Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GoskaGoska napisał(a):
o citeczko wielkie dzieki :laola: aj ci moge wyslc konto do kikou ale jak nie potrzebujesz do przelewu adresu , bo tak to kikou musi zupelnic z adresem

ok, poszla PW do Kikou. dziekuje

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przelewy doszly, Rudziczek oplacony za luty...
bardzo dziekujemy!!
uzupelnilam na pierwszej stronie,
prosze Marte o potwierdzenie jak przelew dojdzie....

tak mi strasznie zal naszego biedaczka chyba juz nigdy nie bedzie mial swojego prawdziwego domu...mam tylko nadzieje, ze u Marty nie czuje sie calkiem opuszczony, chociaz na pewno nie moze miec dla niego tyle czasu co wlasciciel jednego czy dwoch psiakow w domu....

Posted

Kikou, smutno strasznie piszesz. Ja wierzę, że znajdzie się dla niego człowiek. Rudzik jest przecież kochany, tak strasznie wdzięczny..
Zrobię mu Allegro u nas. Miałam zrobić już dawno, ciągle czasu na to brakuje :roll:

Wczoraj zrobiliśmy zdjęcia:

Posted

Rudzik już przybrał po tych antybiotykach. Taki chyba był cały czas, on jest smukły po prostu. Je ładnie, apetyt ma, z gryzieniem już nie ma kłopotów.

Ma ciepłą budkę, taką niewielką, żeby nie musiał ogrzewać pustych miejsc w wielkiej budzie, w jakiej mieszkał z Bennym.
Timo, o którego pytałam czy może z Rudym zamieszkać mieszka sam 'u siebie' - awaryją sytuację udało się opanować.

Wpłata dotarła wczoraj, dziękuję.

Posted

kurcze widzę , ze na Rudzika tylko 55zl zadeklarowne :shake:, ze bardzo zle, dobrze ze jakos udaje się go narazie utrzymac, robie dla niego bazarek, bo niedlugo będę wyjezdzac i juz nie będzie mial kto nadawac rzeczy z PL, wiec jeszcze poki mogę to wspomogę :roll: wiec dzis ruszę z bazarkiem na marzec, bo 8.03 papapa robię

Posted

już niedługo marzec...kolejny czynsz sie zbliża...

Błagam też o ogłoszenia... !!!!
piesek ma tylko zwykłe allegro, które odnawiam stale jak się konczy...poza tym nie ma kompletnie nic...jak on ma znaleźc dom bez ogłoszeń?

Posted

kikou napisał(a):
już niedługo marzec...kolejny czynsz sie zbliża...

Błagam też o ogłoszenia... !!!!
piesek ma tylko zwykłe allegro, które odnawiam stale jak się konczy...poza tym nie ma kompletnie nic...jak on ma znaleźc dom bez ogłoszeń?

Kikounia, a ile kosztuje takie podlinkowane allegro?

Posted

kikou napisał(a):
allegro:
wyróżnienie 12,-
podświetlenie 6,-
pogrubienie 2,- czyli ok. 20,-

nr konta już wysyłam

Kikounia przelałabym ci 20 zł za to lepsze allegro, ale dopiero po wypłacie, czyli około piątku. Chyba,że masz coś w jego skarpecie, to weź a konto, a ja na marzec wpłacę 30 zł + 20 za allegro.:lol:

Posted

Rudzik dostał dwa przelewy: czyli psiunio ma na marzec 92,- (Marta jak sytuacja z karmą?)

20.02.09 SBD 10,-
23.02.09 Shanara 50,-

:wink::wink::wink:bardzo dziękujemy!!!!:wink::wink::wink:

Posted

[FONT=Arial]alegratka.pl (wyróżniona)[/FONT]
[FONT=Arial]adopcjapsa.pl[/FONT]
[FONT=Arial]adopcje.org.pl[/FONT]
[FONT=Arial]animalia.pl [/FONT]
[FONT=Arial]cafeanimal.pl[/FONT]
[FONT=Arial]czworonogi.eu[/FONT]
[FONT=Arial]kokosy.pl[/FONT]
[FONT=Arial]offer.pl[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Jutro c.d.[/FONT]

Posted

kikou napisał(a):

a ztym wyróżnianiem allegra.... sama nie wiem...
czy to coś daje? jak sądzicie?

Kikou, myślę, że jednak daje (wtedy takie ogłoszenie od pczątku jest wyżej zamieszczone niż setki niepromowanych aukcji, co jednak zwiększa jego szansę na bycie zauważonym)

Posted

Bumel, dziękuję :loveu: :Rose:

Karmy jest jeszcze sporo, prawie pół worka, tak "na oko". Od Madziek karmy było sporo, więc ten worek idzie "powoli".

A co do Allegro - ja sądzę, że wyróżnianie ma sens. Teraz jest wystawionych 4304 psów - 87stron. Myślę, że mało kto zagląda na te ostatnie strony...