kamila.m Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 ewa2909 napisał(a):Tośkowi na dole wypadly juz ok miesiąca temute na górze jeszcze się trzymająchociaz wydaje mi się że jeden się zaczyna ruszać. Jak byłam z nim u weta to powiedział że można spokojnie poczekać aż stałe calkiem wyjda. Na razie nie chce jeść suchej karmy bo wszystkie zęby te głebiej się ruszają. Ja właśnie też gdzieś czytałam, że z kiełkami można poczekać. Pójdę do weta by ocenił jak tam w ogóle idzie wymiana ząbków. Quote
ewa2909 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ile Luluś już ma?Bo nie chce mi się szukac:oops:? Podaj jego aktualne wymiarki. Quote
dysia-u Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 ewa2909 napisał(a):Tośkowi na dole wypadly juz ok miesiąca temute na górze jeszcze się trzymająchociaz wydaje mi się że jeden się zaczyna ruszać. Jak byłam z nim u weta to powiedział że można spokojnie poczekać aż stałe calkiem wyjda. Na razie nie chce jeść suchej karmy bo wszystkie zęby te głebiej się ruszają. :eviltong::eviltong::eviltong: klejnocika to nie ma ale"głębiej ma zęby" ale z niego macho:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czy on czeka żeby mu tą karme pogryżć??!!:lol::lol: Quote
ewa2909 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 dysia-u napisał(a)::eviltong::eviltong::eviltong: klejnocika to nie ma ale"głębiej ma zęby" ale z niego macho:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czy on czeka żeby mu tą karme pogryżć??!!:lol::lol: No a jesteś chętna:eviltong: Quote
***Paulina*** Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 kamila.m napisał(a): Jak tam u Was wymiana zębów, bo u nas trzeba chyba rwać kły:-(!!! A Kati już wyleciały wszystkie do kiełków, a kiełki jak na razie to się nie chcą ruszyć:-( Quote
kamila.m Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 ***Paulina*** napisał(a):A Kati już wyleciały wszystkie do kiełków, a kiełki jak na razie to się nie chcą ruszyć:-( Oh te nasze psiutki jak nie to , to tamto. Masz Yorczka masz problemy, nie masz to omija cię tyle radości :multi:- prawda moje Kochane:loveu: Quote
kamila.m Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 ewa2909 napisał(a):Ile Luluś już ma?Bo nie chce mi się szukac:oops:? Podaj jego aktualne wymiarki. Jak go wtedy mierzyłam to miał długość 21cm, wysokość 20, a ważył 1,50kg. Teraz to niestety nie mam centymetra, bo wyniosłam do pracy. Robiłam czapki na pasowanie na przedszkolaka i musiałam moim Słońcom obwód głowy zmierzyć. Jak nie zapomnę przynieś to podam Ci aktualne wymiary:roll:. Pozdrowienia;) Quote
kamila.m Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 dysia-u napisał(a)::eviltong::eviltong::eviltong: klejnocika to nie ma ale"głębiej ma zęby" ale z niego macho:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czy on czeka żeby mu tą karme pogryżć??!!:lol::lol: Mojemu Llulkowi wypadają zęby i mojemu Synkowi. Ani Luluś nie może nić gryźć, ani Synuś. To dopiero mama ubaw w domu!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Guest Agata_B Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Ale słodziak:loveu::loveu:prześliczny;* Quote
slawi Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 kamila.m napisał(a):Oh te nasze psiutki jak nie to , to tamto. Masz Yorczka masz problemy, nie masz to omija cię tyle radości :multi:- prawda moje Kochane:loveu: :loveu: Prawda najprawdziwsza :loveu: Quote
kamila.m Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Agata_B napisał(a):Ale słodziak:loveu::loveu:prześliczny;* Dziękujemy bardzo. Całuski:grins: Quote
kamila.m Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 slawi napisał(a)::loveu: Prawda najprawdziwsza :loveu: Miło mi bardzo, że się ze mną zgadzacie!!!:loveu: Quote
dysia-u Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 :eviltong: a znasz przysłowie? "kto ma pszczoły to ma miód, kto ma dzieci to ma...":evil_lol: Quote
kamila.m Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 dysia-u napisał(a)::eviltong: a znasz przysłowie? "kto ma pszczoły to ma miód, kto ma dzieci to ma...":evil_lol: Znam, znam, ale ja tam wole mieć to drugie;) Quote
ewa2909 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 kamila.m napisał(a):Jak go wtedy mierzyłam to miał długość 21cm, wysokość 20, a ważył 1,50kg. Teraz to niestety nie mam centymetra, bo wyniosłam do pracy. Robiłam czapki na pasowanie na przedszkolaka i musiałam moim Słońcom obwód głowy zmierzyć. Jak nie zapomnę przynieś to podam Ci aktualne wymiary:roll:. Pozdrowienia;) Cześć Kamilka:loveu: Przyszłam obejrzeć zdjęcia a tu nie ma.Oj nieładnie:mad::mad::mad: Miały być aktualne wymiarki:cool3::cool3::cool3: Quote
kamila.m Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 ewa2909 napisał(a):Cześć Kamilka:loveu: Przyszłam obejrzeć zdjęcia a tu nie ma.Oj nieładnie:mad::mad::mad: Miały być aktualne wymiarki:cool3::cool3::cool3: Cześć Ewcia! Mówisz i masz: długi 22cm, wysoki 20cm, waga 1600g. A jak tam u Was? Zdjęcia na pewno będą w tym tygodniu. Pozdrawiamy!;) Quote
ewa2909 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='kamila.m']Cześć Ewcia! Mówisz i masz: długi 22cm, wysoki 20cm, waga 1600g. A jak tam u Was? Zdjęcia na pewno będą w tym tygodniu. Pozdrawiamy!;) Oni sa dokładnie tacy sami:loveu::loveu: wysokość 20cm długość 22/23cm pierdoła się kreci i nie można go porzadnie zmierzyć Waga1.560kg Czekam cierpliwie(jak narazie) Quote
kamila.m Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 [quote name='ewa2909']Oni sa dokładnie tacy sami:loveu::loveu: wysokość 20cm długość 22/23cm pierdoła się kreci i nie można go porzadnie zmierzyć Waga1.560kg Czekam cierpliwie(jak narazie) Niesamowite, my również czekamy, ja sama nie wiem gdzie te jedzonko się podziewa. Lulek ma całkiem niezły apetycik. To coś wyprosi:evil_lol:, to zje royala, to mu ugotujemy mięska! A jak ta u Was apetycik?:lol: Quote
ewa2909 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 kamila.m napisał(a):Niesamowite, my również czekamy, ja sama nie wiem gdzie te jedzonko się podziewa. Lulek ma całkiem niezły apetycik. To coś wyprosi:evil_lol:, to zje royala, to mu ugotujemy mięska! A jak ta u Was apetycik?:lol: Sucha karma raczej be!!!!!!!!!!!:mad: Ale pancia nic innego nie chce dawać:evil_lol: Quote
kamila.m Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 ewa2909 napisał(a):Sucha karma raczej be!!!!!!!!!!!:mad: Ale pancia nic innego nie chce dawać:evil_lol: A to Pancia niedobra:mad:, Lulek ma wyżerkę tylko w sobotę i w niedzielę, a w ciągu tygodnia niestety suchary:diabloti:! Ostatnio jak żebrał to dawałam mu zamiast kęsa polizać cytrynę, ale nawet to go nie odstraszało pokrzywił się i tyle.:shake:;) Quote
ewa2909 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 kamila.m napisał(a):A to Pancia niedobra:mad:, Lulek ma wyżerkę tylko w sobotę i w niedzielę, a w ciągu tygodnia niestety suchary:diabloti:! Ostatnio jak żebrał to dawałam mu zamiast kęsa polizać cytrynę, ale nawet to go nie odstraszało pokrzywił się i tyle.:shake:;) Tosiek jak był chory na gardziołko to ugotowałam mu kurczaczka z kaszką manną to jak posmakował to potem miske z suchotkami przez 3 dni omijał szerokim łukiem:mad: Quote
kamila.m Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 ewa2909 napisał(a):Tosiek jak był chory na gardziołko to ugotowałam mu kurczaczka z kaszką manną to jak posmakował to potem miske z suchotkami przez 3 dni omijał szerokim łukiem:mad: Te psiutki cwańsze niż ustawa przewiduje, Lulek jak nie zje swojej porcji chrupek w tygodniu to mu wyżereczki nie ugotuje:mad: Więc pokornie w ciągu tygodnia egzystuje na sucharach:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 kamila.m napisał(a):Te psiutki cwańsze niż ustawa przewiduje, Lulek jak nie zje swojej porcji chrupek w tygodniu to mu wyżereczki nie ugotuje:mad: Więc pokornie w ciągu tygodnia egzystuje na sucharach:evil_lol: Kamilko, ciekam ja.:eviltong: Quote
***Paulina*** Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Jest tu kto???:roll: Gdzie wy się podziewacie??? Wracajcie szybko!!!:mad: Quote
***Paulina*** Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Nareszcie jesteście, a fotka nie chce się wyświetlić:shake: Quote
Recommended Posts