Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie, widzę, że Wiosna loguje się jeszcze na dogo (sądziłam, że już tylko można dzwonić:oops:). Jak nas tu nie odwiedzi, to zapytam jej co robić. Może Kasia już nią nawet rozmawiała.

Posted

Dawno nie zaglądałam tutaj.
Z nikim nie rozmawiałam w sprawie Rudzika, nic nie wiedziałam o odejściu Kikou z dogomanii.
Ja nie jestem tutaj regularnie, ale na pewno nie zniknęłam całkiem - po prostu są okresy, kiedy nie mam absolutnie ani chwili na czytanie i pisanie, i nie chciałabym, aby ktoś - jak to już bywało - niecierpliwił się, że nie odpisuję.
Jakiś miesiąc temu skończyła się Rudzikowi karma. Rozmawiałam wtedy z Kikou, umówiłyśmy się, że ja zapytam moją wet ile kosztuje i czy taniej będzie do mnie wysyłać czy kupować tutaj. Ale wizyta u wetki mi się przeciągnęła mocno, a karma się skończyła. Ja nie mam pieniędzy aby wykładać, od tamtej pory Rudzik je Ariona. Czuje się świetnie, nie widać po nim żadnego pogorszenia zdrowia.
W zasadzie od tamtej pory hotel Rudzika powinien kosztować 2zł więcej. Ja się nie upominam, cały ten hotel to i tak wolontariat. Ale mam teraz więcej psów na dt niż w hotelu, a do tego konie "na garnuszku", dlatego muszę poprosić Was o dozbieranie deklaracji, bo chociaż przykro mi strasznie, to nie stać mnie teraz nawet na takie rabaty :roll:

Od dawna już rozmawiałam z Kikou o zmianie karmy Rudzika. Zawsze był ogromny problem z uzbieraniem na to pieniędzy, a tak naprawdę Rudzik odkąd przyjechał i po 2 tyg wyzdrowiał, nigdy nie miał żadnych - odpukać - kłopotów z zdrowiem, w tym z sercem. Kikou bała się jednak co będzie, jak zacznie chorować i czy kiedy raz kupi inną karmę to uda się uzbierac deklarację. Dlatego siedzę cicho - to Kikou ma psa u mnie w hotelu, to jej decyzje, nie moje. Teraz jednak i Kikou zapomniała o Rudziku, dlatego piszę do Was.

Jeśli Kikou nie chce zbierać pieniędzy mogą wpływać do mnie bezpośrednio, jednak prosiłabym o wpłaty większe, nie rozdrobnione - nie mam kiedy tego wpisywać wszystkiego, łatwiej mi jest kiedy zaznaczam jedną wpłatę w miesiącu.

Rudzik śpi przytulony do Władka, mają najcieplejszą budę jaką w ogóle mam. Szkoda, że taki psiak nie może mieć miejsca gdzieś w ciepłym domu, smutne to.

Posted

Czy zanim się to wszystko wyjaśni, mogę wpłacić do Ciebie Wiosno 15 zł z bazarku dla Rudzika? Znajdziesz chwilę, by potwierdzić wpływ po kilku dniach?
Liczę na to, że może jednak Kasia na dogo "wróci". Szukać kogoś na jej "zastępstwo" w sytuacji gdy sama się nie pożegnała, nic nie napisała, to też tak niezręcznie.

Posted

Hm, z tego co wiem od Kikou, to nie miała zamiaru wycofać się z prowadzenia wątków, które o tej pory prowadziła, tylko kategorycznie zrezygnowała z nowych. Psy i tak się "pchają" drzwiami i oknami, jeśli tak można powiedzieć. Z tego co wiem ( bo sama wysłałam) część na karmę dla Rudzika jest. To nie jest w stylu Kasi odejść i nic nie napisać.

Posted

no to czekamy na Kasie, ja tylko zglaszam swoja gotowosc ,w razie czego , jestem codziennie na dogo,mam czas ,takze nie ma u mnie problemu z wklejaniem rozliczen itd.

A wplata od madcat jest juz u mnie,

Posted

Rozmawiałam wczoraj z Kikou. Jest tak jak mówiłam- ie zniknęła z dogo, tylko przez jakiś czas nie miała netu, a prowadząc finanse kilku psów wiadomo jak ciężko jest po dłuższym czasie opanować i dojść do ładu ze wszystkimi wpłatami. Rozliczenia zrobi na końcu miesiąca listopada, ale choćby ze względu na ilość i stan zdrowia swoich psów przypuszczam, że poprosi Cię moniko083 o prowadzenie wątku. Ale trzeba poczekać na Kikou. Wtedy też coś postanowimy o karmie dla Rudzika.

Posted

rozliczenie od wrzesnia: 01-09-2010 Xmartix 10,00
03-09-2010 Bambino 30,00
03-09-2010 Shanara 30,00
06-09-2010 Brzoska 20,00
20-09-2010 Anna B 10,00
29-09-2010 Poker 20,00
30-09-2010 Bambino 130,00 (na karme)
30-09-2010 Mruczka 50,00
04-10-2010 SBD (bazarek) 86,25
04-10-2010 SBD 10,00
04-10-2010 Shanara 30,00
04-10-2010 Brzoska 20,00
04-10-2010 Xmartix 10,00
20-10-2010 Anna B 10,00
29-10-2010 Bambino 30,00
29-10-2010 Poker 20,00
29-10-2010 Mruczka 50,00
03-11-2010 SBD 5,00
04-11-2010 Xmartix 10,00
04-11-2010 Brzoska 20,00
08-11-2010 Shanara 40,00
22-11-2010 Anna B 10,00
29-11-2010 Poker 20,00
30-11-2010 Mruczka 50,00
03-12-2010 SBD 5,00
06-12-2010 Shanara 30,00
06-12-2010 Brzoska 20,00

jeżeli jakaś osoba chce zająć sie zbieraniem pieniedzy na Rudzika to automatycznie dobrze by było żeby przejęła jednocześnie finanse Gaji i Olafa ponieważ na wszystkie te trzy psy nie ma pełnych deklaracji i co miesiąc przeważnie trzeba łatać czynsz jednego z pieniedzy drugiego i zbierać....
Jeśli znajdzie sie taka osoba to prosze o informacje telefoniczną wtedy zupełnie odejde.
.....mimo iż nie bede sie udzielać już na dogo nigdy nie powiedziałam że nie bede sie zajmować Rudzikiem, olafem i Gają, przecież rzadko zaglądam od września ale czynsze wysyłam jak zwykle.

Posted

ja jestem za tym żebyś została nadal Skarbniczką tych piesków
nikt nie chciał wg mnie usunąć Cię z roli, tylko jakaś plota poszła i się zaczęły zastanawiać dziewczyny co by było gdyby
na pewno wszyscy zgodzą się ze mną żeby nadal wpłacać do Ciebie Kikou na konto

p.s. ja nie wpłaciłam jeszcze swojej doli, ale wpłacę w drugiej połowie miesiąca

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...