Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wpisy o szczepieniach sa w ksiazeczce, wydaje mi sie ze mial ta szczepionke kombinowana przeciw kilku chorobom (zapalenie watroby, kaszel kanelowy etc.) ale chyba nie byl szczepiony przeciw wsciekliznie...
odrobaczony chyba byl.

Posted

A to ogłoszenie Rudzika do Wyborczej katowickiej i wrocławskiej,oczywiście ze zdjęciem
Starszy,mały piesek uratowany od śmierci przebywa w domku
tymczasowym.Szuka swojego miejsca do końca życia u dobrego
człowieka.Informacje pod telefonem 506935278.

Posted

mialam porobic ogloszenia lae ciagle cos mi wypada, badania moje w szpitalu co 2 dni (tylko ten tydzien), i dzis z Azorkiem na czyszcenie zebow eh
RUDZIKU badz cierpliwy porobie Ci te ogloszenia! napewno!!

Posted

Wisno... czy dotarl przelew od Talcott na sercowe jedzonko? czy Twoj wet juz sprowadzil je...

no i jeszcze raz prosze podaj mi jakie masz ceny chce porownac czy jestem w stanie kupic taniej...

jak sie czuje moj lamacz serc?

Posted
Posted

Rudzik akceptuje inne psy, na moje staruszki w domu prawie nie zwracal uwagi... razem jadly kostki i nawet podczas jedzenia nie warknal nawet..

kota raz powachal i rowniez go ignorowal czyli chyba zgodny..

wiadomo ogrodek zawsze lepszy ale mysle, ze nawet w bloku moglby mieszkac, ogolnie utrzymuje czystosc w domu, uwielbia spacerowac, ladnie chodzi na smyczy...zapatrzony w czlowieka ale NIE LUBI ZOSTAWAC SAM W DOMU; WTEDY BARDZO SZCZEKA najlepszy bylby dla emeryta, rencisty, ktory w dzien jest wiekszosc czasu w domu nie nadaje sie dla osoby, ktora caly dzien pracuje...

Posted

[quote name='xmartix']robie ogłoszenia dla niego

SUPER!!!!! BARDZO DZIEKUJEMY!!!!

krotko, zwiezle, na temat, duzo zdiec.... i swietnie ze podalas informacje ze zbieramy tez na hotel...

Posted

kikou napisał(a):
Rudzik akceptuje inne psy, na moje staruszki w domu prawie nie zwracal uwagi... razem jadly kostki i nawet podczas jedzenia nie warknal nawet..

kota raz powachal i rowniez go ignorowal czyli chyba zgodny..

wiadomo ogrodek zawsze lepszy ale mysle, ze nawet w bloku moglby mieszkac, ogolnie utrzymuje czystosc w domu, uwielbia spacerowac, ladnie chodzi na smyczy...zapatrzony w czlowieka ale NIE LUBI ZOSTAWAC SAM W DOMU; WTEDY BARDZO SZCZEKA najlepszy bylby dla emeryta, rencisty, ktory w dzien jest wiekszosc czasu w domu nie nadaje sie dla osoby, ktora caly dzien pracuje...

musze jednak dopisac o tym zostawaniu w domu... bo to bardzo wazne i zeby zwrotow nei bylo..