Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czyli sytuacja wygląda następująco: za luty musimy przelać 196,-

mamy: 202,-
po oplaceniu pobytu zostaje 6,- na karme+ bazarek Xmartix 46,- razem na karme mamy 52,- czyli brakuje ciągle niemal 200,- a karmy już sie skończyła.....:placz::placz::placz:

prosimy o pomoc!!!!

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fajnie wielkie dzieki!!!!!
Rudzik ma wprawdzie też jakiś woreczek obiecany od fundacji Pro animals ale te dwa miesiące tak szybko leci, że zaraz i tak sie przyda.... ;)

Posted

Pan z Krakvetu jutro zawiezie Wiośnie karmę dla Rudzika. Byłby dzisiaj, ale pewnie przy nowych zaspach u Wiosny, musiałby iść pieszo z worem 14 kg. Marcie Pana już zaanonsowałam.

Posted

[quote name='Shanara']dopiero dzisiaj odebrałam pw, że brakuje kaski na Rudzikowe jedzonko..zaraz robię przelew

edit: pieniążki wysłałam kikou (30zł)[/QUOTE]

Jak brakuje skoro wysłałam 200zł na konto?
Czekam na potwierdzenie wpłaty.

Posted

do Shanary pisała Bambino zanim jeszcze Gosia napisała do Lilutosi o karmie (wtedy obdzwoniłysmy i obmailowałyśmy bardzo wiele osób ;) ),
a wpłate od Lilutosi potwierdziłam już pare dni temu na wątku benia tak jak sobie życzyła.

Karma już dawno jest u Rudzika tylko Wiosna nie ma chwilowo czasu na dogo...żeby potwierdzić.

Doszła też jednocześnie karma od ProAnimals więc w sumie nasz cherlaczek ma aż 19kg jedzonka czyli conajmniej na 3 m-ce mamy spokój... ufff

Dziękujemy Wszystkim za pomoc!!!!!

Posted

[quote name='kikou']do Shanary pisała Bambino zanim jeszcze Gosia napisała do Lilutosi o karmie (wtedy obdzwoniłysmy i obmailowałyśmy bardzo wiele osób ;) ),
a wpłate od Lilutosi potwierdziłam już pare dni temu na wątku benia tak jak sobie życzyła.

Karma już dawno jest u Rudzika tylko Wiosna nie ma chwilowo czasu na dogo...żeby potwierdzić.

Doszła też jednocześnie karma od ProAnimals więc w sumie nasz cherlaczek ma aż 19kg jedzonka czyli conajmniej na 3 m-ce mamy spokój... ufff

Dziękujemy Wszystkim za pomoc!!!!![/QUOTE]

A to przepraszam Kiku, już tam lecę. Mam tam subskrypcję a nic nie przyszło.
To się wszystko wyjaśniło. ;-)

Posted

[quote name='LILUtosi']Jak brakuje skoro wysłałam 200zł na konto?
Czekam na potwierdzenie wpłaty.[/QUOTE]bez nerwacji .. sporo czasu nie było mnie na dogo, jak weszłam dzisiaj to odczytałam pw (z dn.31.01.) że brakuje kasy dla małego..więc przelałam a dopiero potem zajęłam się czytaniem wątku :)

Posted

Dzięki Shanara za serducho dla Rudzika. I dzięki za odzew.:loveu: Lilutosi- ale z Ciebie drapieżna pantera :diabloti:
[quote name='Shanara']bez nerwacji .. sporo czasu nie było mnie na dogo, jak weszłam dzisiaj to odczytałam pw (z dn.31.01.) że brakuje kasy dla małego..więc przelałam a dopiero potem zajęłam się czytaniem wątku :)[/QUOTE]

Posted

[quote name='Bambino']Dzięki Shanara za serducho dla Rudzika. I dzięki za odzew.:loveu: Lilutosi- ale z Ciebie drapieżna pantera :diabloti:[/QUOTE]

No właśnie Shanara mnie zmyliła no i się przestraszyłam że kaska nie doszła. :mad:
i od razu aferę robię :eviltong: ale przecież przeprosiłam grzecznie :razz:.
Bo ja w gorącej wodzie kąpana, ale i przyznać się do błędu potrafię. Aaaaa drapieżna pantera mi się strasznie podoba :diabloti:, chyba sobie nick zmienię.

Posted

heheh dobrze, ze takie problemy mamy :evil_lol: bo tak pusciutko bylo u Rudzika , ze trochę ruchu na wątku się przyda :lol: - kurde drapieżna pantera też mi się podoba ;)
A ja Kasia proszę po potwierdzenie - na Boro wątku, ze dostałaś na Rudzika i Olafka kasę od brzośki

• 3 weeks later...
Posted

poniżej jeszcze raz pełne zestawienie od grudnia, co? kto?i na co? bo coś tam wstawiałam po kawałku ale jeszcze raz to zebrałam, prosze jak zwykle posprawdzać czy sie zgadza... uzupełniłam też pierwszą strone,
a należność marcową przelałam juz na koniec lutego jak należy ;)

30-12-2009 Mruczka 50,00PLN
31-12-2009 Xmartix 10,00PLN
04-01-2010 BAMBINO 30,00PLN
07-01-2010 SBD 5,00PLN
25-01-2010 Poker 20,00PLN
28-01-2010 MADCAT1981 20,00 PLN
29-01-2010 Xmartix (bazarek na karme) 46,00PLN
29-01-2010 Mruczka 50,00PLN
01-02-2010 LILUtosi 200,00 PLN(na karme ze skarpety Benia)
01-02-2010 GoskaGoska (ze skarpety ??) 70,00PLN [zapomniałam od jakiego pieska to było, proszę o przypomnienie]
02-02-2010 BAMBINO 40,00PLN
03-02-2010 Xmartix 10,00 PLN
04-02-2010 SBD 5,00PLN
05-02-2010 Brzośka 25,00PLN
08-02-2010 Shanara 30,00 PLN
26-02-2010 Mruczka 50,00PLN
27-02-2010 MADCAT1981 20,00 PLN
01-03-2010 Poker 20,00PLN
01-03-2010 Brzośka 20,00PLN
02-03-2010 Xmartix 10,00 PLN

Bardzo, bardzo dziękujemy Wszystkim za wsparcie naszego Starunia!!!!!