***Paulina*** Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Post przeskoczył na poprzednią stronę:shake: Quote
kamila.m Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Przepraszamy, że nas tak długo nie było, ale mieliśmy małą awarie sprzętu. Pozdrawiamy, a to ostanie zdjęcia Lulusia:loveu: Quote
***Paulina*** Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 O już widzę:multi: Słodziutki jest:loveu::loveu::loveu: Będziecie go wystawiać??? Quote
kamila.m Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Post przeskoczył na poprzednią stronę:shake: Już jest ok. Pozdrawiamy:lol: Quote
kamila.m Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 ***Paulina*** napisał(a):O już widzę:multi: Słodziutki jest:loveu::loveu::loveu: Będziecie go wystawiać??? Przynajmniej trzy razy by maluchy po Lulku miały rodowody. Nosimy się z zamiarem kupienia mu suni!! Bo smutno mu strasznie samemu w domu:placz: Quote
***Paulina*** Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 kamila.m napisał(a):Przynajmniej trzy razy by maluchy po Lulku miały rodowody. Nosimy się z zamiarem kupienia mu suni!! Bo smutno mu strasznie samemu w domu:placz: Fajnie, że planujecie kupić suczkę...:multi: A już coś konkretnego czy to na razie tylko plany??? Quote
ewa2909 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Oj Lulusiu jak ja Cię dawno nie widziałam:loveu::loveu::loveu: Słodziutki jesteś:loveu:.A pancia Twoja niedobra i tak malutko Twoich fociów wstawia.:mad: Kiedy planujecie zakup suni? Quote
kamila.m Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 ewa2909 napisał(a):Oj Lulusiu jak ja Cię dawno nie widziałam:loveu::loveu::loveu: Słodziutki jesteś:loveu:.A pancia Twoja niedobra i tak malutko Twoich fociów wstawia.:mad: Kiedy planujecie zakup suni? Chyba jak najszybciej, bo razem odchowają się z najgorszego. Tylko musimy znałeś jakąś hodowle. U nas w zachodniopomorskim jest ich mało, więc przyjdzie nam szukać gdzieś w Polsce. Quote
dysia-u Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 :lol: nareszcie pojawił się Luluś. Ale jak urósł !!:multi: Quote
magda_p_dg Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 właśnie obejrzałam twoją galerię Lulusiu :lol: prześliczny jesteś, a jak byłes malutki to wyglądałeś tak jak nasz Cliffcio teraz, gorąco cię pozdrawiamy :hand: Quote
ewa2909 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 kamila.m napisał(a):Chyba jak najszybciej, bo razem odchowają się z najgorszego. Tylko musimy znałeś jakąś hodowle. U nas w zachodniopomorskim jest ich mało, więc przyjdzie nam szukać gdzieś w Polsce. Z hodowli Tośka sa szczeniaczki które się dzisiaj urodziły.:loveu::loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 dobrze że ja ich nie widze bo sprzeciw rodziny nie byłby dla mnie problemem:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 dysia-u napisał(a):dobrze że ja ich nie widze bo sprzeciw rodziny nie byłby dla mnie problemem:evil_lol: Ja już swoich zaczynam urabiać na trzeciego:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Z dzieciakami nie ma problemu,a mężulek wczoraj siedział cicho bez sprzeciwów więc kto wie może jeszcze w tym roku coś zawita u mnie w domku.:eviltong: Quote
dysia-u Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 :placz: nie , no przestań :placz: podpuszczasz mnie a ja potem wierce mężowi dziure w brzuchu:evil_lol: masz już dwa a ja tylko jednego :placz::placz::placz: Quote
ewa2909 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 dysia-u napisał(a)::placz: nie , no przestań :placz: podpuszczasz mnie a ja potem wierce mężowi dziure w brzuchu:evil_lol: masz już dwa a ja tylko jednego :placz::placz::placz: Ja czekam na zdjęcia maluszków,jak tylko będe miała to zaraz Ci pokaże:eviltong: Quote
dysia-u Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 a ta swoje ! nie nie nie moge ich nawet widzieć na zdjęciu:placz: Quote
ewa2909 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 dysia-u napisał(a):a ta swoje ! nie nie nie moge ich nawet widzieć na zdjęciu:placz: To jak wstawie u siebie to Ci napisze żebyś przez jakiś czas nie zaglądała do mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 uuuuu że też ja musiałam spotkać taka paskude uuuuu:placz: Quote
kamila.m Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 kuś Ewcia, kuś od przybytku głowa nie boli:diabloti:. Ja tam już postanowiłam będzie drugi i basta:loveu: Quote
ewa2909 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 kamila.m napisał(a):kuś Ewcia, kuś od przybytku głowa nie boli:diabloti:. Ja tam już postanowiłam będzie drugi i basta:loveu: E tam z Uli twardy orzech do zgryzienia i nie chce się skusić:evil_lol: Quote
kamila.m Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 magda_p_dg napisał(a):właśnie obejrzałam twoją galerię Lulusiu :lol: prześliczny jesteś, a jak byłes malutki to wyglądałeś tak jak nasz Cliffcio teraz, gorąco cię pozdrawiamy :hand: Dziękujemy bardzo i zapraszamy częściej!!! Quote
kamila.m Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 ewa2909 napisał(a):E tam z Uli twardy orzech do zgryzienia i nie chce się skusić:evil_lol: Ja też się zarzekałam mówiłam jeden wystarczy, ale jak zobaczyłam jak Luluś garnie się do zabawy z innymi pieskami to żal mi się zrobiło i uświadomiłam sobie, że sam jak palec jest, gdy gdzieś wychodzimy, a ta we dwoje raźniej!!!;) Quote
ewa2909 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 kamila.m napisał(a):Ja też się zarzekałam mówiłam jeden wystarczy, ale jak zobaczyłam jak Luluś garnie się do zabawy z innymi pieskami to żal mi się zrobiło i uświadomiłam sobie, że sam jak palec jest, gdy gdzieś wychodzimy, a ta we dwoje raźniej!!!;) Ja też tak uważam.Zresztą jak widać na moich fotkach to raczej na nude z moimi siulkami nie możemy narzekać:evil_lol:.Jesce:eviltong: jeden mi sie marzy Quote
***Paulina*** Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Mi też się marzy:loveu: I może latem... Pod koniec wakacji...:roll: Quote
Recommended Posts