Bjuta Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 No właśnie - wpadam tu z propozycją coby koszty transportu podzielić... :eviltong: Przypominam wątek Władka - tam już zajrzała przyszła Pani Władka i Rudzika :loveu::loveu: http://www.dogomania.pl/threads/133307-WA-adek-cierpienie-gA-A-d-i-strach-POMOA-zbieramy-deklaracje-na-hotelik Quote
ALMA2 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='Bjuta']No właśnie - wpadam tu z propozycją coby koszty transportu podzielić... :eviltong: Przypominam wątek Władka - tam już zajrzała przyszła Pani Władka i Rudzika :loveu::loveu: http://www.dogomania.pl/threads/133307-WA-adek-cierpienie-gA-A-d-i-strach-POMOA-zbieramy-deklaracje-na-hotelik Wasz Rudzik i nasza Władzio jada do domu :p:p:p Quote
brzośka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ha! już sobie wszystko poczytałam :p (dzięki Bjuta za wątek Władzia :) ) ciągle nie mogę uwierzyć w szczęście chłopaków! A jak się ta kibitka dowiedziała o chłopakach?? i jak długo Rudzik mieszkał w hoteliku? Quote
Bjuta Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Z allegro Władka, a chyba Wiosna już wyłuszczyła, że co dwa psy to nie jeden! I to święta prawda!! Quote
brzośka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Oczywiście, że prawda! Sama mam 2, a jakbym miała więcej rąk to i więcej psiaków bym miała, ale w tej sytuacji to na spacerach ciężko by mi było większą gromadkę ogarnąć ;) Wiosna to super cioteczka, że o Rudziku pomyślała :Rose: Quote
Bjuta Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Władek bez Rudzika to jak Rudzik bez Władka... :shake: ;) Quote
monika083 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Oj Rudziku ,widze ,ze cos sie kroi:) moze bazarek cegielkowy na transport ?? Quote
Poker Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 a może nie trzeba będzie, może się poskładamy w ramach lutowych opłat? Kiedy chłopaki maja jechać? Żebyśmy tylko się nie cieszyły po próżnicy. Quote
ALMA2 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Nowa pańcia Rudzika i Władka - musi się ogarnąć, zrobić dla chłopaków kojec - one będą biegąć po ogrodzie, ale jak przyjadą goście - to trzeba będzie je zamknąć. ma jeszcze egzaminy i nie chciałaby żeby na początku psy były pozostawione same sobie - chciałaby sie nimi zająć - tak więć wyjaz przewidywany jest w lutym.:p Quote
ALMA2 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 ' Pewnie, że na stałe do domku. Jeśli już zabiorę to ich nie oddam nikomu :smile: Muszę jedynie załatwić dla nich kojec i zdać egzaminy. Dlatego to będzie dopiero w lutym, a nie od razu teraz. Bo nie chciałabym zabrać piesków do domu i nie móc z nimi być. Więc jak się uporam z sesją to pieski pojadą do Wielkopolski :smile: Będą mieszkać 70km. od Poznania, w domu z ogrodem i generalnie będą tam sobie biegać z moim już jednym pieskiem. I kotem :smile: '' to napisała przyszła pani RUDZIKA I WŁADKA na wątku WŁADKA Quote
Bambino Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 SUPER!!! Ja też mieszkam 70 km. od Poznania. Może mieszkamy w tej samej okolicy z Panią Rudzika i Władka? Ja w kierunku z Poznania na Zieloną Górę. Czyli w lutym jeszcze normalna wpłata na Rudzika? Jak nie dla Wiosny, to będzie na transport, dobrze myślę? Quote
Bjuta Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 O to super, może będziesz mogła wpadać z aparatem do naszych milusińskich! :) Na wątku Władzia padł termin połowy lutego - więc jeszcze troszkę. Quote
xmartix Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 no ale super extra!!!! Rudzik na dom!:):) Quote
sleepingbyday Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 ej, słuchajcie, co ja czytam??? czyzby czyżyk? rudzik będzie miał dom? powiedzcie, ze to pewne, proszę. Quote
ALMA2 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 sleepingbyday napisał(a):ej, słuchajcie, co ja czytam??? czyzby czyżyk? rudzik będzie miał dom? powiedzcie, ze to pewne, proszę. Na to wyglada:p Quote
sleepingbyday Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 bosssko! obydwaj mają być w kojcach, tak? to kochana, buda musi być z przytupem, na bajerze, z izolacją i wodotryskiem oraz z dzwoneczkami ;-). ale byczo! formalnie - wysyłac jeszcze lutową deklarację/ bo cos czytam, ze transport kołujecie.... Quote
Shanara Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 fantastyczne wieści :) trzymam kciuki bardzo mocno ja swoją "lutową" deklarację podeśle..najwyżej jesli nie będzie potrzebna to Kikou dołoży do jakiejś innej "bidy" :) Quote
Bjuta Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Słuchajcie, chłopaki będą jeszcze z pół lutego siedzieć u Wiosny - a potem każdy z wątków musi naszporować ok 75 zł na benzynę (lilk_a nam zrobi bazarek :) W każdym razie - jeszcze przez pół miesiąca - pełna mobilizacja! A nawiasem mówiąc - rozmawiałam z Kikou i z jej 18 psiaków płatnych jest... 6. Niektórzy zwolnili się od płacenia, niektórzy się spóźniają, więc na pewno każdy grosik i każdy zbędny worek karmy się tam na pewno przyda. :) Quote
Shanara Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Ja mogę płacić dalej :). Kikou niech sama zdecyduje na którego psiaka przeznaczy te wpłaty. Quote
Bjuta Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Z okolic Kluczborka w okolice Poznania - w obie strony ok 430 km. 7 godzin, koszt ok 40 Euro (podaję wyliczenia za viaMichelin) Quote
madcat1981 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Dołożę do transportu jak już będzie wiadomo więcej. Rzadko zaglądam na wątki, więc w razie pilnej potrzeby proszę o pw. Quote
Recommended Posts