wiosna Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 rozmawiałam właśnie z Właścicielką Rudzika - nasz chłopak ma się dobrze, sypia na fotelu, jest grzeczny i miły - obie strony zadowolone i szczęśliwe :) Quote
Poker Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 wiosna napisał(a):rozmawiałam właśnie z Właścicielką Rudzika - nasz chłopak ma się dobrze, sypia na fotelu, jest grzeczny i miły - obie strony zadowolone i szczęśliwe :) hUUUUrrrRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAA:multi::multi::multi::multi::multi: dzięki wiosna za taką wspaniałą informację :loveu: Quote
kikou Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 dzisiaj nie było żadnej wpłaty..... chyba potrzebujemy jeszcze tylko 28,50.... bo skoro Wiosna sama licytowała ksiażke u Fredzi za 20,- złotych to nie ma sensu żeby dwie dychy krążyły po świecie, proponuje po prostu wysłać książke odrazu do Marty, a my przelejemy zamiast 210,- , 190,- złotych... hmn? Quote
kikou Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 dzisiaj zaksiegowalo sie 25,- od Wiosny, 20,- zl od JUSSTYNA85 oraz OCELOT ZA SPODNIE 15,00 czyli wszystkich razem wplat na transport mam w tej chwili 211,50 zaraz przelewam 210,- do Wiosny za transport prosze o informacje na jaki cel mam przelac reszte(mam 1,50 nadwyzki w tej chwili)..jezeli jeszcze cos trafi na moje konto z bazarku Fredzi i sama juz nie wiem kto jeszcze podawal moje konto na swoim bazarku... DZIEKUJEMY Z CALEGO SERCA ZA WSPARCIE DLA RUDZKA!!!:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
GoskaGoska Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 hm te cale 1,5 nadwyzki ...hm co by tu zrobic :crazyeye: taki majątek. Ale powaznie jak by jeszcze cos bylo to chyba Neris nalezy wplacic bo Nemo zostal w klinice i pewnie Neris za to niezle skasuja Quote
Fredzia:) Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 z moich bazarkow jeszcze 33zl ma wplynac od karlika i jany jak pieniazki sie zaksieguja prosze napisac zebym wiedziala czy juz moge wyslac. a pieniazki zbierajcie na kolejnego biedaka.jak bedzie potrzeba nastepnego bazarku to dajcie znac Quote
kikou Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Nemus umarl:-(:-( ale rachunek z kliniki na pewno zaostanie...... 210 przelane do Marty! prosze o potwierdzenie jak dojda! jak jeszcze cos sie zaksieguje zaraz dam znac... Quote
kikou Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 dzisiaj wplynelo 16,- za ubranko nr1... niestety nie ma podanego nicka od Kogo to....ale na pewno bedziesz wiedziala..;) Quote
Fredzia:) Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 to jeszcze ma wplynac za jedno ubranko i juz wszytsko:) Quote
Fredzia:) Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 czy wplynely pieniazki od Karilka 12z bo tylko tego mi brakuje 12zl plus 5 zl przelyla Quote
kikou Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 niestety jeszcze nie wplynelo, sprawdzam po kazdym ksiegowaniu.... Quote
kikou Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 dzisiaj znowu nie było żadnego przelewu:shake: Fredziu, jeśli byś się zgodziła to może przelałybyśmy te nadwyżkowe 17,50 na Olafka....(ostatni baner w moim podpisie) tam brakuje nam właśnie ok. 15 zł. na hotelik na grudzień Quote
Fredzia:) Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 ja juz pisalam ze to co zostaje przekazuje na kolejnego biedaczka i pomysle nad nowym bazarkiem na Olawka. Pieniazki beda przeslane do konca tyg za ostatnie ubranko. Quote
sleepingbyday Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 mały OFTOPIK, PROSBA BARDZO PILNA, A W SUMIE DROBNA znacie kogoś z ŁODZI?? pilne!!! potrzebujemy tam jednego noclegu (Z PIĄTKU NA SOBOTĘ) dla trzech dziadków ratlerków, mają sznasę na dt we wrocławiu,ale wszystko rozbija sie o ten nocleg i kombinowany transport. choc NAJwiększy problem jest z noclegiem! TYLKO JEDNA NOC! wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-1-ratlerki-seniory-schron-kotliska-przed-kutnem-transport-90-zl-ich-zycie-124519/ Quote
kikou Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 mam wspaniale wiadomosci..... nowa Pani Rudzika czytuje jego watek i moze wkrotce wystawi jego zdiecia z nowego domku.... strasznie czekamy!!! Rudziczek to taka jedna z naszych najwiekszych sieroteczek...tak sie ciesze, ze odnalazl swoje miejsce na ziemi... Quote
monika083 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 wspaniale:loveu: czekamy, i oby wiecej takich szczesliwych zakonczen Quote
kikou Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 jesli chodzi o finanse to z nadwyzkowych 17,50 z bazarku Fredzi, przelalam dzisiaj 15,- na pobyt Olafa (tam tyle brakowalo-rozliczenie na pierwszej stronie - watek Olafa, ostatni banerek z mojego podpisu) a pozostale 12,- co jeszcze maja przyjsc,jak sie Fredzia zgodzi, proponuje przelac na dt dla Czupurki.... tam w tej chwili wlasnie ok. 12-14zl brakuje... (watek Czupurki- srodkowy banerek z mojego podpisu) Quote
Rybka_39 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 To ja sie fotek nie mogę doczekać:loveu: Quote
Fredzia:) Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 przelewajcie na co tylko chcecie tyle jest biedaczkow w potrzebie Quote
sleepingbyday Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 fotki będą??? ekstra! kiedy :cool3: ? Quote
kikou Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 czekamy....czekamy.... nawet nie musza byc fotki, kilka zdań jak się ma nasza sieroteczka....też by bardzo ucieszyło..... czekamy.... czekamy.... czekamy.... czekamy.... czekamy.... czekamy.... czekamy.... czekamy.... Quote
wiosna Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Dostałam dzisiaj telefon od nowej Pani Rudzika. Chce oddać go z powrotem, ponieważ dostała awans w pracy i wyjeżdża do Szwecji. ... Nie wiem, co teraz zrobić.. Quote
Neris Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 W Szwecji nie ma zakazu posiadania psów. MOże się pani jakoś da przekonać żeby go zabrać ze sobą? Quote
Recommended Posts