malicja Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 GoskaGoska napisał(a):o citeczko wielkie dzieki :laola: aj ci moge wyslc konto do kikou ale jak nie potrzebujesz do przelewu adresu , bo tak to kikou musi zupelnic z adresem ok, poszla PW do Kikou. dziekuje Quote
kikou Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 przelewy doszly, Rudziczek oplacony za luty... bardzo dziekujemy!! uzupelnilam na pierwszej stronie, prosze Marte o potwierdzenie jak przelew dojdzie.... tak mi strasznie zal naszego biedaczka chyba juz nigdy nie bedzie mial swojego prawdziwego domu...mam tylko nadzieje, ze u Marty nie czuje sie calkiem opuszczony, chociaz na pewno nie moze miec dla niego tyle czasu co wlasciciel jednego czy dwoch psiakow w domu.... Quote
wiosna Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Kikou, smutno strasznie piszesz. Ja wierzę, że znajdzie się dla niego człowiek. Rudzik jest przecież kochany, tak strasznie wdzięczny.. Zrobię mu Allegro u nas. Miałam zrobić już dawno, ciągle czasu na to brakuje :roll: Wczoraj zrobiliśmy zdjęcia: Quote
malicja Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 dobrze go widziec takiego radosnego :loveu: Quote
monika083 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 kikou napisał(a):ale taki chudziutki jest...... on chyba juz taka ma budowe:roll: ma apetyt? Quote
Poker Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 dla jego serduszka to lepiej ,że jest szczupły :cool3: Jeżeli marznie, to można by zamówić kubraczek u dziewczyn,które szyją dla psiaków. http://www.dogomania.pl/forum/f938/cieple-zimowe-kubraki-dla-psow-bezdomnych-ktos-jeszcze-chetny-126514/index102.html Quote
wiosna Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Rudzik już przybrał po tych antybiotykach. Taki chyba był cały czas, on jest smukły po prostu. Je ładnie, apetyt ma, z gryzieniem już nie ma kłopotów. Ma ciepłą budkę, taką niewielką, żeby nie musiał ogrzewać pustych miejsc w wielkiej budzie, w jakiej mieszkał z Bennym. Timo, o którego pytałam czy może z Rudym zamieszkać mieszka sam 'u siebie' - awaryją sytuację udało się opanować. Wpłata dotarła wczoraj, dziękuję. Quote
sleepingbyday Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 bardzo ruchomy i radosny ten nasz dziadeczek, no nie? skacze, biega, uśmiech na pyszczydle.... Quote
GoskaGoska Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 dziarski dziadeczek nic tylko brac do domu Quote
GoskaGoska Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 kurcze widzę , ze na Rudzika tylko 55zl zadeklarowne :shake:, ze bardzo zle, dobrze ze jakos udaje się go narazie utrzymac, robie dla niego bazarek, bo niedlugo będę wyjezdzac i juz nie będzie mial kto nadawac rzeczy z PL, wiec jeszcze poki mogę to wspomogę :roll: wiec dzis ruszę z bazarkiem na marzec, bo 8.03 papapa robię Quote
kikou Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 już niedługo marzec...kolejny czynsz sie zbliża... Błagam też o ogłoszenia... !!!! piesek ma tylko zwykłe allegro, które odnawiam stale jak się konczy...poza tym nie ma kompletnie nic...jak on ma znaleźc dom bez ogłoszeń? Quote
kikou Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 naniosłam w pierwszym poście wpłate od Moniki083 32,- na marzec stukrotnie dziękujemy!!!:loveu::loveu: Quote
Bambino Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 kikou napisał(a):już niedługo marzec...kolejny czynsz sie zbliża... Błagam też o ogłoszenia... !!!! piesek ma tylko zwykłe allegro, które odnawiam stale jak się konczy...poza tym nie ma kompletnie nic...jak on ma znaleźc dom bez ogłoszeń? Kikounia, a ile kosztuje takie podlinkowane allegro? Quote
Shanara Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 przeleję coś na Rudzika..tylko potrzebuję nr konta- mam do GoskaGoska ale skoro jej teraz nie ma to bez sensu przelewać :p czekam na pw Quote
kikou Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 allegro: wyróżnienie 12,- podświetlenie 6,- pogrubienie 2,- czyli ok. 20,- nr konta już wysyłam Quote
Bambino Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 kikou napisał(a):allegro: wyróżnienie 12,- podświetlenie 6,- pogrubienie 2,- czyli ok. 20,- nr konta już wysyłam Kikounia przelałabym ci 20 zł za to lepsze allegro, ale dopiero po wypłacie, czyli około piątku. Chyba,że masz coś w jego skarpecie, to weź a konto, a ja na marzec wpłacę 30 zł + 20 za allegro.:lol: Quote
bumel Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Trafiłam tu dzięki Wiośnie...Kikou, poproszę nr konta i dane do przelewu...zaraz siadam do ogłoszeń Quote
kikou Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Rudzik dostał dwa przelewy: czyli psiunio ma na marzec 92,- (Marta jak sytuacja z karmą?) 20.02.09 SBD 10,- 23.02.09 Shanara 50,- :wink::wink::wink:bardzo dziękujemy!!!!:wink::wink::wink: Quote
kikou Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='bumel']Trafiłam tu dzięki Wiośnie...Kikou, poproszę nr konta i dane do przelewu...zaraz siadam do ogłoszeń super, że Jesteś.... dużo ogłoszeń to podstawa.... a ztym wyróżnianiem allegra.... sama nie wiem... czy to coś daje? jak sądzicie? tu allegro, które mu odnawiam... los zapomniał o Rudziku... PROSI O NAJLEPSZY DOM! (562734161) - Aukcje internetowe Allegro Quote
bumel Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [FONT=Arial]alegratka.pl (wyróżniona)[/FONT] [FONT=Arial]adopcjapsa.pl[/FONT] [FONT=Arial]adopcje.org.pl[/FONT] [FONT=Arial]animalia.pl [/FONT] [FONT=Arial]cafeanimal.pl[/FONT] [FONT=Arial]czworonogi.eu[/FONT] [FONT=Arial]kokosy.pl[/FONT] [FONT=Arial]offer.pl[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Jutro c.d.[/FONT] Quote
bumel Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 kikou napisał(a): a ztym wyróżnianiem allegra.... sama nie wiem... czy to coś daje? jak sądzicie? Kikou, myślę, że jednak daje (wtedy takie ogłoszenie od pczątku jest wyżej zamieszczone niż setki niepromowanych aukcji, co jednak zwiększa jego szansę na bycie zauważonym) Quote
wiosna Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Bumel, dziękuję :loveu: :Rose: Karmy jest jeszcze sporo, prawie pół worka, tak "na oko". Od Madziek karmy było sporo, więc ten worek idzie "powoli". A co do Allegro - ja sądzę, że wyróżnianie ma sens. Teraz jest wystawionych 4304 psów - 87stron. Myślę, że mało kto zagląda na te ostatnie strony... Quote
Recommended Posts