GoskaGoska Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 wielkie dzięki cioteczki , jestescie kochane:loveu:, powysyłalam pw. jeszcze tylko 3 ciotki i bedzie całości:multi: Quote
kikou Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 cudownie:multi: widze że akcja Gosi "daj piątaka na zwierzaka" nabiera rumieńców... Quote
psiulka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 5zł przelane do Gosi. Proszę napisać czy doszło. :) Quote
Talcott Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Ciotka Talcott przeleje 50 w poniedziałek-więcej nie może:shake::oops: Quote
kikou Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 dostalam 19 wrzesnia 50,- na Rudzika od Gosi z bazarku (sa to wplaty od Saga89, Jaaga, AniaB- pozostala czesc z tego bazarku 57,47,- poszla na Olafa) oraz 5,- od Kinga Kinia teraz tylko mam takie pytanie czy pozostale piatki maja przyjsc na moje konto czy mam to co przyszlo juz przelac bo reszta poszla bezposrednio do Wiosny na konto? Quote
GoskaGoska Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 ja ci kikou pozostale 5 przeleje czekam tylko na jeszcze jedna wplate. Jutro napisze dokladnie co sie zaksiegowalo u mnie:multi: Quote
kikou Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 ok. to ja wtedy przeleje calosc! Quote
GoskaGoska Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 GoskaGoska napisał(a):no jutro przeleje kolo 100zl (1/2 na Rudzika i 1/2 na Olafka). ciotki to bedzie brakowac 45zl - 9 ciotek po 5 zl i bedziemy na zero :lol:. No cioteczki 5zl proszé wpłacac, to raz sobie gazety nie kupicie - kurcze to paczka papieru toaletowego jest drozsza. czekam ktora da piątke: 1.Renata5- zaksiégowane 2.Renata5- zaksiégowane 3.kinga-kinia - zaksiégowane 4.psiulka 5.jusstyn85-zaksiégowane 6.jusstyna85-zaksiégowane 7. 8. 9. te miejsca czekają na Was. Niby TYlko 5 zl ( a tak wiele):shake: zaksiégowaly sié wplaty od Reanat5 i Justyna85 od psiulki wplat pewnie bedzie dzis popoludniu:loveu:bardzo dziékujemy naszym wybawczyniá. i czekamy jeszcze na 3 cioteczki. Kikou moze skasuj konto wiosny, skoro ona prosi , zeby szla calosci i nie ma czasu na pisanie co i jak z kasá i podaj swoje konto. Quote
kikou Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 dzisiaj doszly do mnie pieniadze od Renata5 10,- i Jusstyna85 10,- czyli u mnie jest w tej chwili 70,- na Rudaska i mam jeszcze czekac na przelew Psiulki... wtedy przeleje do Wiosny... A Cioteczka Talcott bezposrednio do Wiosny przelala?.. Quote
GoskaGoska Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 jest juz i od psiulki kasa :lol: zaraz przeleje - poszlo i juz powinno byc. Quote
Lionees Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Rudziku trzymaj się cieplutko.Będzie dobrze:loveu: Quote
kinga-kinia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 na Rudzika gdzieś czeka dom trzeba tylko trochę poczekać ;) czy zebrałyście już całą kwotę która była potrzebna na Rudzika ? Quote
kikou Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 ciagle Cioteczka Talcott nie odpowiedziala czy coś przelewała czy nie....? mam na niego 80,- zl -50,- Goska,Goska, - 5,- kinga kinia, - 10,- Renata5, - 10,- Jusstyna, - 5,- Psiulka... czyli jeśli Talcott nic nie przelewała to brakuje 15,- na nowy miesiąc, który leci od przedwczoraj już..... natomiast mam już nowe jedzonko 14kg dla Rudaska na 2 miesiace... naszego biedulka obdarowałaCioteczka Chils:iloveyou::iloveyou::iloveyou: [SIZE=2]a ja prześle je do Wiosny na pocz przyszlego tygodnia... Quote
GoskaGoska Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 chyab do ciotki talcot trzeba pv wyslac , bo cos do Rudzika nie zaláda i pytanie moze nie widziala. Super ,ze kamra doszla:loveu: Quote
kinga-kinia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 podnoszę wątek do góry by znalazło się więcej chętnych by dać rudzikowi piątka (5zł) Quote
kikou Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 jejku narozrabiałam.....:oops::oops: nie mogłam sie doczekać na informacje od Wiosny o przelewach... i wysłałam do Niej całe 95,- brakującą kwotę..... a potem dostałam od Niej na pm, że bezposrednio na konto hoteliku wpłynęło 50,- od Ewy P. czyli teoretycznie teraz jest 50,- za dużo.... niby od przybytku głowa nie boli ale troche sie nabałaganiło Marta prosze potwierdź jak się mają rachunki naszej Chudzinki u Ciebie!!! Quote
GoskaGoska Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 kikou takie rozrabianie to zadne rozrabianie . Kikiu proszę tylko usun konto wiosny z pierwszych postów i podaj swoje, to się uniknie takich sytuacji, bo jak wiosna prosiła zeby jedna szła wpłata w całosci . Czyli jak tak to ile trzeba teraz zacząć zbierac :roll: Jak jestemy na plusie to tylko super , bo Rudzik pewnie tak domku szybko nie znajdzie a czas leci okropnie. Quote
wiosna Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 dotarla wplata 95zl, wiec Rudzik jest 50zl na +. nie chce mowic narazie nic glosno, ale jest jakas szansa na cieply domek. :) Quote
kikou Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 to byłoby wielkie szczęscie gdyby ten "rozbitek" znalazł dom..... Wiosno potwierdź prosze jak dojdzie do Ciebie paczka z jedzeniem....teoretycznie gdzies jutro powinna już być Quote
wiosna Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 karma wczoraj doszła - dziękuję. Jak będzie z domkiem, mam nadzieję, że wkrótce się okaże. Quote
GoskaGoska Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 TO trzymamy kciuki i czekamy na wiesci Quote
paros Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 GoskaGoska napisał(a):TO trzymamy kciuki i czekamy na wiesci Trafiłam tutaj z wątku Bennego i ........ :thumbs: :thumbs::thumbs: :thumbs: Quote
Recommended Posts