Shanara Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Zaglądam tu sobie jak co miesiąc,żeby ewentualnie coś dorzucić a widzę,że kawaler całkiem "majętny" :cool3:. Dobrze wiedzieć,że Rudzik bezpieczny narazie..żeby jeszcze jakiś domek się znalazł dla niego :loveu: Quote
kikou Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 sleepingbyday napisał(a):chyba zalegam z wpłatami na rudzika.... dużo? na pierwszej stronie znajdziesz wszystkie wpłaty i wypłaty od początku pobytu Rudzika w hoteliku... Quote
kikou Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Shanara napisał(a):Zaglądam tu sobie jak co miesiąc,żeby ewentualnie coś dorzucić a widzę,że kawaler całkiem "majętny" :cool3:. Dobrze wiedzieć,że Rudzik bezpieczny narazie..żeby jeszcze jakiś domek się znalazł dla niego :loveu: dziękujemy, że Jesteś, że zaglądasz do Rudziczka!!! Quote
GoskaGoska Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 oj Rudzik to dawno nie mial tekiego zainteresowania ;) a tak na marginesie, dziewczyny jednorazowo potrzeba ok 200zl na diagnozé lapki tego psa, bo gartka osob do niego zagláda a to mlodziak i juz taki biedny : Psiaczek ze źle zrośniętą łapką - kalectwo i smutek.. ktora sié dolozy? Oczywiscie tyle ile moze 5zl bardzo mile widziane :loveu: Quote
madcat1981 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Rudziczku, co u Ciebie:) Ciotka czeka na wypłatę co by przelewik puścić:) Quote
kikou Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 przyszedl przelew od SBD 10,-i od madcat 20,- wyslalam tez przelew na czerwiec prosze o potwierdzenie jak dojdzie Quote
kikou Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 zaksiegował sie przelew od Bambino 30,- bardzo dziękujemy!!! Quote
kikou Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 coś nam Ciotka Wiosna nic nie opowiada i nie napisała czy przelew na czerwiec doszedł.... a Rudziczek podobno ciut gorzej sie ma, oczka jakby słabsze.... Quote
wiosna Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Wiosna zabiegana ostatnio i na dogomani nie nadąża z niczym już :oops: Rudzik ogólnie ma się dobrze, chociaż faktycznie wzrok i słuch już nie ten, co kiedyś.. Malec właściwie chodzi z i za Kubusiem, którego obrał sobie za przewodnika. Kubuś dzielnie w tej roli się sprawdza, opiekując się Rudziutkim. Jakiś czas temu przestaliśmy zabierać Rudzika na spacery, bo chłopak trochę się gubi, jest niezbyt zorientowany i czasem nawet troszkę przestraszony. Na wybiegu, gdzie zna każdy kąt czuje się dobrze i bezpiecznie. Często idzie za Kubusiem do jego boksu, czasem zostawiamy je na noc razem, czasem odprowadzamy Rudzika do siebie. Jeśli są razem, śpią w jednej budzie przytulone. Wpłata oczywiście doszła - przepraszam za nie danie znać. Quote
kikou Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 zaksięgował sie przelew od Poker (20,-) bardzo dziękujemy!!! czyli na lipiec mamy na hotelik Rudzika 81,- brakuje 69,- Quote
GoskaGoska Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Hallo cioteczki 69zl to tak nie wiele a i tak wiele jak ciagle jakies dziury finansowe , ktory dorzuci choc 5zl Quote
GoskaGoska Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 i jeszcze raz Rudziczek prosi o pomoc nawet najmniejszą - bazarki , wplaty po 5zl i co komu przyjdzie do glowy Quote
madcat1981 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='GoskaGoska']czy ktos jeszcze pamięta o Rudziku :-( Ja pamiętam :) Zaglądam codziennie, nawet gdy nikt nie pisze. Widzę, że są jakieś rozliczenia powolutku - mam już wpłacić na lipiec? Dla mnie bez problemu, nie muszę czekać do końca czerwca. Rudziulku, trzeba chyba będzie odnowić trochę ogloszeń przez weekend:cool3: Quote
GoskaGoska Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 madcat1981 napisał(a):Ja pamiętam :) Zaglądam codziennie, nawet gdy nikt nie pisze. Widzę, że są jakieś rozliczenia powolutku - mam już wpłacić na lipiec? Dla mnie bez problemu, nie muszę czekać do końca czerwca. Rudziulku, trzeba chyba będzie odnowić trochę ogloszeń przez weekend:cool3: madcat oczywiscie jesli bys mogla to prosimy - zeby byla jasnosc stanow finansowych ile wciąz brakuje, jesli dojdzie twoje 20zl to jeszcze 49zl trzeba Quote
madcat1981 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 No to ślę:bigok: dajcie znak jak dojdą, pewnie w poniedziałek. ....poszło :) Quote
GoskaGoska Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 no i nie spadamy, bo nikt nie zauwazy , ze brakuje 49zl Quote
GoskaGoska Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 :Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2: sa tu jakies:lilangel::lilangel:??? Quote
Bambino Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 U mnie wypłata będzie pod koniec tygodnia ( czyli jeszcze w czerwcu ). Jak będzie wypłata zaraz wysyłam siano na konto Kikou. Na Rudzika u mnie 30 zł. Będzie trochę mniej brakowac. A wiadomo już ile po zmianie opłat u Wiosny będzie kosztował tymczas Rudzika ? Quote
maarit Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 To ja też dorzucę coś do Rudaska w poniedziałek. Na stałe się nie zdeklaruję ale parę groszy od czasu do czasu dorzucę - w miarę moich możliwości:oops:. Konto bez zmian? Quote
xmartix Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 jak dam 10 zł deklaracji to coś pomoże? na konto Gosi? Quote
Recommended Posts