Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witajcie

u mnie jest miejsce przy budzie - Rudzik jest malutki, wiec koszt wynioslby 200zl na miesiac.
jest juz wpisany w kolejke, a psiaki, ktore sa przed nim czekaja na boksy - dlatego buda wolna.

Posted

Gosia chwilowo nie mam z czego zadzwonić, a Ty moglabys?
Zapytaj ja o numer konta i powiedz, że wiosna deklaruje bude za 200zeta miesiecznie;)
Zapytaj w takim razie czy beda go wyciagac.

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Gosia chwilowo nie mam z czego zadzwonić, a Ty moglabys?
Zapytaj ja o numer konta i powiedz, że wiosna deklaruje bude za 200zeta miesiecznie;)
Zapytaj w takim razie czy beda go wyciagac.

No ja nie mogé zadzwonic, bo mieszkam w Londynie. Więc dzwonienie na komorkę odpada. Chcialam wyslac z netu sms, ale nie przyjmuje :( na jej nr. To trzeba do wieczora czekac

Posted

Powiadomiłam Agnieszkę(V). Ona raczej nie wejdzie dzisiaj na dogo z przyczyn technicznych. Ale myślę że można załatwiać kolejny etap czyli transport. Agnieszka powiedziała że da znać w schronie i Rudzik będzie bezpieczny.

Posted

Rybka_39 napisał(a):
A pytałaś ja u numer konta?

Rybka_39 napisał(a):
Dzięki.
Ale najpierw lepiej by bylo zeby kase przelewali na konto np Visenny, a potem Aga(v) przeleje te 200 na konto wiosny, jak myslicie?

Wątek czytam, kciuki trzymam, najważniejsza informacja to powiadomienie schronu, aby igły nie dali. Uznałam że ratowanie życia jest priorytem. I zadzwoniłam aby powiedzieć Agnieszce o DT (konto też u mnie cienkie).

A sprawa docelowego konta do przelewów jak widać jest jeszcze nie załatwiona. Może tu, może tam... Jak już pisze to powiem swoje zdanie w tej kwestii - jest dla mnie bez sensu "ciąganie kasy" przez inne konta mając konto docelowe. No ale to moje zdanie.