kikou Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 sleepingbyday napisał(a):jak stoi udzik z opłatami za hotelik? oglądałam pierwszy post, ale jakoś... chyba jestem zmęczona... rozliczenie dokladnie jest w poscie drugim, styczen jest oplacony ale jak najbardziej czekamy na Twojego styczniowego piątaczka....bedzie już na luty.... bo hotelik placimy z góry... Quote
sleepingbyday Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 juz wysyłam :oops:. przepraszam, nie wysyłam, nie mam nr konta, zginął w tłumie.... bardzo prosze o namiary. Quote
kikou Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 hop, hop..... Cioteczki przypominam że luty już zaraz "zapuka do drzwi, a na utrzymanie Rudziczka nie mamy ani grosika..... i psiunio nie ma też w tej chwili ani jednego aktualnego ogłoszenia!!!!! Quote
kikou Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 allegro dla Rudzika los zapomniał o Rudziku... PROSI O NAJLEPSZY DOM! (533722678) - Aukcje internetowe Allegro czy ja tu sama zostałam na placu boju?:crazyeye::crazyeye: Quote
GoskaGoska Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 czy to oznacza ze Rudzik nie ma kompletnie zadnych staych deklaracji:shake:? Bo w pierwszych postach nic nie ma o tym? Quote
monika083 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='kikou']allegro dla Rudzika los zapomniał o Rudziku... PROSI O NAJLEPSZY DOM! (533722678) - Aukcje internetowe Allegro czy ja tu sama zostałam na placu boju?:crazyeye::crazyeye: nie jestes sama... mysle o Rudziczku tez,szkoda,ze bazarkow nie moge robic (jestem juz w niemczech), Quote
kikou Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 [quote name='GoskaGoska']czy to oznacza ze Rudzik nie ma kompletnie zadnych staych deklaracji:shake:? Bo w pierwszych postach nic nie ma o tym? tak Gosia.... on nie ma prawie nic... tylko deklaracje stałe Bambino na 30,- i SBD na 5,- w grudniu Ty, w styczniu Monika najbardziej go zaopatrzyła troszke Poker i ja .....te osoby co były przed tą nieszczesną adopcją gdzieś sie rozpłynęły we mgle..... i prosimy o jakieś ogłoszenia dla tego nieszczęśniczka!!!!!! Quote
Poker Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Ponieważ nie trzeba już płacić na Czupurę, to mogę zadeklarowac 20 zł miesięcznie na Rudzika + bazarki. Quote
kikou Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 no to świat zaraz piekniej wygląda po takiej wiadomości....:multi::multi::multi: :happy1::happy1::happy1:dziękujemy!!!!:happy1::happy1::happy1: Quote
sleepingbyday Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 kikou zaktualizuj 1 post o deklaracje, będzie widac, ż ejest ich beznadziejnie mało - no i może w tytule-że prosimy o deklaracje, czy jakos tak - w ogóle zmiana tytułu to bodziec do przyjrzenia sie wątkowi - coś nowego, cos potzrebnego... tak sie madrzę :roll: Quote
kikou Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 sleepingbyday napisał(a):kikou zaktualizuj 1 post o deklaracje, będzie widac, ż ejest ich beznadziejnie mało - no i może w tytule-że prosimy o deklaracje, czy jakos tak - w ogóle zmiana tytułu to bodziec do przyjrzenia sie wątkowi - coś nowego, cos potzrebnego... tak sie madrzę :roll: zaraz coś ozmieniamy wg zalecen....;) a w ogóle doszła wplata od SBD 10,- dziękujemy!!!!! ciągle brakuje nam 120,- na luty.... Quote
Bambino Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 kikou napisał(a):zaraz coś ozmieniamy wg zalecen....;) a w ogóle doszła wplata od SBD 10,- dziękujemy!!!!! ciągle brakuje nam 120,- na luty.... Kikounia, ja jeszcze wiszę 30 zł. na styczeń ( SORRY) :oops:, no i jak piszesz luty za pasem, więc jak cos wpadnie na konto, a na pewno, zaraz wyślę ( razem 60 zł. ) + sianko dla Agatka. Dla Ciebie jak zwykle pozdrowienia od Neviusia.:loveu::loveu: Jest słodkim przylepem, po usunięciu kamienia i resekcji 1 zęba z dziuba ma już normalny zapach. Najbardziej lubi leżec wtulony w Puśkę ( puchata wilczurka ):loveu: Quote
kikou Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Bambino napisał(a):Kikounia, ja jeszcze wiszę 30 zł. na styczeń ( SORRY) :oops:, no i jak piszesz luty za pasem, więc jak cos wpadnie na konto, a na pewno, zaraz wyślę ( razem 60 zł. ) + sianko dla Agatka. Dla Ciebie jak zwykle pozdrowienia od Neviusia.:loveu::loveu: Jest słodkim przylepem, po usunięciu kamienia i resekcji 1 zęba z dziuba ma już normalny zapach. Najbardziej lubi leżec wtulony w Puśkę ( puchata wilczurka ):loveu: :bigcool:to super, dziekujemy!!!:bigcool: bardzo, bardzo jestem szcześliwa, że chociaż Neviuś bezpieczny i kochany i w ciepełku....i z ładnie pachnącą paszczą:evil_lol::evil_lol: Quote
Bambino Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 kikou napisał(a)::bigcool:to super, dziekujemy!!!:bigcool: bardzo, bardzo jestem szcześliwa, że chociaż Neviuś bezpieczny i kochany i w ciepełku....i z ładnie pachnącą paszczą:evil_lol::evil_lol: Kikounia sianko pójdzie jutro rano. :lol: A ja dziękuję po raz kolejny, że Neviusia dla mnie wypatrzyłaś. :loveu: Quote
GoskaGoska Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 bazarek Rudzikowy prosze podnosic: http://www.dogomania.pl/forum/f99/torebka-worek-xxl-atmospehere-nowa-pantera-do-30-01-na-dziadka-130210/#post11676551 Quote
kikou Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 dzisiaj przyszedl przelew od Bambino 60,-:loveu: czyli Rudzik ma na luty 90,- brakuje jeszcze 60,- Quote
kikou Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 to super!!!! brakuje wiec 35,- hej Cioteczki! kto da grosika na Rudzika nawet z 5,- zlotych... kazda zlotowka na wage zlota!!! Quote
GoskaGoska Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 a moja torebka sie juz sprzedala czyli 25zl bedzie czyli 35zl brakuje Quote
wiosna Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Mam ważne pytanie; Wczoraj napisała do mnie Olena w sprawie Tima - psa zwróconego z ds do schronu "bo nasikał"... Nie chcę komentować. Timo jest spokojny, nieagresywny, wręcz od każdego psa dostaje 'po łbie', bo taka z niego troche ciapa. Czy jeśli dogada się z Rudym, zgadzacie się, aby z nim zamieszkał? Ja mam jedno wolne miejsce, i wczoraj zgłosiły się dwa psy w dość krytycznej sytuacji. Ponieważ Rudzik mieszka z innym psem - aktualnie moją suką, którą mogę trzymać, jak wcześniej - z resztą moich psów - jest chyba najlepszym kandydatem. Oczywiście zostawiam najpierw furtkę w postaci wolnego miejsca, jeśli psy miałyby się nie dogadywać. Drugi pies jest jednak z Olkusza - więcej pisać chyba nie muszę :roll: Quote
kikou Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 jesli nie beda sie gryzly to oczywiscie.... zeby tylko jeden nie skrzywdzil drugiego.... Quote
GoskaGoska Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 skoro Poker wplacila 20 , ja swoje 25 juz przelalam, to brakuje 15zl prosimy np 3 jakies ciotki o 5 zl plisssss 1. dobra cioteczka malicja:loveu: 2. dobra cioteczka malicja:loveu: 3. dobra cioteczka malicja :loveu: prosimy po 5 zl to mniej niz 6 rolek papieru toaletowego , kropki to miejsce na nick z dogo :oops: Quote
malicja Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 wplace 15,- zl. :lol: poprosze numer konta, adres odbiorcy i banku na PW Quote
GoskaGoska Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 o citeczko wielkie dzieki :laola: aj ci moge wyslc konto do kikou ale jak nie potrzebujesz do przelewu adresu , bo tak to kikou musi zupelnic z adresem Quote
Recommended Posts