Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ha! już sobie wszystko poczytałam :p (dzięki Bjuta za wątek Władzia :) )
ciągle nie mogę uwierzyć w szczęście chłopaków!
A jak się ta kibitka dowiedziała o chłopakach??
i jak długo Rudzik mieszkał w hoteliku?

Posted

Oczywiście, że prawda! Sama mam 2, a jakbym miała więcej rąk to i więcej psiaków bym miała, ale w tej sytuacji to na spacerach ciężko by mi było większą gromadkę ogarnąć ;)

Wiosna to super cioteczka, że o Rudziku pomyślała :Rose:

Posted

a może nie trzeba będzie, może się poskładamy w ramach lutowych opłat? Kiedy chłopaki maja jechać? Żebyśmy tylko się nie cieszyły po próżnicy.

Posted

Nowa pańcia Rudzika i Władka - musi się ogarnąć, zrobić dla chłopaków kojec - one będą biegąć po ogrodzie, ale jak przyjadą goście - to trzeba będzie je zamknąć.
ma jeszcze egzaminy i nie chciałaby żeby na początku psy były pozostawione same sobie - chciałaby sie nimi zająć - tak więć wyjaz przewidywany jest w lutym.:p

Posted

' Pewnie, że na stałe do domku. Jeśli już zabiorę to ich nie oddam nikomu :smile:
Muszę jedynie załatwić dla nich kojec i zdać egzaminy. Dlatego to będzie dopiero w lutym, a nie od razu teraz. Bo nie chciałabym zabrać piesków do domu i nie móc z nimi być. Więc jak się uporam z sesją to pieski pojadą do Wielkopolski :smile: Będą mieszkać 70km. od Poznania, w domu z ogrodem i generalnie będą tam sobie biegać z moim już jednym pieskiem. I kotem :smile: ''

to napisała przyszła pani RUDZIKA I WŁADKA na wątku WŁADKA

Posted

SUPER!!! Ja też mieszkam 70 km. od Poznania. Może mieszkamy w tej samej okolicy z Panią Rudzika i Władka? Ja w kierunku z Poznania na Zieloną Górę. Czyli w lutym jeszcze normalna wpłata na Rudzika? Jak nie dla Wiosny, to będzie na transport, dobrze myślę?

Posted

bosssko! obydwaj mają być w kojcach, tak? to kochana, buda musi być z przytupem, na bajerze, z izolacją i wodotryskiem oraz z dzwoneczkami ;-).
ale byczo!

formalnie - wysyłac jeszcze lutową deklarację/ bo cos czytam, ze transport kołujecie....

Posted

fantastyczne wieści :) trzymam kciuki bardzo mocno

ja swoją "lutową" deklarację podeśle..najwyżej jesli nie będzie potrzebna to Kikou dołoży do jakiejś innej "bidy" :)

Posted

Słuchajcie, chłopaki będą jeszcze z pół lutego siedzieć u Wiosny - a potem każdy z wątków musi naszporować ok 75 zł na benzynę (lilk_a nam zrobi bazarek :) W każdym razie - jeszcze przez pół miesiąca - pełna mobilizacja! A nawiasem mówiąc - rozmawiałam z Kikou i z jej 18 psiaków płatnych jest... 6. Niektórzy zwolnili się od płacenia, niektórzy się spóźniają, więc na pewno każdy grosik i każdy zbędny worek karmy się tam na pewno przyda. :)