sleepingbyday Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 dobre to, że ma tą kanapę.. i że kasłac przestał. Quote
GoskaGoska Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 On nie ma teraz zadnej kanapy :placz: Quote
Poker Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 za tydzień ma zapłacone,coś trzeba będzie myśleć. Może spróbować namówić jakieś ludziki do wirtualnej pomocy? już sama nie wiem co :roll: Quote
GoskaGoska Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Ja juz tez nie ma pomyslu za duzo naraz sié bied nazbieralo, kurcze moze sprobuję jakąs prośbę gdzie napisac w ogloszeniu , nie wiem naprawdę co robic, cos jakos natchnienia mi brakuje, chyba sytuacji Rudzika mnie tak przygasiła :-( Quote
GoskaGoska Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 NARAZIE zrobiłam Rudzikowi adopcjapsa.pl ogloszenie dopisałam rowniez , ze prosimy o pomoc w zakupie karmy - EARLY CARDIAC Quote
kikou Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 mam nowe zdiecia Rudzika...ale dzisiaj juz nie dam rady wstawić Quote
Bambino Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Ode mnie możecie zapisac 30 zł. co m-c. Pierwsze wyslę jutro, ale ktos musi mi podac konto. Jesli konto GoskiGoski, to mam. Jesli kogos innego, to poproszę. Dobrze Wiosna, że ty jesteś Wiosna-Nadzieja :loveu: Quote
GoskaGoska Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 na Rudzika zbiera zawsze kikou, a jak się uzbiera całości to przelewa wiośnie. Bardzo dziękujemy Bambino :loveu: mamy pierwsze 30zł Quote
monika083 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 z moich bazarkow na Rudzika jak narazie uzbieralo sie 21zl robie tez bazarki na Bezunie ,ale jesli ona pojedzie do ds to mysle ,ze te pieniazki tez mozna przeznaczyc na Rudzika: jak narazie jest 56zl i z bazarku ogolnego na potrzebujace wroclawskie psiaki: jak dotad: ok 50zl(jak cos bedzie brakowalo to mozna stad podebrac) 21+56=77 zl. Bambino zadeklarowala 30 zl ,czyli jest juz 107zl. Bazarki trwaja jednak do 15.12 czyli jeszcze tydzien, Quote
monika083 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 GoskaGoska napisał(a):Monika z tych Bazarkow na Bezę odrazu proszę podawaj konto do Kikou na Rudzika, na Bezunię jesteśmy na plusie, a na Rudzika na minusie :shake:, to niech będzie do Kasi wysłane. Dzięki:loveu: ok,tak bede robic ,niech idzie odrazu na Rudziaszka. Quote
GoskaGoska Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Monika z tych Bazarkow na Bezę odrazu proszę podawaj konto do Kikou na Rudzika, na Bezunię jesteśmy na plusie, a na Rudzika na minusie :shake:, to niech będzie do Kasi wysłane. Dzięki:loveu: Quote
wiosna Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Rudzik jednak ma kłopoty z jedzeniem - dziwi mnie to, bo dokąd był u nas, jadł normalnie, radził sobie z karmą. Wiem, że problemy z zębami nie narastają w ciągu trzech dni, chyba, że coś jest nie tak na przykład z jednym z zębów - zobaczymy będąc u weta, a więc w ciągu tygodnia. Narazie namaczamy mu jedzonko i takie zjada dobrze. Sam Rudzik jest pogodny, wesoły, energiczny - 'tylko' jednego mu brakuje.. Quote
kikou Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 dzieki Monisi i Bambino mamy już spory grosik..... bardzo dziękujemy!!!! ale dojdzie wizyta u weta.... koniecznie trzeba sprawdzić dlaczego ta chudzinka nie może jeść.... trzymamy kciuki, żeby nic poważnego to nie było.....:shake: Quote
jusstyna85 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 w styczniu będę mogła małą kwote przelać, teraz naprawde nie mam... Quote
GoskaGoska Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Dziewczynyki i ewentualnie chlopcy - prosimy chociaz o 5 zl ,ale stale i regularnie ( no raz odmowicie sobie zakupy jakies no gazety do poczytania) to naprawdé nie wiele, a jest bardzo pomocne :placz: narazie stała wpłatę mamy tylko (az) 30zl :-( a placic trzeba 200zl lub 150. przydala by sie tez dla biedaka karma serduszkowa. Quote
kikou Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 dzisiaj wpłynęło 30,- na Rudziczka od Bambino.... bardzo dziękujemy!!!!:loveu::loveu: a to nasz chuderlaczek: Quote
kikou Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 mini bazarek na Rudzika - coś na piękne wlosy: http://www.dogomania.pl/forum/f99/szwedzkie-ziola-tonik-stymulujacy-skore-glowy-na-rudzika-126773/#post11399126 Quote
monika083 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 to on jest taki malutki??? caly czas myslalam ,ze duzo wiekszy...chyba z Bezunia mi sie pomieszalo..dwa rudziaszki sliczny chlopak:loveu: Quote
GoskaGoska Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 no on to malutki chlopczyk . KTO MOZE NIECH POMOZE CHOCIAZ 5 ZL ZADEKLARUJE NA DZIADUNIA BO MY WIOSNIE KASÉ MUSIMY ODDAC:modla::modla::modla::modla::modla: a moze w tytule napisac, ze potrzebna kasa??? Quote
GoskaGoska Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 bazarek dla Rudzika: http://www.dogomania.pl/forum/f99/pizama-flanela-nowa-r-38-40-owieczka-do11-12-kup-teraz-na-dziadka-rudzika-126572/#post11400961 sper nowa pizamka i portfel Quote
GoskaGoska Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 bédzie paré groszy z mojego bazarku :loveu:, ale nawet to jest takie lałatanie , potrzeba staly deklaracji nawet 5złociszy , bo 150zl co miesiąc nie wyczarujemy :shake: Quote
sleepingbyday Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 dobra, to ja dekalruje, ale niestety tylko te pięć.... zawsze coś. Quote
kikou Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 5,- złotych to o całe 5 wiecej niż 0.... dziekujemy!! ja zbieram na Rudziczka zaraz wyśle Ci numer... kto jeszcze poratuje niekochanego, porzuconego nieboraczka....? Quote
Recommended Posts