Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja wszak zaspamowałam z tym zamiarem, by i na karmę starczyło;)

Dziewczyny, zwłaszcza Kikou - moja wielka prosba o potwierdzanie na wątku czyja wpłata juz wpłynęła na konto. Najlepiej z kwotą - chyba że ktoś zastrzega by nie pisać, to jeszcze może zaprotestować:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Prosiłam znajomych o złotówkę, dwie, nie licząc tak prawdę mówiąc na wielkie zainteresowanie - zdarzało mi sie wykasować nie jedna taką wiadomość bez odpowiedzi:oops::oops::oops::oops:. A tu deklaracje pomocy wielu osób przerosły wielokrotnie moje oczekiwania. Ludzie, jesteście wielcy :D Z takimi ludźmi ten kraj ma jeszcze szansę:)

Olena84, dzięki, "znacząco młodsza" siostro :loveu:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rudziutki faktycznie od czasu adopcji (i późniejszego leczenia, po którym tak schudł) wrócił do swojej normy. On jest takim drobnym psiakiem, nie wyobrażam sobie go "okrągłego". Humor mu dopisuje, zjada zwykle całe porcje i czasem tylko kilka kuleczek zostaje, więc nie mam obaw.
A jest z niego niepoprawny pieszczoch. Potrafi wciskać się na kolana i wciskać i wciskać bez końca, domagając się drapania po pleckach :loveu:

Posted

jeszcze w piątek w popołudniowym księgowaniu przyszło coś na Rudziuszka:

27.03.09 Magdalena S 25,-
27.03.09 Błażej B 10,-
29.03.09 bumel 20,-

nie denerwuj się madcat, z czasem u mnie krucho ale zawsze tam w wolnej chwileczce uzupełnie rozliczenie....;)

Posted

[quote name='kikou']jeszcze w piątek w popołudniowym księgowaniu przyszło coś na Rudziuszka:

27.03.09 Magdalena S 25,-
27.03.09 Błażej B 10,-
29.03.09 bumel 20,-

No... czyli na kwietniowy hotelik już jest:D Śmiesznie mi się pomyliło i wszystkich prosiłam o zebranie 49 zł a nie 45 zł. Dobrze, że nie 49,99 :evil_lol: Za dużo łażenia po promocjach w sklepach? :roll:

Pięknie dziękuje Magdziu, Błażeju, Bumelku:)

Denerwować się nie denerwuję, choć jestem z tych niecierpliwych i ciekawskich, którzy - gdyby mogli - najchętniej sami zaglądaliby Ci na konto Kikou:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

żeby mi madcat nie właziła na konto:evil_lol: melduje sama:

dzisiaj wysłałam opłate za hotelik - prosze o potwierdzenie jak dojdzie..... a zaksięgowało się:

Agata 51 20,-,
Poker 20,-,
Gonia 13 10,-

czyli mamy już 60,- na karme... :multi:
jeśli skorzystamy np z tej propozycji:
ROYAL CANIN EARLY CARDIAC 14kg WYPRZEDAŻ (588755693) - Aukcje internetowe Allegro

to brakuje nam jeszcze tylko;) 169,-..... damy rade?

Posted

[quote name='kikou']czyli mamy już 60,- na karme... :multi:
ROYAL CANIN EARLY CARDIAC 14kg WYPRZEDAŻ (588755693) - Aukcje internetowe Allegro

pewnie,że damy :eviltong:

p.s. ta cena karmy obejmuje przesyłkę?? bo jeśli nie to w krakvecie można kupić 14kg za 232 zł a przesyłka jest gratis i zastanawiam się czy tam nie byłoby taniej

Posted

[quote name='kikou']żeby mi madcat nie właziła na konto:evil_lol: melduje sama:

dzisiaj wysłałam opłate za hotelik - prosze o potwierdzenie jak dojdzie..... a zaksięgowało się:

Agata 51 20,-,
Poker 20,-,
Gonia 13 10,-

czyli mamy już 60,- na karme... :multi:

Ode mnie pójdzie jutro 30 zł.

Madcat , też bym chciała jakąś fajną emoticonkę, co??

Posted

przyszły pieniążki na moje konto.
Karma się kończy, dobrze byłoby ją zamówić jaknajszybciej. Teraz dopiero pomyślałam, żeby najpierw kupić karmę, a dopiero później zapłacić nam za hotelik, bo Rudziutki coś jeść musi, a nie chciałabym żeby na dzień czy dwa brakło i musiał nagle dostać inną, bo to może 'zaowocować' biegunką.
Chyba, że przestawimy Rudego na zwykłą karmę i będziemy obserwować go, jak się czuje, bo może obędzie się już bez karmy ?

Posted

proponuje wymieszaj tę końcówke karmy pół na pół z normalną, żeby szok dla brzuszka nie był zbyt duży, a my się tu sprężymy żeby jak najszybciej worek kupić....

mniejsze opakowanie to strata pieniędzy, jak Gosia pisze...;) i zaraz trzeba będzie nowy kupić....

dzisiaj zaksięgowało się:

Oktawia M. 30,-
Szuwar 30,-

czyli już jest 120,- złotych brakuje tylko 109,-
(ale jest zapowiedź przelewu od Agaty od Bambino, na moim bazarku 25,-..więc jeszcze tylko ciut, ciut i worek będzie....)

Posted

Oktawia - mam nadzieję, że zaglądasz tu pomimo banu:roll: - Bardzo dzięĸuję!

Szuwar - szacuneczek:D

Bambino - dla Ciebie przeszukuję przestworza internetu w poszukiwaniu czegoś wspaniałego...:evil_lol:

Posted

wiosna napisał(a):
przyszły pieniążki na moje konto.
Karma się kończy, dobrze byłoby ją zamówić jaknajszybciej. Teraz dopiero pomyślałam, żeby najpierw kupić karmę, a dopiero później zapłacić nam za hotelik, bo Rudziutki coś jeść musi, a nie chciałabym żeby na dzień czy dwa brakło i musiał nagle dostać inną, bo to może 'zaowocować' biegunką.
Chyba, że przestawimy Rudego na zwykłą karmę i będziemy obserwować go, jak się czuje, bo może obędzie się już bez karmy ?

Przyznaję, nie prześledziłam całego wątku Rudzika. Jeśli ta karma jest niezbędna, trzeba ją najpierw kupić, a potem będziemy się martwić o kasę.
W tej chwili trudno mi przesłać jakąś większą sumę, ale co pewien czas 20zł dam radę. Tym bardziej, że wszystko wskazuje na to, że dwa psiaki wypadną mi z portfela. madcat wie. ;)

Posted

pewnie i bylo by lepiej zamowic odrazu karmę, ale jest tak ze my juz mamy tyle psiakow do oplacania i to wszytskie ze schroniska dziadki co miały być uspione , ze bez funduszy ciężko będzie kupić karmę jak na hoteliki nie ma :-( tu np jest wątek w tym samy czasie wyciągniętego Olafka - co miesiąc brakuję 85zl na jego hotel tu jego wątek jak by ktoś mogł to nawet po 5zl prosimy - teraz brakuje 30zl : http://www.dogomania.pl/forum/f28/olafek-maly-lobuz-w-opalach-pomocy-brakuje-na-hotelik-na-kwiecien-115354/

Posted

dzisiaj zaksięgowało się:

31.03.09 Gogonek 10,-
01.04.09 Bambino 30,-
01.04.09 Bico 20,-

w tej chwili mamy 180,- na karme, brakuje 49,- złotych z tego 25,- bedzie z mojego bazarku więc brakuje już tylko 24,- złote...myślę że przy takiej cudownej akcji uda się dozbierac te 24,- więc założyłam je.....

i karma już opłacona "poleciała" do Wiosny :multi:

przecudownie!!! dziękujemy!!