Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Talcott napisał(a):
Ale Ty bredzisz Ciotka !!! tfu!! Aż żal!!

dziękuje Kochana za miłe słowa.... chodziło mi o banerek, że jedna pobrała...

Posted

A jakbyś Go nie zawiozła?? Może coś zrobimy co??? tez mi się nie podoba taka wizja. powiedz co myślisz!! On nie powinien jechać do budy - czy to jest sprawa finansów ?

Posted

to nie tyle chodzi o bude, bo on sie wcale ze sobą nie pieści, leży tylko na podłodze ew. posłanku ale nie wskakuje na sofy i fotele...futro ma dosć grube...
martwi mnie tylko, że on bardzo źle znosi brak obecności człowieka przy sobie, a Wiosna nie bedzie raczej miała czasu żeby z nim siedzieć.....

Posted

w niedziele znowu musze wyjechać......

chyba, że ktoś podarowałby mi mały domek i inną pracę to jutro biore te wszystkie najbrzydsze, najstarsze kundle....

Posted

Rybka_39 napisał(a):
No dobra:roll: jak dostana kopa w dupe, to sie obudza:evil_lol:

Ale powiedzcie Rudzik jest u Kikou już w hotelu???? Bo może badania jeszcze trzeba zrobić????

Posted

byłam z nim dziś znowu u weta... dostał leki na miesiąc(reszte antybiotyku i pare innych na tydzień, a nasercowe na miesiąc + trzeba mu ew. wykupić furosemid...ale jeszcze nie kupowałam, bo Wiosna wspominała, że ma jakieś leki u siebie)
Koszt za weta 21lipiec-58,-;zł 22lipiec 29,-zł ; 23 lipiec - 55,-zł

wydaje mi sie, że ta ostra infekcja zaczyna ustępować,

jutro mam ostatni wolny dzień więc jutro już na 100% zawioze go do Wiosny z tymi wszystkimi lekarstwami.....:-(:-(

no i szukamy mu intensywnie domku!!!!
a może tam u Wiosenki, ktoś go tak pokocha, że weźmie go do siebie...

Posted

kikou napisał(a):
byłam z nim dziś znowu u weta... dostał leki na miesiąc(reszte antybiotyku i pare innych na tydzień, a nasercowe na miesiąc + trzeba mu ew. wykupić furosemid...ale jeszcze nie kupowałam, bo Wiosna wspominała, że ma jakieś leki u siebie)
Koszt za weta 21lipiec-58,-;zł 22lipiec 29,-zł ; 23 lipiec - 55,-zł

wydaje mi sie, że ta ostra infekcja zaczyna ustępować,

jutro mam ostatni wolny dzień więc jutro już na 100% zawioze go do Wiosny z tymi wszystkimi lekarstwami.....:-(:-(

no i szukamy mu intensywnie domku!!!!
a może tam u Wiosenki, ktoś go tak pokocha, że weźmie go do siebie...

Kikou to ja może wyślę Tobie kasę -Podaj na priva telefon to ustalimy !!!!

Posted

Wpadłam na pomysł, Pokerowej miejsce sie zwolnilo bo szpicek pojechal do domu, moze by tak zamiast do wiosny Rudzik pojechał do Pokerowej, a za te kase ktora juz zostala wiosnie przelana, oplaciloby sie leczenie dziadkow i wlasnie min Rudzika no i oplacilo hotel o Greven?
Co wy na to?

Gośka, wszystko fajnie, ale po pierwsze jestem niepełnoletnie 17 wiosenek mam...a po 2...po pierwsze wystarczy prawda?:diabloti:Nie mam jeszcze swojego konta.:roll:

Posted

nie trzeba przepuszczać kasy przez kilka kont, Wiosna obiecała, że na bieżąco będzie na wątku zapisywać każdy wpływ, ja będe je kopiować na pierwszej stronie....jeśli dostanie więcej niż 200,- reszta będzie ewentualnie na kolejny miesiąc....