Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 642
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaki on piękny się zrobił:loveu: Już prawdziwy yorczek z niego:loveu::loveu::loveu:
No i super się wybarwia bo widzę że pyszczek ma już cały jaśniutki:loveu::loveu::loveu:
Z tyłu też się wybarwia???:cool3:

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Jaki on piękny się zrobił:loveu: Już prawdziwy yorczek z niego:loveu::loveu::loveu:
No i super się wybarwia bo widzę że pyszczek ma już cały jaśniutki:loveu::loveu::loveu:
Z tyłu też się wybarwia???:cool3:

Tak z tyłu ma już gdzie niegadzie srebrne pasemka. Kati, też widziałam, ze pięknie się:loveu: wybarwia;)

Posted

Aurunia napisał(a):
Ja tu pierwszy raz jakoś przegapiłam nowi tytuł. Piesek śliczny :loveu:. Będzie go można zobaczyć na wystawach??

Witamy!! Tak będziemy wystawiać Lulusia. Planujemy to zrobić pierwszy raz w tym roku w czerwcu w szczecinie na krajowej i międzynarodowej. Strasznie się obawiam tych wystaw bo zielona jestem:roll:. Więc postanowiliśmy pojeździć na kilka i poobserwować jak to wszystko wygląd . Pozdrawiamy:loveu:

Posted

kamila.m napisał(a):
Witamy!! Tak będziemy wystawiać Lulusia. Planujemy to zrobić pierwszy raz w tym roku w czerwcu w szczecinie na krajowej i międzynarodowej. Strasznie się obawiam tych wystaw bo zielona jestem:roll:. Więc postanowiliśmy pojeździć na kilka i poobserwować jak to wszystko wygląd . Pozdrawiamy:loveu:

Oooo to fajnie może się spotkamy na jakiejś wystawie ;). Zapraszamy do nas do galerii:cool3:

Posted

Aurunia napisał(a):
Oooo to fajnie może się spotkamy na jakiejś wystawie ;). Zapraszamy do nas do galerii:cool3:

Dziekujemy, na pewno z korzystamy z zaproszenia;)

Posted

kamila.m napisał(a):
Tak z tyłu ma już gdzie niegadzie srebrne pasemka. Kati, też widziałam, ze pięknie się:loveu: wybarwia;)

No tylko że Kati tylko na pyszczku się wybarwia, bo z tyłu to czarna będzie...
Tylko że coś jej to słabo idzie bo Luluś ma już cały pyszczek jaśniutki a Kati jeszcze nie:-(

Posted

***Paulina*** napisał(a):
No tylko że Kati tylko na pyszczku się wybarwia, bo z tyłu to czarna będzie...
Tylko że coś jej to słabo idzie bo Luluś ma już cały pyszczek jaśniutki a Kati jeszcze nie:-(

Gromerka powiedziała mi, iż yorki tak naprawdę do trzeciego roku życia wybarwiają się. Lulka mama była srebrna a tata w sumie ciemny. Więc sama tak do końca nie wiem jaki Lulek będzie:evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='ewa2909']Cześć Kamilka:loveu:
jaki on śliczny:loveu:,jaki długi śliczny włosek:loveu:
Czy będziecie również w Łodzi na wystawie?

Na pewno będziemy w Bydgoszczy w lutym. Bardzo bym chciała być w maju w Łodzi, ale trochę daleko ze Szczecina chyba z 500 km . Ale jeszcze nie mówię nie!!!:cool3:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Cześć Kamilko niedzielnie,słonecznie,orkiestrowo:loveu::loveu::loveu:
Można liczyć na jakąś focie?????????????:multi:

Orkiestrowo również Witamy i do obejrzenia fotek zapraszmy!!!!;)

Posted

Kamilko jak Luluś zareagował na śnieg i na mróz????????
Widze ze niekoniecznie mu sie podobało,ogonek cały czas do dołu.
Nie osikuje Ci tej kurteczkibo jakoś długa jest od spodu
Śliczne foteczki i oczywiścoe model.:loveu::loveu:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Kamilko jak Luluś zareagował na śnieg i na mróz????????
Widze ze niekoniecznie mu sie podobało,ogonek cały czas do dołu.
Nie osikuje Ci tej kurteczkibo jakoś długa jest od spodu
Śliczne foteczki i oczywiścoe model.:loveu::loveu:

Wychodziłam z nim codziennie nawet gdy był ten siarczysty mróz, bo o dziwo sam się tego domagał, gdy widział, że wybieram się na dwór to stał, przede mną i wpatrywał się tymi słodkimi oczkami:crazyeye:, a na samy dworku było mu trochę zimno ( świadczy o tym ogon ), ale też brykał jak szalony!Kurteczkę obsiusia, za każdym razem:evil_lol:, więc mamy jeszcze dwie na zmianę ( codziennie piorę je w rekach i na grzejniki) . Pozdrawiamy!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

kamila.m napisał(a):
Wychodziłam z nim codziennie nawet gdy był ten siarczysty mróz, bo o dziwo sam się tego domagał, gdy widział, że wybieram się na dwór to stał, przede mną i wpatrywał się tymi słodkimi oczkami:crazyeye:, a na samy dworku było mu trochę zimno ( świadczy o tym ogon ), ale też brykał jak szalony!Kurteczkę obsiusia, za każdym razem:evil_lol:, więc mamy jeszcze dwie na zmianę ( codziennie piorę je w rekach i na grzejniki) . Pozdrawiamy!!:loveu::loveu::loveu:

No wlaśnie ja też Toskowi kupiłam nową kurteczke,i okazuje sie że jest do dupy bo za każdym razem cały brzusio mokry:shake:.

Jak było tak zimno to jak Tosiek zobaczył swoją kurtke to już się trząsł

Posted

ewa2909 napisał(a):
No wlaśnie ja też Toskowi kupiłam nową kurteczke,i okazuje sie że jest do dupy bo za każdym razem cały brzusio mokry:shake:.

Jak było tak zimno to jak Tosiek zobaczył swoją kurtke to już się trząsł

oj jo jo jaki, biedny Tosiu:-(:-(:-(, Aksa na pewno już zahartowana;)! Jak tam Wasze wymiary? Bo u nas stanęło na 1600g, i ani drgnie. Może dlatego, ze cielęcinką go już nie karmie weekend do zamrażalnik mam zepsuty i Luluś musi ciągnąć na sucharach!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

kamila.m napisał(a):
oj jo jo jaki, biedny Tosiu:-(:-(:-(, Aksa na pewno już zahartowana;)! Jak tam Wasze wymiary? Bo u nas stanęło na 1600g, i ani drgnie. Może dlatego, ze cielęcinką go już nie karmie weekend do zamrażalnik mam zepsuty i Luluś musi ciągnąć na sucharach!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Waga niestety w czasie choroby spadła do 1.30kg,przed chwilką go zważyłam i waży 1.53kg.My dla odmiany wprowadziliśmy na wikend kurczaczka z marchewka i kaszka manna.
Po Aksie już pięknie widaźć ze się zaokragliła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Tosiek również po malutku wraca z wgą do normy.
A mówiłam że te nasze pieski to będa kurdupelki:eviltong::eviltong::eviltong:(pamiętasz nasze początki)
W wymiarkach nic się nie zmieniło.
Wysokość-19/20cm
długość-20/21cm