Kati tylko na pyszczku się wybarwia, bo z tyłu to czarna będzie... Tylko że coś jej to słabo idzie bo Luluś ma już cały pyszczek jaśniutki a Kati jeszcze nie:-( Quote
ewa2909 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Cześć Kamilka:loveu: jaki on śliczny:loveu:,jaki długi śliczny włosek:loveu: Czy będziecie również w Łodzi na wystawie? Quote
kamila.m Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 ***Paulina*** napisał(a):No tylko że Kati tylko na pyszczku się wybarwia, bo z tyłu to czarna będzie... Tylko że coś jej to słabo idzie bo Luluś ma już cały pyszczek jaśniutki a Kati jeszcze nie:-( Gromerka powiedziała mi, iż yorki tak naprawdę do trzeciego roku życia wybarwiają się. Lulka mama była srebrna a tata w sumie ciemny. Więc sama tak do końca nie wiem jaki Lulek będzie:evil_lol::loveu: Quote
kamila.m Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='ewa2909']Cześć Kamilka:loveu: jaki on śliczny:loveu:,jaki długi śliczny włosek:loveu: Czy będziecie również w Łodzi na wystawie? Na pewno będziemy w Bydgoszczy w lutym. Bardzo bym chciała być w maju w Łodzi, ale trochę daleko ze Szczecina chyba z 500 km . Ale jeszcze nie mówię nie!!!:cool3: Quote
ewa2909 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Cześć Kamilko niedzielnie,słonecznie,orkiestrowo:loveu::loveu::loveu: Można liczyć na jakąś focie?????????????:multi: Quote
kamila.m Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Śniegowy spacer Lulusia:iloveyou: Quote
kamila.m Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 I jeszcze dwa:loveu::loveu: http:// Quote
kamila.m Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 ewa2909 napisał(a):Cześć Kamilko niedzielnie,słonecznie,orkiestrowo:loveu::loveu::loveu: Można liczyć na jakąś focie?????????????:multi: Orkiestrowo również Witamy i do obejrzenia fotek zapraszmy!!!!;) Quote
***Paulina*** Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Jaki on ładny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Kamilko jak Luluś zareagował na śnieg i na mróz???????? Widze ze niekoniecznie mu sie podobało,ogonek cały czas do dołu. Nie osikuje Ci tej kurteczkibo jakoś długa jest od spodu Śliczne foteczki i oczywiścoe model.:loveu::loveu: Quote
kamila.m Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 ewa2909 napisał(a):Kamilko jak Luluś zareagował na śnieg i na mróz???????? Widze ze niekoniecznie mu sie podobało,ogonek cały czas do dołu. Nie osikuje Ci tej kurteczkibo jakoś długa jest od spodu Śliczne foteczki i oczywiścoe model.:loveu::loveu: Wychodziłam z nim codziennie nawet gdy był ten siarczysty mróz, bo o dziwo sam się tego domagał, gdy widział, że wybieram się na dwór to stał, przede mną i wpatrywał się tymi słodkimi oczkami:crazyeye:, a na samy dworku było mu trochę zimno ( świadczy o tym ogon ), ale też brykał jak szalony!Kurteczkę obsiusia, za każdym razem:evil_lol:, więc mamy jeszcze dwie na zmianę ( codziennie piorę je w rekach i na grzejniki) . Pozdrawiamy!!:loveu::loveu::loveu: Quote
kamila.m Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Jaki on ładny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękujemy, Buziole dla Kati i Pańci oczywiscie:loveu::loveu:;) Quote
ewa2909 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 kamila.m napisał(a):Wychodziłam z nim codziennie nawet gdy był ten siarczysty mróz, bo o dziwo sam się tego domagał, gdy widział, że wybieram się na dwór to stał, przede mną i wpatrywał się tymi słodkimi oczkami:crazyeye:, a na samy dworku było mu trochę zimno ( świadczy o tym ogon ), ale też brykał jak szalony!Kurteczkę obsiusia, za każdym razem:evil_lol:, więc mamy jeszcze dwie na zmianę ( codziennie piorę je w rekach i na grzejniki) . Pozdrawiamy!!:loveu::loveu::loveu: No wlaśnie ja też Toskowi kupiłam nową kurteczke,i okazuje sie że jest do dupy bo za każdym razem cały brzusio mokry:shake:. Jak było tak zimno to jak Tosiek zobaczył swoją kurtke to już się trząsł Quote
kamila.m Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 ewa2909 napisał(a):No wlaśnie ja też Toskowi kupiłam nową kurteczke,i okazuje sie że jest do dupy bo za każdym razem cały brzusio mokry:shake:. Jak było tak zimno to jak Tosiek zobaczył swoją kurtke to już się trząsł oj jo jo jaki, biedny Tosiu:-(:-(:-(, Aksa na pewno już zahartowana;)! Jak tam Wasze wymiary? Bo u nas stanęło na 1600g, i ani drgnie. Może dlatego, ze cielęcinką go już nie karmie weekend do zamrażalnik mam zepsuty i Luluś musi ciągnąć na sucharach!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 kamila.m napisał(a):oj jo jo jaki, biedny Tosiu:-(:-(:-(, Aksa na pewno już zahartowana;)! Jak tam Wasze wymiary? Bo u nas stanęło na 1600g, i ani drgnie. Może dlatego, ze cielęcinką go już nie karmie weekend do zamrażalnik mam zepsuty i Luluś musi ciągnąć na sucharach!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Waga niestety w czasie choroby spadła do 1.30kg,przed chwilką go zważyłam i waży 1.53kg.My dla odmiany wprowadziliśmy na wikend kurczaczka z marchewka i kaszka manna. Po Aksie już pięknie widaźć ze się zaokragliła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Tosiek również po malutku wraca z wgą do normy. A mówiłam że te nasze pieski to będa kurdupelki:eviltong::eviltong::eviltong:(pamiętasz nasze początki) W wymiarkach nic się nie zmieniło. Wysokość-19/20cm długość-20/21cm Quote
Aurunia Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Śliczny facet.:loveu::loveu: Chyba bedzesz musiała myśleć o papilotach dlaniego szkoda by było tych jego pięknych wąsów :cool3: Quote
Recommended Posts