Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hop, hop

otrzymałam wpłate 100,- od Pani Wioletty T. z Gorzowa bez podania na którego pieska dokładnie jest ta wpłata.... prosze o ujawnienie się!!!!

czy to była wpłata na Rudzika?
(w tej chwili przyporządkowałam ją na Agatka, bo tak mi się zdawało, że wszyscy wpłacający na Rudzika znają go i piszą po imieniu....ale jeśli była na Rudzika to "przeksięgujemy")

Posted

a jak karmé Royala, jakies dary Rudzik dostał??? Cos nie jestem wtajemniczona i nic nie wiem to proszę napisać.
Wiosna proszę daj też znać, jak otrzymasz do 2 kg Royala Cardiac, bo dobra duszyczka z Niemiec ją kupiła i teraz znajomi mają ją nadać do Ciebie kurierem.

Posted

Goska - karma doszła pocztą, w samą wigilię - ja zapomniałam, że ma przyjść karma i paczka była.. zagadkową niespodzianką. A że przyszła w wigilię, to postanowiliśmy nie otwierać do 'po kolacji' :evil_lol:

Mamy też karmę od Madziek - ogromnie dziękuję!
Później policzę dokładnie ile tej karmy jest w sumie i na ile nam ona wystarczy.

Posted

mam strasznego "zgryza".... mam kilka wpłat na wrocławskie pieski z bazarków Moniki 083....ale samej Moniki od 19 grudnia nie ma w eterze, a ja nawet nie wiem gdzie są te wątki z ktorych przyszły te pieniadze, wysłałam kilka pw...ale bez odpowiedzi.... pewnie jest u Rodziny w Polsce i nie ma tam internetu...., część ma byc na Rudzika....ale jeśli Monisia sie nie pojawi...to bede musiała odesłać te pieniądze....

Posted

niczego nie odsyłaj!!!ona jest we wrocławiu i jeździ po Polsce.Rozmawiałam z nią przed świętami.Nie ma dostępu do inernetu.
Wiem,że wysyłała rzeczy z bazarków już z Wrocławia.Ja mam osobiście odebrać tylko nie mam kiedy.

Posted

w takim razie przesłałam do Gosi brakujące 17 zł na karme dla Rudzika...

Cioteczki wpłacające na Beze zgodziły sie żeby kupić karme dla Rudzika, z tego co kiedyś Gosia pisała brakowało do karmy właśnie 17,- zł.

to prosze zamów Gosiu Cardiaka żeby odrazu przesyłka poszła do Wiosny...

a skoro jest karma to domek naszego biedulka bedzie wynosił 150 zł z czego mamy w tej chwili 65,- czyli brakuje 85 i mamy ostatnie dni grudnia....

to skoro Poker ma dla Rudzika 25,- to jak tylko do mnie dotrą dodam brakujące 60,- z bazarków Monisi i Rudziczek bedzie zabezpieczony na styczeń, a w jedzonko to prawie na 3 m-ce...

Posted

Karmy, jaką Rudzik dostał od Madziek starczy na miesiąc, może ciut więcej.
Po antybiotyku Rudy trochę schudł, dlatego teraz dostaje trochę więcej. Je ładnie, mam więc nadzieję, że szybko wróci do normy.

Posted

jejku moj chudy biedaczek jeszcze schudl.....
oby jak najpredzej mu sie polepszylo.....

przelalam dzisiaj brakujace 125,- na utrzymanie Rudzika w styczniu.... (aktualizacja w pierwszym poscie)

nowa karma tez przyjdzie niebawem, Gosia na pewno zamowi w nowym tygodniu....

Posted

Rozliczenie zbiorowe bazarkow Moniki083 na 4 wroclawskie psiaki
(poniewaz bazarkow Monisi w grudniu bylo strasznie duzo szczegolowe rozliczenie umieszczam na watkach: Rudzika, Czupurki, Agatka i Olafa), tu sa wszystkie wplaty jakie doszly na moje konto:

17.12 od asl 14,-zl
17.12 od monica_20 30,- zl
18.12 od mariolaok 18,- zl
19.12 od budrysek 10,-zl
22.12 od apple 24,- zl
22.12 od saganka 30,-
22.12 od jestem wredna 34,-
22.12 od diuna wro 10,-
22.12 od tyja+rudzik 30,-
22.12 od ivictus hilaritas 10,-
29.12 od Kikou 5,-
razem: 215,-

Rudzik na styczen: 77,-
Agatek na styczen:46,-
Czupurka na styczen:46,-
Olafek na luty:46,-

Dziekujemy Monice083 za cudowna akcje bazarkowa!!!!

Posted

Rudzik w takim razie w karmę zaopatrzony na dłuuugo - cieszę się bardzo i dziękuję :)
Ma chłopak apetyt, royal mu smakuje bardzo, więc zjada ładnie, oby więc wrócił szybko do swojej normalnej wagi. Teraz jest już i tak lepiej.

Humor się go trzyma - ostatnio nawet zaczepiał Bennego do zabaw :razz:

Posted

Jak zbiórki to nie wiem - hotelik opłacony jest do końca stycznia.

Wczoraj przyszła karma, serdecznie dziękuję.

No i wieści mam jeszcze - Benny znalazł dom :multi:
Benny był współlokatorem Rudzika, ale teraz maluszek mieszka z jedną z moich suk, aby było mu ciepło i miał się do kogo przytulić ;)

Posted

jeju...to prawie cud, że Benny znalazł domek....

Dziewczyny Rudzik nie ma żadnych nowych ogłoszeń!!!!:cool3::cool3:

jak ma znaleźć dom, jak nikt go nigdzie nie ogłasza?

jeśli chodzi o wpłaty to jak najbardziej można już myśleć o lutym....czas leci jak zwariowany....