Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

podobnie tez było z Nemo, on tez był po smierci własciciela..... Może to jest po prostu straszny stres, który później jednak troche ustepuje....
no Nemo ciągle jest troszkę "dziwny" ale Psotka po dwóch dniach zamieniła się z krwiożerczej bestii w przylepke....

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

po prostu rozpieszczany przez starszego własciciela pies, po jego śmierci ląduje w schronie i dostaje świra bo ta zmiana jest zbyt drastyczna.....
w warunkach domowych ma szanse znowu dojść do siebie.....

Posted

Psotka już u nas po jednym dniu się przytulała,wciskała główkę między kolana,żeby tylko się dopieszczać.Nie wyobrażam sobie,żeby takiego psa uśpić :angryy:

Posted

Nasza Bulcia nienawidzi obcych ludzi - wycierpiała od nich - ale nas uwielbia - mnie też użarła jak ją wziełam na ręce - a potem natychmiast przytuliła się mocno - i tak juz zostało:lol:

Posted

Ja bym naprawde chciała go wziasc na kilka dni, ale moje psy by go zagryzły... :( :(
One tylko do szczeniaków są dość łagodne, do obcego dorosłego psa już raczej nie :( :(

POTRZEBNY DT!
Ludzie pomożcie mu!

Posted

kikou napisał(a):
w tej chwili biedactwo ma zrobione allegro:
http://www.allegro.pl/item402031959_najwyzej_dwa_dni_zycia_przygarnij_rudzika_.html
oraz deklaracje wpłat na ew. płatny dt..
100,- na pierwszy miesiąc
60,- na kolejne
ale nie mamy domku nawet płatnego..........

[FONT=Century Gothic]każda pomoc się przyda!!!!![/FONT]

Jest deklaracja na razie jedna z charciego 15 zł na poczatek i co miesiac po 10zeta.
Czyli 115 na pierwszy miesiac i 70 na kazdy nastepny...
Odezwała się też do mnie Kasia z charciego, znalazła ogłoszenie w zoologiku o organizacji pomagająceh psom znajdywac domy w Berlinie, Monika- adminka charciego:loveu: ma sprawdzic te organizacje i da mi znac.
Osoba deklarujaca kase na Rudzika prosi o numer konta na salon@cardroom.com.pl

Posted

z numer konta narazie nie jest sprecyzowane na kogo. Muszą się pojawić bezsporednio dziewczyny z Wroclawia. Zbieramy delkaracje, kto ile moze dac. Jak się uzbiera kwota na hoteliki to pewnie się ktos poda nr konta. Obawia się jednego, co po tym miesiącu :( , kasa się skonczy i co z psem zrobią dziewczyny dalej. :placz:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
z numer konta narazie nie jest sprecyzowane na kogo. Muszą się pojawić bezsporednio dziewczyny z Wroclawia. Zbieramy delkaracje, kto ile moze dac. Jak się uzbiera kwota na hoteliki to pewnie się ktos poda nr konta. Obawia się jednego, co po tym miesiącu :( , kasa się skonczy i co z psem zrobią dziewczyny dalej. :placz:

no właśnie....co potem...?