Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Century Gothic]RUDZIK, CUDNA MORDKA, POTRZEBUJE ROZPACZLIWIE SWOJEGO PANA!!![/FONT]
[FONT=Century Gothic][/FONT]
[FONT=Century Gothic][/FONT]

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Takie kopsanie wątku samo nic nie da.
Kiedy on jedzie do wiosny?
Może by tak nowe plakaty roziwesić?
Z zaznaczeniem, że jest przyjazny?:roll:

zmieniłam treść, rozwiesiłam plakaty, że jest przyjazny....
do Wiosny jade gdzieś za dwie godzinki....

Posted

dzisiaj zawiozłam pieska do Wiosny
(płakałam w obie strony, oczy mam spuchnięte, jestem wykończona...instytucja dt jest nie dla mnie, jakaś zbyt słaba konstrukcja psychiczna-tak mi się wdarł w serce)

do dnia dzisiejszego do Wiosny wpłynęło 100,-, obiecała że jutro poda na wątku konkretnie od kogo...

budka, jak to budka stoi na dworze.... ale Wiosna obiecała brać cherlaczka na noc do domu i na szczeście budka jest najbliżej ze wszystkich inych psich pomieszczeń drzwi do domku, więc Rudzik będzie miał ludzkie towarzystwo, ktore tak bardzo lubi...

Posted

Rudzik jest u mnie - w tej chwili dokładnie obok mnie, bo biega w domu.
W domu też zostanie na cały dzień, bo ja jechać muszę szybciutko do Gliwic pozałatwiać sprawy.
Ogłoszę go u mojego weta, być może uda się kogoś dla niego znaleźć.

Psiak wydaje się zadowolony, chodzi, zwiedza, biega, merda ogonkiem.
Jest naprawdę sympatyczny.

Takie wpłaty dotarły: (dziękuję)

Mosika S. 50zł
Małgorzata D. 50zł
Małgorzata D. 100zł

Posted

Takie wpłaty dotarły: (dziękuję)

Mosika S. 50zł
Małgorzata D. 50zł
Małgorzata D. 100zł

cholera, ten drugi przelew od Małgorzaty,ta stówka to chyba miała iść na Trisa, chyba się pomyliły konta dziewczynie...
bo tu na Rudzika były deklaracje takie kwotowo mniejsze miesięcznie....

jeżeli pojawi się tu osoba, która deklarowała wpłate na Rudzika, a jeszcze nie przelała to prosze wpłacać na Trisa, pies siedzi w hotelu, a jeszcze prawie nic nie wpłynęło... tu jego wątek i namiary na konto na pierwszej stronie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117000

Posted

to świetnie, bardzo dziękuje! 50,- idzie na sercową karme Royala (dzisiaj rozmawiałam z Wiosną i prosiłam żeby odrazu kupiła,
a 2 dyszki już będą na nowy miesiąc, bo ten miesiąc już opłacony....

Posted

juz juz :)
Rudzik wyglada na zadowolonego, zaprzyjaznil sie juz z Griso, rowniez hotelowym gosciem, z ktorym to wczoraj buszowal razem w domu.
Ogolnie Rudzik jest grzeczny, nieklopotliwy zupelnie, i przemily :loveu:
Wymoscil sobie w budzie gniazdko piec razy skopujac kocyki - co czyni wlasciwie od razu po tym, jak je posciele.

Poprosilam moich Wetow o proponowanie go klientom, ktorzy psiaka traca - zobaczymy, czy bedzie odzew.

Posted

"[quote name='kikou']Takie wpłaty dotarły: (dziękuję)

Mosika S. 50zł
Małgorzata D. 50zł
Małgorzata D. 100zł

cholera, ten drugi przelew od Małgorzaty,ta stówka to chyba miała iść na Trisa, chyba się pomyliły konta dziewczynie...
bo tu na Rudzika były deklaracje takie kwotowo mniejsze miesięcznie....

jeżeli pojawi się tu osoba, która deklarowała wpłate na Rudzika, a jeszcze nie przelała to prosze wpłacać na Trisa, pies siedzi w hotelu, a jeszcze prawie nic nie wpłynęło... tu jego wątek i namiary na konto na pierwszej stronie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117000"
Spoko nic jej się nie pomyliło;)

Posted

uf to fajnie, ulżyło mi bo myślałam, że ten jeden przelew był pomyłkowy...

i tak sie ciesze,że moje serduszko malutkie w miare dobrze sie czuje i że ma kolege....żeby jeszcze ktoś go pokochał na zawsze.....

Posted

wiekszość jest niestety jednorazowa, konkretnie comiesięczna wpłate deklarowała tylko Ciotuchna Talcott 2dyszki...

Wiosno opowiedz jeszcze prosze jak choroba Rudzika, czy kaszle? podajesz mu te jego leki, kiedy dostaniesz to jego żarełko na serce?

Napisz mi w ogóle prosze jakie konkretnie masz ceny za worek 1,5 kg i worek 7kg tej sercowej karmy żebym mogła porównać czy faktycznie mam taniej w niemczech...

Posted

Rudzik kaszle zdecydowanie mniej, dostaje leki i myślę, że stan jego zdrowia się poprawia.
Karmy nie kupiłam w piątek, bo nie mieli jej u weta, mają przywieźć mi na następny raz - najprawdopodobniej we wtorek więc będę ją mieć. Narazie Rudzik dostaje Nutrę Nuggets, wczoraj i dzisiaj też trochę gotowanego, a tabletki dostaje w pasztecie, przez co chyba je uwielbia :p