Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam że wchodzę z buciorami ale nie mogę tak jej zostawić bez pomocy:
Nic nie zapowiadało choroby. Wydarta z osamotnienia ze schronu, otwierająca się na nowy lepszy świat, pogodna i ufna Akita Zosia nagle uległa atakom padaczki. Nie pozwólmy jej zatracić się w chorobie, pomóżmy zdiagnozować i leczyć tą uroczą sunie. Potrzebne datki na diagnozę i lekarstwa. Zajrzyjcie proszę.
http://www.dogomania.pl/threads/190602-Bia%C5%82a-Akita-Zosia-prosimy-o-wsparcie-i-pomoc-w-walce-o-jej-%C5%BCycie!?p=15159829#post15159829

Posted

Hej :)
A może by tak jakiś bazarek na Rudzika? I Olafka od razu - płacę na nich razem, więc traktuję jako jedność ;)
Jakieś fanty mogę poszukać (świeczki, może CD...), ale w życiu nie robiłam bazarka, więc jakby ktoś inny mógł to zrobić to było by super :multi:
Może ktoś jeszcze by coś znalazł u siebie zbędnego?
Co wy na to?

Posted

sleepingbyday napisał(a):
ja mogę zrobić bazarek, znajdzie sie też parę fantów ode mnie.
ale jak organizacyjnie?

Mogę zrobić zdjęcia fantów i Ci przesłać. Jak ktoś coś wylicytuje, to po zakończeniu bazarku wyślę konkretną rzecz do kogo będzie trzeba.

Posted

ja też nadrabiam zaległości....
od ostatniego księgowania Rudzineczek otrzymał następujące wpłaty:

01-07-2010 MADCAT1981 20,00 PLN
02-07-2010 Shanara 30,00 PLN
05-07-2010 Xmartix 10,00 PLN
12-07-2010 Bambino 30,00 PLN
12-07-2010 Brzoska 20,00 PLN
30-07-2010 Mruczka 50,00 PLN
12-07-2010 Bambino 30,00 PLN
02-08-2010 Shanara 30,00 PLN
02-08-2010 Xmartix 10,00 PLN
04-08-2010 Brzoska 20,00 PLN
06-08-2010 SBD 5,00 PLN

ja za pobyt sierpniowy zapłaciłam oczywiście o czasie tj.ostatniego lipca 217,-

wspaniale, że myślicie o bazarku bo zaraz znowu jedzonko sie skończy...

prosimy Wiosne o garść wieści o maluszku...

Posted

[quote name='kikou']
wspaniale, że myślicie o bazarku bo zaraz znowu jedzonko sie skończy...

Bazarek się już robi :)
a raczej sleepingbyday go robi z moją małą pomocą :p
Będzie na Rudzika i Olafka :multi:

Ale pamiętajcie kobitki, to od Was zależy o ile wzbogacą się konta chłopaków ;)

Posted

madcat1981 napisał(a):
Ja raczej w sierpniu wpłacałam 10 zł a mnie nie ma na liście.

dobrze że pilnujecie i sprawdzacie...
bo ja ledwo dycham i zawsze między tysiącem innych spraw robie te rozliczenia...
naturalnie jest jeszcze jedna wpłata od Madcat z 29go lipca i to wcale nie 10,- a jak zwykle 20,-

dzieki za czujność :)
i w takim razie budżet Rudzika wyglada tak że mamy 10 złotych na wrzesień

Posted

Witam wszystkim, którzy zaglądają do Rudzika. Jak już uprzedziłam kikou, mniej więcej do grudnia/stycznia nie będę mogła wpłacać comiesięcznej deklaracji dla Rudzika (jak i zresztą dla innych psów, dla których mam większe czy mniejsze deklaracje). Przykro mi, ale dłużej już nie mogę tej decyzji odwlekać, nie pozwala na to ani sytuacja osobista, ani finansowa. Mam nadzieję, że z nowym rokiem się odrobinę polepszy i wtedy z nawiązką Rudzikowi tę przerwę wynagrodzę. Póki co może znajdzie się ktoś, kto by mnie zastąpił? Nie mam złudzeń, jak trudno jest znaleźć nową osobę chętną do pomocy:sad:, ale nie zaszkodzi zapytać.

Przepraszam za kłopoty:sad:

Posted

trzeba zacząć sie wokół tego kręcić - dziewczyny, trzeba zmienić tytuł i zaktualizować 1.stronę, że od dnia takiego a takiego mikrodeklaracje dla rudzika uległy zmniejszeniu i tak dalej i pchnąć po ludziach. coś to może da.

EDIT: zrezygnowałam z jednej deklaracji - u tuptusia, on się ma finansowo bardzo dobrze - i dorzucę do deklaracji rudzikowej. zatem od teraz wpisujcie mnie na 10zł miesięcznie.
a zbazarku będzie po ok 70 zł dla rudzika i olafka.

Posted

SBD bardzo Cie proszę pomóż Rudziczka "pchnąć po ludziach",
zaraz zmienie tytuł,
od kiedy mam w domu to hospicjum (8 stareńkich gości hotelikowych i 12 ciężko chorych, stareńkich tymczasów z wrocławskiego schroniska)
czasowo nie wyrabiam z niczym innym...

Posted

coprawda niemam mozliwosci deklarowania miesiecznego, ale chcialabym zaplacic ta ilosc deklaracji do konca grudnia, to co placila madcat. Kikou, mam jeszcze taka mozliwosc wyslania ci na konto niemieckie jakies? Jak tak, to ile to bedzie do konca roku, to przesle poprostu jednarazowo.

Posted

kikou, juz w kilku miejscach dałam znać o rudziku, ale każdy z znas na róznych wątkach bywa i róznych ludzi zna, to musimy zespołowo.

reksiu, ekstra :-).

co do tytułu.... cholera...
może: Chorego dziadka Rudzika dotknął kryzys - traci deklaracje, pomóżcie!

Albo:
Rudzik - jeden z 12 ciężko chorych, stareńkich tymczasów - zalega z czynszem. Pomóż!
Albo: Rudzik - jeden z 12 ciężko chorych, stareńkich tymczasów traci deklaracje.

albo jakieś wariacje powyższych.

Posted

wpłaciłam na Rudzika 20 zł
Źle ,że się deklaracje wykruszają. trzeba będzie bazarkami wspomóc dziadka. Czy on jeszcze ma jakieś ogłoszenia? Wygląda na to ,że będzie u wiosny do końca życia.

Posted

tu poniżej wpłaty, ktore zaksięgowały się na moim koncie od ostatniego podsumowania:
30-08-2010 POKER 20,00 PLN
30-08-2010 MRUCZKA 50,00 PLN
30-08-2010 SBD 10,00 PLN
31-08-2010 XMARTIX 10,00 PLN

brakuje ponad polowe, kilku Cioteczkom Rudzik sie najwyraźniej znudził......

z drugiej strony, [B]mimo usilnych próśb,[/B] od bardzo dawna nie wiemy co słychać u małego