Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kolejne wpłaty od ostatniego rozliczenia:

25.06.09 Madcat 1981 20,-
29.06.09 Bambino 30,-
29.06.09 SBD 10,-
29.06.09 Mruczka 50,-.... to daje nam 91 zł. już na sierpień....

pieniądze na lipiec oczywiście przelałam pod koniec czerwca...
tylko cos ta Pani Wiosna zalatana....
nic nam nie potwierdzi...nie napisze słówka jak nasz maluszek sie miewa
....i ile karmy zostało?
bo coś mi tak sie widzi, że chyba worek niedługo sie kończy.....

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam za moją nieobecność. Jestem jak zawsze zabiegana, do teego przyjechały do nas na wakacje dzieci mojego brata i staramy się spędzać z nimi jaknajwięcej czasu.

Rudzik ma się dobrze, chadza sobie z Kubusiem i za Kubusiem. Jest pieszczoszkiem, włazi nam na kolana i domaga się drapania ;)
Niestety słabiej z jego słuchem - niespecjalnie słyszy, gdy się go woła, ale radzi sobie na szczęście nieźle.

Pieniążki oczywiście dotarły, dziękuję.
Karmę mamy jeszcze na jakieś dwa - trzy tygodnie. Nie pamiętam już, czy o tym pisałam - dostałam Rudzikową karmę od mojej znajomej, dlatego było tak długo.

Posted

Dziewczyny, mamy góra
dwa tygodnie na zebranie środków na karme dla Rudzika!!!

prosze o pomoc!!
bazarki, cokolwiek każdy grosik na wage złota dla chorego serduszka!!

Posted

Wpłaciłem przed chwilą 30 zł z opisem "Olaf, Rudzik, Agatek", po 10 zł na psiaczka, ale jeżeli jest taka potrzeba to może iść w całości na któregoś z nich:lol:

Posted

Kuba P napisał(a):
Wpłaciłem przed chwilą 30 zł z opisem "Olaf, Rudzik, Agatek", po 10 zł na psiaczka, ale jeżeli jest taka potrzeba to może iść w całości na któregoś z nich:lol:

super! bardzo, bardzo dziękujemy! :loveu:
chyba faktycznie damy w całości na karme bo pozostałe psiaki w tej chwili popłacone....

taki worek średnio ok 230-250 złotych kosztuje...więc jeszcze sporo brakuje...:roll:

Posted

kurcze ja w tym miesiący nie wyrobiłam z kasą bo nie zapłacili tżtowi wszytskiego i nie mogę się dołożyć, muszę motać na moje deklaracje, ale spróbuję coś wyszperać na bazarek konkretnego albo Gosia Tobie podrzucę do bazarku

Posted

xmatrix mi narazie nic nie podrzucaj do bazarku - bo na najpierw w PL muszę założyc internet , bez tego nic nie dam rady robić. :roll: ALe zobaczymy jak to będzię - moze się uda, jesli tak to na pewno będę obecna i mogę cos na bazarki Rudzika wystawić teraz niestety .....

Posted

tutaj robi sie niewesoło... nikt nie zagląda, a karmy z dnia na dzień coraz mniej....

skoro 9 była notatka, że starczy jej na dwa tygodnie...to dziś jest 15, minął już tydzień, a mamy tylko 30 zł. od Kuby.....