Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 642
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

***Paulina*** napisał(a):
O już widzę:multi: Słodziutki jest:loveu::loveu::loveu:
Będziecie go wystawiać???

Przynajmniej trzy razy by maluchy po Lulku miały rodowody. Nosimy się z zamiarem kupienia mu suni!! Bo smutno mu strasznie samemu w domu:placz:

Posted

kamila.m napisał(a):
Przynajmniej trzy razy by maluchy po Lulku miały rodowody. Nosimy się z zamiarem kupienia mu suni!! Bo smutno mu strasznie samemu w domu:placz:

Fajnie, że planujecie kupić suczkę...:multi:
A już coś konkretnego czy to na razie tylko plany???

Posted

Oj Lulusiu jak ja Cię dawno nie widziałam:loveu::loveu::loveu:
Słodziutki jesteś:loveu:.A pancia Twoja niedobra i tak malutko Twoich fociów wstawia.:mad:
Kiedy planujecie zakup suni?

Posted

ewa2909 napisał(a):
Oj Lulusiu jak ja Cię dawno nie widziałam:loveu::loveu::loveu:
Słodziutki jesteś:loveu:.A pancia Twoja niedobra i tak malutko Twoich fociów wstawia.:mad:
Kiedy planujecie zakup suni?

Chyba jak najszybciej, bo razem odchowają się z najgorszego. Tylko musimy znałeś jakąś hodowle. U nas w zachodniopomorskim jest ich mało, więc przyjdzie nam szukać gdzieś w Polsce.

Posted

kamila.m napisał(a):
Chyba jak najszybciej, bo razem odchowają się z najgorszego. Tylko musimy znałeś jakąś hodowle. U nas w zachodniopomorskim jest ich mało, więc przyjdzie nam szukać gdzieś w Polsce.

Z hodowli Tośka sa szczeniaczki które się dzisiaj urodziły.:loveu::loveu::loveu:

Posted

dysia-u napisał(a):
dobrze że ja ich nie widze bo sprzeciw rodziny nie byłby dla mnie problemem:evil_lol:

Ja już swoich zaczynam urabiać na trzeciego:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Z dzieciakami nie ma problemu,a mężulek wczoraj siedział cicho bez sprzeciwów więc kto wie może jeszcze w tym roku coś zawita u mnie w domku.:eviltong:

Posted

dysia-u napisał(a):
:placz: nie , no przestań :placz: podpuszczasz mnie a ja potem wierce mężowi dziure w brzuchu:evil_lol: masz już dwa a ja tylko jednego :placz::placz::placz:

Ja czekam na zdjęcia maluszków,jak tylko będe miała to zaraz Ci pokaże:eviltong:

Posted

dysia-u napisał(a):
a ta swoje ! nie nie nie moge ich nawet widzieć na zdjęciu:placz:

To jak wstawie u siebie to Ci napisze żebyś przez jakiś czas nie zaglądała do mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

kamila.m napisał(a):
kuś Ewcia, kuś od przybytku głowa nie boli:diabloti:. Ja tam już postanowiłam będzie drugi i basta:loveu:

E tam z Uli twardy orzech do zgryzienia i nie chce się skusić:evil_lol:

Posted

magda_p_dg napisał(a):
właśnie obejrzałam twoją galerię Lulusiu :lol: prześliczny jesteś, a jak byłes malutki to wyglądałeś tak jak nasz Cliffcio teraz, gorąco cię pozdrawiamy :hand:

Dziękujemy bardzo i zapraszamy częściej!!!

Posted

ewa2909 napisał(a):
E tam z Uli twardy orzech do zgryzienia i nie chce się skusić:evil_lol:

Ja też się zarzekałam mówiłam jeden wystarczy, ale jak zobaczyłam jak Luluś garnie się do zabawy z innymi pieskami to żal mi się zrobiło i uświadomiłam sobie, że sam jak palec jest, gdy gdzieś wychodzimy, a ta we dwoje raźniej!!!;)

Posted

kamila.m napisał(a):
Ja też się zarzekałam mówiłam jeden wystarczy, ale jak zobaczyłam jak Luluś garnie się do zabawy z innymi pieskami to żal mi się zrobiło i uświadomiłam sobie, że sam jak palec jest, gdy gdzieś wychodzimy, a ta we dwoje raźniej!!!;)

Ja też tak uważam.Zresztą jak widać na moich fotkach to raczej na nude z moimi siulkami nie możemy narzekać:evil_lol:.Jesce:eviltong: jeden mi sie marzy