Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karmy starczy nam jeszcze na jakieś 2 tygodnie, mniej więcej.
Rudzik ma nowego wybiegowego kolegę - biega z Kubusiem i dzielnie go ośmiela, bo Kuba taki troszkę dzik ;)
Zrobiłam ostatnio Rudzikowi ogłoszenie w Nowinach Gliwickich. Jak narazie nikt nie zadzwonił :-(

Posted

GoskaGoska napisał(a):
No to jeszcze 50zl brakuje, jesli kasia dajesz to 30zl odrazu na kwiecien w calosci

Gosia ja od Ciebie mam tylko jeden przelew z bazarku z 11.marca ale napisalas w nim że na Olafka (który zresztą ma tylko ten Twój przelew do tej pory)

Posted

Jeżeli w tym miesiącu wyadoptuje mi sie jeden z psiutków, któremu pomagam - a jest to bardzo prawdopodobne, bo jest juz u nowej rodzinki na okresie probnym:multi:, "przerzuce" swoje 20 zł comiesiecznej deklaracji na Rudzika. Tylko prosze o nr konta na pw i w razie czego przypomnienie.

Temu Rudzikowi to jakoś tak cały czas pod wiatr.:shake:

Posted

ostatnio wpłacałam za dwa miesiące, tylko nie pamiętam, czy to też za kwiecień było. więc wpłaciłam i tak, na wszelki wypadek, ten mój "panieński grosz" :diabloti:.

a poza tym jakos dopiero teraz do mnie doszło, ze dwa moje zadeklarowane psiaki są u wiosny :cool3: - rudzik i kubus.

Posted

wpłata od madcat1981 już jest na rachunku 20,- i wpłata od SBD 5,- czyli nasz maluszek ma w tej chwili 105 złotych na kwiecień brakuje 45,- zł

i karma się kończy.....

Posted

[quote name='madcat1981']Dużo jeszcze potrzeba na kwiecień? Mogę zaspamować znajomych;)

dopisałam Twoją deklaracje miesięczną na pierwszej stronie....

bardzo dziękujemy!!! :calus:
każdy miesiąc to nielada przeprawa żeby nazbierać całą kwote...

jeśli faktycznie masz jakiś znajomych, którzy jeszcze odpowiadają na maile o pomoc.(:evil_lol:)
..to może warto opowiedzieć o jedzonku dla niego sercowym Early Cardiac RC... kończy sie...

piesek wprawdzie czuje sie bardzo dobrze ale obawiam sie, że jak przerwiemy kuracje to będzie miał nawrót choroby

Posted

GoskaGoska napisał(a):
no czyli w sumie brakuje 45zl - ale karma się skonczy na początku kwietnia czyli 50zl więcej :roll: chyba ze uda się kupic karmę- kurde a moze allegro zrobic zbiorkowe na karmę ?

to świetny pomysł tylko chyba nie wolno zbierać pieniędzy na prywatne konta...a my nie mamy do dyspozycji żadnej zaprzyjaźnionej fundacji..

Posted

Mam niewielką prośbę/uwagę. Wrzućcie gdzieś na początek informacje do kogo słać pieniądze. Jeżeli nie nr konta to choć nick z dogo do kontaktu:modla: już mam odzew :multi: - pytanie gdzie wpłacać... a jak ktos nie zapyta, to przepadnie szansa...