Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiosna napisał(a):
rozmawiałam właśnie z Właścicielką Rudzika - nasz chłopak ma się dobrze, sypia na fotelu, jest grzeczny i miły - obie strony zadowolone i szczęśliwe :)

hUUUUrrrRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAA:multi::multi::multi::multi::multi:
dzięki wiosna za taką wspaniałą informację :loveu:

Posted

dzisiaj nie było żadnej wpłaty.....

chyba potrzebujemy jeszcze tylko 28,50.... bo skoro Wiosna sama licytowała ksiażke u Fredzi za 20,- złotych to nie ma sensu żeby dwie dychy krążyły po świecie, proponuje po prostu wysłać książke odrazu do Marty, a my przelejemy zamiast 210,- , 190,- złotych...

hmn?

Posted

dzisiaj zaksiegowalo sie 25,- od Wiosny,
20,- zl od JUSSTYNA85
oraz OCELOT ZA SPODNIE 15,00

czyli wszystkich razem wplat na transport mam w tej chwili 211,50

zaraz przelewam 210,- do Wiosny za transport

prosze o informacje na jaki cel mam przelac reszte(mam 1,50 nadwyzki w tej chwili)..jezeli jeszcze cos trafi na moje konto z bazarku Fredzi i sama juz nie wiem kto jeszcze podawal moje konto na swoim bazarku...

DZIEKUJEMY Z CALEGO SERCA ZA WSPARCIE DLA RUDZKA!!!:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

z moich bazarkow jeszcze 33zl ma wplynac od karlika i jany jak pieniazki sie zaksieguja prosze napisac zebym wiedziala czy juz moge wyslac. a pieniazki zbierajcie na kolejnego biedaka.jak bedzie potrzeba nastepnego bazarku to dajcie znac

Posted

Nemus umarl:-(:-(

ale rachunek z kliniki na pewno zaostanie......

210 przelane do Marty! prosze o potwierdzenie jak dojda!

jak jeszcze cos sie zaksieguje zaraz dam znac...

Posted

dzisiaj znowu nie było żadnego przelewu:shake:

Fredziu, jeśli byś się zgodziła to może przelałybyśmy te nadwyżkowe 17,50 na Olafka....(ostatni baner w moim podpisie)
tam brakuje nam właśnie ok. 15 zł. na hotelik na grudzień

Posted

mały OFTOPIK, PROSBA BARDZO PILNA, A W SUMIE DROBNA

znacie kogoś z ŁODZI?? pilne!!! potrzebujemy tam jednego noclegu (Z PIĄTKU NA SOBOTĘ) dla trzech dziadków ratlerków, mają sznasę na dt we wrocławiu,ale wszystko rozbija sie o ten nocleg i kombinowany transport. choc NAJwiększy problem jest z noclegiem! TYLKO JEDNA NOC!
wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-1-ratlerki-seniory-schron-kotliska-przed-kutnem-transport-90-zl-ich-zycie-124519/

Posted

mam wspaniale wiadomosci.....

nowa Pani Rudzika czytuje jego watek i moze wkrotce wystawi jego zdiecia z nowego domku....

strasznie czekamy!!!

Rudziczek to taka jedna z naszych najwiekszych sieroteczek...tak sie ciesze, ze odnalazl swoje miejsce na ziemi...

Posted

jesli chodzi o finanse to z nadwyzkowych 17,50 z bazarku Fredzi, przelalam dzisiaj 15,- na pobyt Olafa
(tam tyle brakowalo-rozliczenie na pierwszej stronie - watek Olafa, ostatni banerek z mojego podpisu)

a pozostale 12,- co jeszcze maja przyjsc,jak sie Fredzia zgodzi, proponuje przelac na dt dla Czupurki.... tam w tej chwili wlasnie ok. 12-14zl brakuje... (watek Czupurki- srodkowy banerek z mojego podpisu)

Posted

czekamy....czekamy....

nawet nie musza byc fotki, kilka zdań jak się ma nasza sieroteczka....też by bardzo ucieszyło.....

czekamy....
czekamy....
czekamy....
czekamy....
czekamy....
czekamy....
czekamy....
czekamy....

Posted

Dostałam dzisiaj telefon od nowej Pani Rudzika.
Chce oddać go z powrotem, ponieważ dostała awans w pracy i wyjeżdża do Szwecji.

...
Nie wiem, co teraz zrobić..