Shanara Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='kikou']Rudzik dostał dwa przelewy: czyli psiunio ma na marzec 92,- (Marta jak sytuacja z karmą?) 20.02.09 SBD 10,- 23.02.09 Shanara 50,- :wink::wink::wink:bardzo dziękujemy!!!!:wink::wink::wink: polecam sie na przyszłość :evil_lol: ile kasy potrzeba jeszcze,żeby "zabezpeiczyć" marzec Rudzikowi? Quote
bumel Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 A ja ponownie proszę Kikou o numer konta na priva. I robię dalsze ogłoszenia... Quote
kikou Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 przepraszam zapomniałam o tym numerze... mam troszke "stres" już przesyłam, dziś doszedł przekaz od Poker (20,-), bardzo dziękujemy:loveu: Quote
bumel Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Dzięki Kikou, pieniądze właśnie poszły. Walczę z ogłoszeniami, a Ty walcz ze stresem! Krakvet.pl coś szwankuje, nie mogę tam wstawić:angryy: no nic będę próbowac dalej. Quote
bumel Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [FONT=Times New Roman]adopcje.org[/FONT] [FONT=Times New Roman]anonseogloszenia.pl [/FONT] [FONT=Times New Roman]czterylapy.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]dwukropek.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]e-zwierzak.pl [/FONT] [FONT=Times New Roman]karusek.com.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]krakvet.pl/forum[/FONT] [FONT=Times New Roman]mojpupil.pl [/FONT] [FONT=Times New Roman]schronisko24.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]wroclaw.gumtree.pl[/FONT] to taka słodka kruszynka...nie mogę się napatrzeć na jego zdjęcia... Quote
kikou Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 bardzo dziękuje, że zajęłaś się jego ogłoszeniami:loveu: ...ostatnio troszke był zaniedbany nasz maluch fajny psiunio....naprawde strasznie miły... mnie też zlapał za serce.... psiunio ma dwie poważne wady: zostawiony sam w domu szczeka.... szczeka tak długo az się nie wróci.... i znaczy, podsikuje ściany w mieszkaniu... a to +jego wiek nie wróży najlepiej... Quote
Bambino Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 kikou napisał(a):super, że Jesteś.... dużo ogłoszeń to podstawa.... a ztym wyróżnianiem allegra.... sama nie wiem... czy to coś daje? jak sądzicie? tu allegro, które mu odnawiam... los zapomniał o Rudziku... PROSI O NAJLEPSZY DOM! (562734161) - Aukcje internetowe Allegro Kikounia, to co z tym sianem za wyróżnione allegro? Przesyłać? Quote
kikou Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 jeśli masz takie życzenie...to oczywiscie możemy wyróżnić... allegro, które teraz trwa ma jeszcze jakieś 8 dni jak się bedzie kończyć możemy wystawić nowe wyróżnione.... Quote
wiosna Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Przeczytałam sobie aukcję, i mam 'ale' ;) Wrażenie, jakie na mnie zrobił opis jest takie, że Rudzik to biedny staruszek który umiera ze smutku, jest smętny, załamany i nic nie może go rozweselić.. Myślę, że mało kto chciałby mieć takiego psa, tym bardziej,że nijak się to ma do faktycznego stany - Rudzik jest wesoły, żwawy, towarzyski, uwielbia spacery - biega, szaleje, skacze.. niewiele w nim widać smutku i załamania :roll: Niezbyt miłe też są słowa odnośnie naszego hoteliku i opieki w nim - Kikou, naprawdę uważasz, że wygląda to tak, jak jest w aukcji ? :roll: Quote
kikou Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 jeśli napisze w aukcji, że Rudzik ma super warunki i jest rozpieszczany nikt nie pomyśli, że możnaby go adoptować...bo jest bezpieczny i kochany... nie jest moim celem w żadnym razie nic złego, nie krytykuję, nie chciałam Cię obrazić.... przesadzam w dobrej wierze żeby ktoś się nad nim zlitował... poza tym napisałam, że jest smutny jak siedzi w boksie, a rozwesela się jak widzi opiekunkę.... przecież w boksie nie jest wesoły... Quote
GoskaGoska Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 JA TAK jestem i nie jestem, ma teraz tylko iplus na doladowania a jak wejde na dogo to strasznie duzo implusow zjada, bo tu sporo zdjec :roll: wiec musze ograniczac tu swoje wejscia, wiec faktycznie najpiepiej na kikou konto Quote
kikou Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 dopisałam do allegro to zdanie, że w kontakcie z człowiekiem: "...Rudzik jest wesoły, żwawy, towarzyski, uwielbia spacery - biega, szaleje, skacze.. " może rzeczywiście opisze to pełniej naszego Malucha.... Quote
kikou Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Rudzik otrzymał przelew od Magdaleny K. 30,- :loveu: czyli na marzec jest w tej chwili 142,- , dorzucam brakujące 8,- i wysyłam przelew..... rozliczenie zaktualizowane na pierwszej stronie uf... jakoś kolejny miesiąc zabezpieczony.... prosze o potwierdzenie jak wpłata dojdzie... Quote
monika083 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 kikou napisał(a):Rudzik otrzymał przelew od Magdaleny K. 30,- :loveu: czyli na marzec jest w tej chwili 142,- , dorzucam brakujące 8,- i wysyłam przelew..... rozliczenie zaktualizowane na pierwszej stronie uf... jakoś kolejny miesiąc zabezpieczony.... prosze o potwierdzenie jak wpłata dojdzie... czyli marzec jest oplacony ,tak? ja kolejny wielki bazarek na Rudzika & co. bede robila przed Wielkanoca. edit: teraz dokladnie przeczytalam ,ze marzec oplacony :) ok to w kwietniu tez jakos damy rade.. Quote
kikou Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 monika083 napisał(a):czyli marzec jest oplacony ,tak? ja kolejny wielki bazarek na Rudzika & co. bede robila przed Wielkanoca. edit: teraz dokladnie przeczytalam ,ze marzec oplacony :) ok to w kwietniu tez jakos damy rade.. o to cudownie...bo w marcu trzeba bedzie pomyśleć o nowej karmie.... Quote
Maszaberla Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='wiosna']Przeczytałam sobie aukcję, i mam 'ale' ;) Wrażenie, jakie na mnie zrobił opis jest takie, że Rudzik to biedny staruszek który umiera ze smutku, jest smętny, załamany i nic nie może go rozweselić.. Myślę, że mało kto chciałby mieć takiego psa, tym bardziej,że nijak się to ma do faktycznego stany - Rudzik jest wesoły, żwawy, towarzyski, uwielbia spacery - biega, szaleje, skacze.. niewiele w nim widać smutku i załamania :roll: Niezbyt miłe też są słowa odnośnie naszego hoteliku i opieki w nim - Kikou, naprawdę uważasz, że wygląda to tak, jak jest w aukcji ? :roll: Zjawiam sie na watku bo przypadkiem przegladalam psy na schronisku24.pl i tak trafilam na Wiosne;) Dokladnie przekopalam sie przez watek Rudzika - pomoge Wam w ogloszeniu psiny w TV - czy chcecie zjawic sie z nim osobiscie czy wystarczy ze zostanie pokazany ze zdjec? A ogloszenia faktycznie smutne takie? Dlaczego? Raczej dadza chyba odwrotny efekt...:shake: Quote
Maszaberla Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 monika083 napisał(a):czyli marzec jest oplacony ,tak? ok to w kwietniu tez jakos damy rade.. Ja rowniez cos dorzuce jesli bedzie taka potrzeba... Quote
kikou Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Dziewczyny... ja jestem smutną osobą i robie smutne ogłoszenia...;) inaczej nie umiem.... po prostu zróbcie mu takie jakie uważacie za słuszne i miejmy nadzieję, że któres z nich przyniosa efekt w postaci porządnego domu.... Quote
Maszaberla Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 kikou napisał(a):Dziewczyny... ja jestem smutną osobą i robie smutne ogłoszenia...;) inaczej nie umiem.... po prostu zróbcie mu takie jakie uważacie za słuszne i miejmy nadzieję, że któres z nich przyniosa efekt w postaci porządnego domu.... Nie, nie, nie to mialam na mysli - tylko pod katem potencjalnych domow... nic wiecej.. Quote
wiosna Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 jaacie - naprawdę ? Ależ cudownie - bardziej "widocznych" ogłoszeń chyba nie można sobie wymarzyć! Pewnie lepiej byłoby pokazać Rudego na żywo, chociaż nie wiem, jak to "logistycznie" rozwiązać, i czy narażać malca na podróże i stresy. Może po prostu postaramy się zrobić jakieś najcudniejsze-jakie-potrafimy zdjęcia - co myślicie ? Kikou - Rudzik to tak radosne psisko, że nam czasem dech zapiera, jak widzimy, co on wyrabia. Aż czasem ma się ochotę powiedzieć mu "ej, Ty, czy Ty wiesz, ile masz lat, czy już całkiem zapomniałeś?" ;) Rudy jest radosny, pieszczoszny, przed nim jeszcze trochę życia, i - mam nadzieję - życia bardzo radosnego. Nie damy się chłopakowi zasmucić i załamać. I Tobie, Kikou, też nie ;) Quote
Maszaberla Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Wiosenko i jaka decyzja? Bo nie widze odzewu:shake: Quote
wiosna Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 jaacie - naprawdę ? Ależ cudownie - bardziej "widocznych" ogłoszeń chyba nie można sobie wymarzyć! Pewnie lepiej byłoby pokazać Rudego na żywo, chociaż nie wiem, jak to "logistycznie" rozwiązać, i czy narażać malca na podróże i stresy. Może po prostu postaramy się zrobić jakieś najcudniejsze-jakie-potrafimy zdjęcia - co myślicie ? to było w odpiwiedzi ;) Doszły pieniążki za marzec - dziękuję. Quote
Maszaberla Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 wiosna napisał(a):to było w odpiwiedzi ;) Doszły pieniążki za marzec - dziękuję. Czyli jednak tylko zdjecie? Quote
bumel Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Dodałam jeszcze ogłoszenia Rudzika na: 4lapy.pl adopcepsow.org.pl petsy.pl Quote
Recommended Posts