kikou Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 psiunio zimy w budce nie przetrzyma....kto ma kacik dla biedaczka? Quote
Poker Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 ja to już nie wiem o kim pamiętać,tyle tych bid :-( Quote
kikou Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 - czy dotarł przelew od Agnieszki na hotel Rudzika(80,-)? Quote
kikou Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 o! hej Psiulko, super, ze znowu Jestes.... w lipcu deklarowalas na niego 20,- miesiecznie ...psiak siedzi juz drugi miesiac w hoteliku...a na utrzymaniu mamy kilka wroclawskich biedakow...dziury w budzecie, kazda pomoc na wage zlota... czy moze wplacalas..tylko jeszcze Wiosna nie miala jeszcze nam czasu napisac? i jeszcze Lawinka...tez dlugo sie nie pojawia...tez 20,- obiecala na psiaka miesiecznie.... Quote
Talcott Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Cześć Rudziku! Ja com deklarowała tom wpłaciła:lol: Quote
ewaK Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Witajcie w miarę moich możliwości co jakiś czas będę wpłacać parę groszy na kochanego Rudzika.27.08 przelałam 55zł .Postaram się w miarę systematycznie wspierać Rudziczka Quote
psiulka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 kikou napisał(a):o! hej Psiulko, super, ze znowu Jestes.... w lipcu deklarowalas na niego 20,- miesiecznie ...psiak siedzi juz drugi miesiac w hoteliku...a na utrzymaniu mamy kilka wroclawskich biedakow...dziury w budzecie, kazda pomoc na wage zlota... czy moze wplacalas..tylko jeszcze Wiosna nie miala jeszcze nam czasu napisac? i jeszcze Lawinka...tez dlugo sie nie pojawia...tez 20,- obiecala na psiaka miesiecznie.... Nie wpłacałam, w takim razie zrobię to jutro. Wysyłać na to konto, które jest podane w 2-gim poście? I co wpisać w tytule? Że na hotelik dla Rudzika, tak? ;) Edit: Ok, wypełniłam już karteczkę, jutro wysyłam te 20zł. Narazie więcej nie mam, może we wrześniu jak dostanę pieniądze za książki to wyślę coś więcej. Quote
psiulka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Wpłaciłam dziś na hotelik mam nadzieję, że szybko pieniądze dojdą na konto. :loveu: Quote
wiosna Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 przepraszam za moją nieobecność ostatnio, nie było mnie przy sieci. Dotarły pieniążki: 80,00 Koperek 55,00 'dla Rudzika' (Ewa P.) Odjęłam za hotel 150zł, pozostało 55. Wkrótce trzeba będzie odrobaczyć Rudzika. Quote
kikou Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 wiosna napisał(a):przepraszam za moją nieobecność ostatnio, nie było mnie przy sieci. ... Wkrótce trzeba będzie odrobaczyć Rudzika. Wiosno jak ze zdrowiem Rudzika, jak jego kaszel? Prosze zapisz go do kolejki do jakiegoś ciepłego kąta na zimę!! bo domu ani widu ani słychu, a zima zaraz tuż, tuż i biedactwo zatrzęsie się... i rozchoruje jeszcze.... Quote
psiulka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Jak tam Rudzik sie miewa? Doszły pieniążki ode mnie? Quote
emilia2280 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 sluchajcie, mam u Wiosny milego Benia w boksie wewnétrznym, jest tam na pewno cieplej niz przy budce. jesli Wiosna sié zgodzi i Benek Rudzika nie zje- chétnie przyjmiemy futro do wzajemnego grzania w chlodniejsze dni. Quote
kikou Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 coś Wiosna w ogóle ostatnio do nas nie zagląda.....:shake::shake: trzebaby Jej zapytac ja co wychodzę wieczorem to mam przed oczami tego biedulka......przy budce.....:shake: Quote
emilia2280 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Wiosna ma w podpisie ze nie ma jej codziennie na dogo i jest jej tel. podany- zadzwoncie jutro i spytajcie. Quote
Recommended Posts