Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaglądam tu sobie jak co miesiąc,żeby ewentualnie coś dorzucić a widzę,że kawaler całkiem "majętny" :cool3:.
Dobrze wiedzieć,że Rudzik bezpieczny narazie..żeby jeszcze jakiś domek się znalazł dla niego :loveu:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sleepingbyday napisał(a):
chyba zalegam z wpłatami na rudzika.... dużo?

na pierwszej stronie znajdziesz wszystkie wpłaty i wypłaty od początku pobytu Rudzika w hoteliku...

Posted

Shanara napisał(a):
Zaglądam tu sobie jak co miesiąc,żeby ewentualnie coś dorzucić a widzę,że kawaler całkiem "majętny" :cool3:.
Dobrze wiedzieć,że Rudzik bezpieczny narazie..żeby jeszcze jakiś domek się znalazł dla niego :loveu:

dziękujemy, że Jesteś, że zaglądasz do Rudziczka!!!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

coś nam Ciotka Wiosna nic nie opowiada i nie napisała czy przelew na czerwiec doszedł....
a Rudziczek podobno ciut gorzej sie ma, oczka jakby słabsze....

Posted

Wiosna zabiegana ostatnio i na dogomani nie nadąża z niczym już :oops:

Rudzik ogólnie ma się dobrze, chociaż faktycznie wzrok i słuch już nie ten, co kiedyś.. Malec właściwie chodzi z i za Kubusiem, którego obrał sobie za przewodnika. Kubuś dzielnie w tej roli się sprawdza, opiekując się Rudziutkim.
Jakiś czas temu przestaliśmy zabierać Rudzika na spacery, bo chłopak trochę się gubi, jest niezbyt zorientowany i czasem nawet troszkę przestraszony. Na wybiegu, gdzie zna każdy kąt czuje się dobrze i bezpiecznie.
Często idzie za Kubusiem do jego boksu, czasem zostawiamy je na noc razem, czasem odprowadzamy Rudzika do siebie. Jeśli są razem, śpią w jednej budzie przytulone.

Wpłata oczywiście doszła - przepraszam za nie danie znać.

Posted

[quote name='GoskaGoska']czy ktos jeszcze pamięta o Rudziku :-(

Ja pamiętam :) Zaglądam codziennie, nawet gdy nikt nie pisze. Widzę, że są jakieś rozliczenia powolutku - mam już wpłacić na lipiec? Dla mnie bez problemu, nie muszę czekać do końca czerwca. Rudziulku, trzeba chyba będzie odnowić trochę ogloszeń przez weekend:cool3:

Posted

madcat1981 napisał(a):
Ja pamiętam :) Zaglądam codziennie, nawet gdy nikt nie pisze. Widzę, że są jakieś rozliczenia powolutku - mam już wpłacić na lipiec? Dla mnie bez problemu, nie muszę czekać do końca czerwca. Rudziulku, trzeba chyba będzie odnowić trochę ogloszeń przez weekend:cool3:

madcat oczywiscie jesli bys mogla to prosimy - zeby byla jasnosc stanow finansowych ile wciąz brakuje, jesli dojdzie twoje 20zl to jeszcze 49zl trzeba

Posted

U mnie wypłata będzie pod koniec tygodnia ( czyli jeszcze w czerwcu ). Jak będzie wypłata zaraz wysyłam siano na konto Kikou. Na Rudzika u mnie 30 zł. Będzie trochę mniej brakowac. A wiadomo już ile po zmianie opłat u Wiosny będzie kosztował tymczas Rudzika ?

Posted

To ja też dorzucę coś do Rudaska w poniedziałek. Na stałe się nie zdeklaruję ale parę groszy od czasu do czasu dorzucę - w miarę moich możliwości:oops:. Konto bez zmian?