Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jestem, przepraszam, ze tak okazyjnie zagladam.. :roll:
postaram sie zapoznac chlopakow, narazie na wybiegu - jesli nie bedzie klopotow, nie widze problemu, aby mieszkali sobie razem :)

Dotarlo wspomniane 55zl.
Jesli moglabym prosic jednak o gromadzenie pieniedzy na innym koncie i przelewanie do mnie calej kwoty, byloby latwiej - spodziewalam sie, ze rejestrowanie wplat nie bedzie zadnym klopotem, tymczasem pochlania to strasznie duzo czasu..

poza tym Rudzik ma sie dobrze, jest spokojny, juz nie szczeka tak duzo, jak jeszcze niedawno. Troszke przytyl, choc nadal jest chudziutki.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

citoki jak wogole Rudziki stoi z kasá . Moze ciotka pisz - obecny stan konto. Bo spojrzalam w na pierwsza strone , ale w sumie nie wiem ile jest na ten miesiac? A ja bede miec cos z bazarku (za majtki od myszy1 przelalam) ale mam jeszcze torebki i inne majteczki i tak sie zastanawiam ktory psiak najbardziej finansowo w utrzymaniu w potrzebie skoro tris idzie do domu. Wiec prosze o info ile brakuje Rudzikowi

Posted

pieniądze na Rudzika zbiera Wiosna,

w tej chwili sytuacja wygląda tak, że na nowy miesiąc od 24 wrzesnia Rudy ma 55 zl i Psiulka pisała, że wysłała 20,- ale Wiosna nie potwierdziła czy doszły.....

zakładam, że doszły to Rudemu brakuje 75,- na utrzymanie od 24 września do 23 października.....

najwiecej brakuje na Olafa 85,- za sierpień, 85,- za wrzesień...no i nie ma nic na październik (a na kastracje sie już 230,-uzbierało) czyli Olaf jest na minusie 170,- złotych i nie ma nic na nowy miesiąc....

Posted

na Olafka 60 zl dzis poszlo z mbanku do ciebie to powinno byc.
W sumie troche sie gubie juz na jakiego, ile brakuje i nie wiem co pozniej w bazarkach pisac.
Dobrze by bylo na Olafaka i na Rudzika zbierac do ciebie, bo czesciej jestes na dogo i masz info od reki. Sati tez cos deklarowala i teraz nie wiadomo co ktos wplacil.
Jak Trisek pojdzie do domu i wplacisz najwyzej na Olafak to prosze wpisz pozniej jak stoja finanse. Tam gdzie bedzie najgorzej to jeszcze mam sprzedane te 2 torebki i majtusie .

Posted

ok. możemy tak zrobić...chociaż obawiam sie, że troche będzie bałagan...bo te osoby co już wpłacały bezpośrednio do Wiosny pewnie nie będą chciały zmieniać...

no ale ja jestem w temacie... podzwonie do dziewczyn i wszędzie napiszę co i jak....

Posted

Psiulko, przepraszam Cie ogromnie - Twoja wplata jest, sprawdzilam raz jeszcze i wszystko sie zgasza - przepraszam :oops:
jesli da sie zrobic tak, wby przekazywana byla do mnie cala kwota od jednej osoby, bardzo bylabym wdzieczna, bo naprawde sporo mi to utrudnia, i jak widac zreszta, miesza sie, jest mi tego za duzo i brakuje czasu po prostu.

Chyba na watku Bennego pisalam, ze Rudzik zwiewa z Benkowego kojca, bo jest za malutki i przeciska sie miedzy pretami, przez co nie moge trzymac go z Bennym. Nie mam teraz mozliwosci zmienienia czy dobudowania jakos, zageszczenia pretow, aby nie uciekal.
narazie jest w cieplej budzie, nie marznie, ma tam gruba warstwe slomy i kocyk, wiec spokojnie. troszke przybral nareszcie, jest zadowolony i radosmy, choc oczywiscie steskniony za swoim i tylko swoim czlowiekiem.
telefony w jego sprawie calkowicie milcza, nikt sie nie odezwal.

powoli trzebaby zaczac myslec o karmie.

Rudzik zostal odrobaczony i odpchlony, co kosztowalo 20zl.

Posted

no jutro przeleje kolo 100zl (1/2 na Rudzika i 1/2 na Olafka).
ciotki to bedzie brakowac 45zl - 9 ciotek po 5 zl i bedziemy na zero :lol:. No cioteczki 5zl proszé wpłacac, to raz sobie gazety nie kupicie - kurcze to paczka papieru toaletowego jest drozsza.
czekam ktora da piątke:
1.Renata5- zaksiégowane
2.Renata5- zaksiégowane
3.kinga-kinia - zaksiégowane
4.psiulka - zaksiegowane
5.jusstyn85-zaksiégowane
6.jusstyna85-zaksiégowane
7.
8.
9.
te miejsca czekają na Was. Niby TYlko 5 zl ( a tak wiele):shake:

Posted

Renato5 bardzo dziękujemy 10 zl to 100% więcej niz oczekujemy:loveu:.
Naprawde nich tylko kazda cioteczka posprawdza kieszenie a pełno drobniakow tam znajdzie i 5 zł.
Wpalty robimy na konto kioku i chyba jest w pierwszym lub 2 poscie a jak nie to pewnie cioteczka wysle:razz:

Posted

kinga-kinia napisał(a):
Ja też już wysłałam mało bo mało ale uważam że lepszy rydz niż nic ;)

bez dwóch zdań... każdy grosik na wagę zlota... !!!

dziękujemy!!!:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

kikou napisał(a):
bez dwóch zdań... każdy grosik na wagę zlota... !!!

dziękujemy!!!:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

A nawet NA WAGĘ ŻYCIA!!! Dziewczynki,która da jeszcze piątala;)?