Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoskaGoska napisał(a):
a od kiedy ma wejsc ten zakaz? a to juz naprawdę celowo, zeby weci im reklamę robili

a czy zabronili wszędzie czy tylko w PL?

zakaz już wszedł w życie, już w krakvecie i nawet na allegro niemal nic leczniczego z rc nie ma.... a czy to dotyczy tylko [polski czy nie to nie wiem...

Posted

a może istniałaby możliwość zmiany na inną karmę dla "sercowców"..domyslam si,że Royal był najlepszy ale może udałoby się znaleźć coś o podobnym składzie :)

Posted

zakaz już obowiązuje.Zamówiłam Royala obesity w Krakvecie i nie dostałam .Zaproponowano mi innej firmy i kupiłam.Może tak jest z innymi karmami leczniczymi.

Posted

kikou napisał(a):
to ja w takim razie podsumowanie wrześniowe zrobie.....
wszystkie deklaracje dotarły, BARDZO, BARDZO DZIĘKUJEMY!!!!!!

30-08-2010 POKER 20,00 PLN
30-08-2010 MRUCZKA 50,00 PLN
31-08-2010 SBD 10,00 PLN
01-09-2010 XMARTIX 10,00 PLN
03-09-2010 BAMBINO 30,00 PLN
03-09-2010 SHANARA 30,00 PLN
06-09-2010 BRZOSKA 20,00 PLN

NO I OCZYWIŚCIE BRAKUJE 30,- :(

A JEST JESZCZE KOLEJNA MARNA WIADOMOŚĆ:
Royal Canin zabronił dalszej sprzedaży karm leczniczych w internecie, w związku z tym cardiaca mozna w tej chwili kupic tylko u weterynarzy....
co podnosi koszt tej karmy z 230,--240,- zł do co najmniej ok.270,-

A mojej wplaty niepodliczylas...

Posted

Reksiu21 napisał(a):
A mojej wplaty niepodliczylas...

zestawienie wplat robiłam zanim jeszcze mi odpowiedziałaś co i jak ile na kogo ;)

a zatem Rudziuś ma jeszcze 40 Euro od Reksiu czyli powiedzmy 160,- złotych

z czego 80,- to wrzesień, paź., listopad i grudzień po 20,- a 80,- na karme

z tego co pamietam był tez jakiś bazarek na Rudziulka...
i Bambino opbiecała grosik.....nazbieramy na dobre jedzonko

Posted

Był jeszcze wspólny bazarek na Rudzika i Olafka.
Niby już jakiś czas temu zakończony, ale jedna cioteczka wciąż zwleka z wpłatą za fanta :(
Rozliczymy więc chyba bez tego, nie ma na co czekać.

Posted

Przekażę na konto Kikou 100 zł. na karmę dla Rudzika. A co jest powodem wycofania RC z internetu? Czy myślą, że większość ludzi tak chętnie poleci do weta po karmę ?

• 3 weeks later...
Posted

przepraszam ale ja dopiero dzisiaj wysłałam pieniążki za listopad..miałam straszny "meksyk" i zuepłnie wyleciało mi to z głowy
"za karę" doliczyłam sobie karne odsetki :)

Posted

Natknęłam się na wątek Rudzika, który jest serdecznym przyjacielem naszego Władka! Wkleję tu fotki pd Wiosny, które mamy wspólne - na pewno już je znacie - ale tak dla przypomnienia pary rudych przyjaciół. :)

Posted

Dotarły do mnie informacje, że Kikou wycofuje się z dogomanii (nie wnikam dlaczego, bo sama też już rzadko tu bywam:oops:). Rozliczam właśnie bazarek i będę miała kilka złotych dla Rudzika. Co zrobić z rozliczeniem? Wpłaciłabym do Wiosny bezpośrednio, ale ona też nie bywa na forum i nie wiem czy potwierdzi ten wpływ :oops: Czy kasia kontaktowała się z kimś z Was i prosiła o przejęcie "obowiązków" w sprawie Rudzika?