Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dogo07 ale ty i tam jestes z innej czesci PL- to nikt nie weznie od ciebie tych rzeczy, wiéc ty musisz zrobic fotki i nadac pozniej towar- bo nie wiem jak by mial ktos zrobic ten bazarek???
czy chodzi ci ze ty zrobisz zdjecia itd- ale zeby sam bazarek za ciebie prowadzic?

Rudzi procz hoteliku jeszcze na karmé potrzebuje ....

Posted

przyszło dzisiaj 50,- od Mruczki i cegielka na karme od Ania to ja:multi::multi:
dziekujemy!!!!

ciągle jeszcze sporo brakuje......:-(

na hotelik brakuje 57,- zł, a na karme jeszcze strasznie duuuuuzoo brakuje..

Posted

Ja swoje 30 zł. przeleję do końca tygodnia. Dostałam "ochrzan" od Gośki, że sama nie chcę robić bazarków. :-( Ale już niedługo.
Mam jeszcze 35 zł. z takich nieoficjalnych bazarków na starszaki od Kikou, więc przeleję na karmę.

Posted

madcat1981 napisał(a):
Czy informowaliście o sytuacji Rudzika osoby, które wcześniej sie deklarowały pomóc? Przeciez nie można tak po prostu się zadeklarować a potem nie płacić:shake:

Maduś, no właśnie wszysce deklarowicze płacą systematycznie, ale opłata jest 210-217 zł. a deklaracji 85 zł. Więc niestety zawsze jest deficyt. :placz:

Posted

hahaha Bambiona - to nie ochrzan tylko pytanie było :mad: i jak coś to mogę zrobić bazarki - tylko ze łatwiej i prościej jak bazarek robi osoba, która ma u siebie rzeczy. Ale poki mam czas to mogę bazarować , byle tylko ciotki kupowały

Posted

czyli sprawa karmy wygląda tak : 50 Poker + 4zł Pilszka cegielki+24zł ania to ja + 35zł Bambiono = 113zł + 8 zl od Almy2= 121zl +100zl p.Halina S = 221 zl :) + 10zl od Jolanta08 + 10zl Magenka1 = 241zl :)
Jeszcze tylko 4zl na karme+ 54zl na hoteliki Rudzikowi brakuje 58zl by wyjsc z długu finansowego i miec karmę
- no i jeszcze Olafek z brakami- i Szafir i pozniej Agatka karma

Posted

no nic ja tu sobie monologuje - ale nic przynoszę kolejne dobre wieści wszytskie 50cegiełek własnie się sprzedały :loveu::loveu::loveu: myślę kikou, ze mozesz kupować karmę:multi::multi::multi:
Ale jeszcze kurcze ten hoteliki

Posted

karma zamówiona poleci bezpośrednio na adres Wiosny, ogromnie dziekujemy Wszystkim pomagającym, szczególnie Gosi, która jak zwykle monitowała setki osób prosząc o pomoc dla naszych staruszków....

szczegółowe rozliczenie zrobie jak przelewy pospływają.....

Posted

i z tego wszytskie nie napisalam, ze zaksięgowało się 100zł od Pani Izy B. z Wroclawia co adpotowala naszą spanielkę, dziękujemy, ze zechciała Pani pomoc naszym dziadką :loveu::loveu::loveu: