Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sleepingbyday napisał(a):
jak stoi udzik z opłatami za hotelik? oglądałam pierwszy post, ale jakoś... chyba jestem zmęczona...

rozliczenie dokladnie jest w poscie drugim, styczen jest oplacony ale jak najbardziej czekamy na Twojego styczniowego piątaczka....bedzie już na luty.... bo hotelik placimy z góry...

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hop, hop.....

Cioteczki przypominam że luty już zaraz "zapuka do drzwi, a na utrzymanie Rudziczka nie mamy ani grosika.....

i psiunio nie ma też w tej chwili ani jednego aktualnego ogłoszenia!!!!!

Posted

[quote name='GoskaGoska']czy to oznacza ze Rudzik nie ma kompletnie zadnych staych deklaracji:shake:? Bo w pierwszych postach nic nie ma o tym?

tak Gosia.... on nie ma prawie nic...
tylko deklaracje stałe Bambino na 30,- i SBD na 5,-

w grudniu Ty, w styczniu Monika najbardziej go zaopatrzyła troszke Poker i ja
.....te osoby co były przed tą nieszczesną adopcją gdzieś sie rozpłynęły we mgle.....

i prosimy o jakieś ogłoszenia dla tego nieszczęśniczka!!!!!!

Posted

kikou zaktualizuj 1 post o deklaracje, będzie widac, ż ejest ich beznadziejnie mało - no i może w tytule-że prosimy o deklaracje, czy jakos tak - w ogóle zmiana tytułu to bodziec do przyjrzenia sie wątkowi - coś nowego, cos potzrebnego...
tak sie madrzę :roll:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
kikou zaktualizuj 1 post o deklaracje, będzie widac, ż ejest ich beznadziejnie mało - no i może w tytule-że prosimy o deklaracje, czy jakos tak - w ogóle zmiana tytułu to bodziec do przyjrzenia sie wątkowi - coś nowego, cos potzrebnego...
tak sie madrzę :roll:

zaraz coś ozmieniamy wg zalecen....;)

a w ogóle doszła wplata od SBD 10,- dziękujemy!!!!!

ciągle brakuje nam 120,- na luty....

Posted

kikou napisał(a):
zaraz coś ozmieniamy wg zalecen....;)

a w ogóle doszła wplata od SBD 10,- dziękujemy!!!!!

ciągle brakuje nam 120,- na luty....

Kikounia, ja jeszcze wiszę 30 zł. na styczeń ( SORRY) :oops:, no i jak piszesz luty za pasem, więc jak cos wpadnie na konto, a na pewno, zaraz wyślę ( razem 60 zł. ) + sianko dla Agatka. Dla Ciebie jak zwykle pozdrowienia od Neviusia.:loveu::loveu: Jest słodkim przylepem, po usunięciu kamienia i resekcji 1 zęba z dziuba ma już normalny zapach. Najbardziej lubi leżec wtulony w Puśkę ( puchata wilczurka ):loveu:

Posted

Bambino napisał(a):
Kikounia, ja jeszcze wiszę 30 zł. na styczeń ( SORRY) :oops:, no i jak piszesz luty za pasem, więc jak cos wpadnie na konto, a na pewno, zaraz wyślę ( razem 60 zł. ) + sianko dla Agatka. Dla Ciebie jak zwykle pozdrowienia od Neviusia.:loveu::loveu: Jest słodkim przylepem, po usunięciu kamienia i resekcji 1 zęba z dziuba ma już normalny zapach. Najbardziej lubi leżec wtulony w Puśkę ( puchata wilczurka ):loveu:

:bigcool:to super, dziekujemy!!!:bigcool:

bardzo, bardzo jestem szcześliwa, że chociaż Neviuś bezpieczny i kochany i w ciepełku....i z ładnie pachnącą paszczą:evil_lol::evil_lol:

Posted

kikou napisał(a):
:bigcool:to super, dziekujemy!!!:bigcool:

bardzo, bardzo jestem szcześliwa, że chociaż Neviuś bezpieczny i kochany i w ciepełku....i z ładnie pachnącą paszczą:evil_lol::evil_lol:

Kikounia sianko pójdzie jutro rano. :lol:
A ja dziękuję po raz kolejny, że Neviusia dla mnie wypatrzyłaś. :loveu:

Posted

Mam ważne pytanie;

Wczoraj napisała do mnie Olena w sprawie Tima - psa zwróconego z ds do schronu "bo nasikał"...
Nie chcę komentować.
Timo jest spokojny, nieagresywny, wręcz od każdego psa dostaje 'po łbie', bo taka z niego troche ciapa. Czy jeśli dogada się z Rudym, zgadzacie się, aby z nim zamieszkał?

Ja mam jedno wolne miejsce, i wczoraj zgłosiły się dwa psy w dość krytycznej sytuacji. Ponieważ Rudzik mieszka z innym psem - aktualnie moją suką, którą mogę trzymać, jak wcześniej - z resztą moich psów - jest chyba najlepszym kandydatem.

Oczywiście zostawiam najpierw furtkę w postaci wolnego miejsca, jeśli psy miałyby się nie dogadywać. Drugi pies jest jednak z Olkusza - więcej pisać chyba nie muszę :roll:

Posted

skoro Poker wplacila 20 , ja swoje 25 juz przelalam, to brakuje 15zl prosimy np 3 jakies ciotki o 5 zl plisssss
1. dobra cioteczka malicja:loveu:
2. dobra cioteczka malicja:loveu:
3. dobra cioteczka malicja :loveu:
prosimy po 5 zl to mniej niz 6 rolek papieru toaletowego , kropki to miejsce na nick z dogo :oops: