kikou Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 podobnie tez było z Nemo, on tez był po smierci własciciela..... Może to jest po prostu straszny stres, który później jednak troche ustepuje.... no Nemo ciągle jest troszkę "dziwny" ale Psotka po dwóch dniach zamieniła się z krwiożerczej bestii w przylepke.... Quote
kikou Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 po prostu rozpieszczany przez starszego własciciela pies, po jego śmierci ląduje w schronie i dostaje świra bo ta zmiana jest zbyt drastyczna..... w warunkach domowych ma szanse znowu dojść do siebie..... Quote
Talcott Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Jasne!! Ponadto to nie jest pit bull na sterydach - i w najgorszym razie - kaganiec na pychol - i po klopocie - wobec ludzi jest OK. Quote
GoskaGoska Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Ktora chce ocalic:help1::modla: psa. Jego los jest w rękach człowieka, albo ktos wyciągnie do niego pomocną dłon , albo inna dłon zrobi mu zastrzyk śmierci Quote
Poker Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Psotka już u nas po jednym dniu się przytulała,wciskała główkę między kolana,żeby tylko się dopieszczać.Nie wyobrażam sobie,żeby takiego psa uśpić :angryy: Quote
Talcott Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Nasza Bulcia nienawidzi obcych ludzi - wycierpiała od nich - ale nas uwielbia - mnie też użarła jak ją wziełam na ręce - a potem natychmiast przytuliła się mocno - i tak juz zostało:lol: Quote
GoskaGoska Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Pomyslow juz brak :( zrobilam mu jeszcze - galeria kundelka : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10522513#post10522513 Quote
Talcott Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Pomóżcie Rudzikowi!!!! On nie ma już czasu!!! Quote
Frytela Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Pomożcie rudzikowi! Jego czas się powoli kończy! Hop do góry! Quote
Hotel KADIF Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Kto ma kawałek kącika ?? Chociaż na kilka dni!!!! :modla::modla::modla: Quote
Cekinka13* Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 :placz::placz::placz: Kto ma ten cholerny DT do zaoferowania???!!! :-( Quote
Frytela Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Ja bym naprawde chciała go wziasc na kilka dni, ale moje psy by go zagryzły... :( :( One tylko do szczeniaków są dość łagodne, do obcego dorosłego psa już raczej nie :( :( POTRZEBNY DT! Ludzie pomożcie mu! Quote
Neris Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Dom bez innych psów ciężko będzie znaleźć... Słuchajcie a Greven? Może u niej płatny DT? Quote
GoskaGoska Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 NAPRAWDĘ NIKT NIC NIE MOZE ZROBIC :placz: JESLI TAK TO PEWNIE W PONIEDZIELEK BĘDZIE ZASTRZYK SMIERCI Quote
Rybka_39 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 kikou napisał(a):w tej chwili biedactwo ma zrobione allegro: http://www.allegro.pl/item402031959_najwyzej_dwa_dni_zycia_przygarnij_rudzika_.html oraz deklaracje wpłat na ew. płatny dt.. 100,- na pierwszy miesiąc 60,- na kolejne ale nie mamy domku nawet płatnego.......... [FONT=Century Gothic]każda pomoc się przyda!!!!![/FONT] Jest deklaracja na razie jedna z charciego 15 zł na poczatek i co miesiac po 10zeta. Czyli 115 na pierwszy miesiac i 70 na kazdy nastepny... Odezwała się też do mnie Kasia z charciego, znalazła ogłoszenie w zoologiku o organizacji pomagająceh psom znajdywac domy w Berlinie, Monika- adminka charciego:loveu: ma sprawdzic te organizacje i da mi znac. Osoba deklarujaca kase na Rudzika prosi o numer konta na salon@cardroom.com.pl Quote
Rybka_39 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Kolejna deklaracja jednorazowe 50 zł, numer konta prosze przeslac na: monipferd@o2.pl Czyli na pierwszy miesiac mamy: 165zeta Quote
GoskaGoska Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 z numer konta narazie nie jest sprecyzowane na kogo. Muszą się pojawić bezsporednio dziewczyny z Wroclawia. Zbieramy delkaracje, kto ile moze dac. Jak się uzbiera kwota na hoteliki to pewnie się ktos poda nr konta. Obawia się jednego, co po tym miesiącu :( , kasa się skonczy i co z psem zrobią dziewczyny dalej. :placz: Quote
kikou Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 GoskaGoska napisał(a):z numer konta narazie nie jest sprecyzowane na kogo. Muszą się pojawić bezsporednio dziewczyny z Wroclawia. Zbieramy delkaracje, kto ile moze dac. Jak się uzbiera kwota na hoteliki to pewnie się ktos poda nr konta. Obawia się jednego, co po tym miesiącu :( , kasa się skonczy i co z psem zrobią dziewczyny dalej. :placz: no właśnie....co potem...? Quote
Recommended Posts