Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sama Wiesz najlepiej.... w ogłoszeniach internetowych podajemy Twój numer..... zero odzewu....

w miasteczku, w ktorym mieszkam powiesiłam 40 ogłoszeń we wszystkich najbardziej uczęszczanych miejscach.... nawet 1 telefon nie zadzwonił...:angryy::angryy::angryy:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rudziutki czuje się nieźle, jest dziś nieco mniej aktywny niż zwykle i większośc dnia przespał zakopany w kołderkę w budzie, choć oczywiście nadszedł czas na codzienne szczekanie ;)
Jest radosny, zaczepia mnie i merda ogonkiem, gdy tylko podchodzę ;)

Posted

odezwała się pani z katowickiej Wyborczej z ofertą opaty 50 zł za ogłoszenie Rudzika.Podziękowałam.
Ma ogłoszenie we Wrocławskiej i mam nadzieję Opolskiej.

Posted

[quote name='emilia2280']dziéki za info Wiosna.

proponowalabym Kikou, (......)
bo narazie nijak nie jest to przejrzyste

wydatki sa na zielono , otrzymane wplaty na czerwono,

w tej chwili brakuje 80 zl na pobyt pieska od 24 sierpnia do 23 wrzesnia

Posted

Odezwała się jeszcze raz pani z Wyborczej i napisała,że bezpłatne ogłoszenie może być w piątek ,ale bez zdjęcia.Skorzystam chociaż z takiej oferty.

Posted

- jak tam zdrowie mojego słodkiego pyszczka?

- ile gram dziennie dostaje tej karmy nascrcowej?
pytam żeby było wiadomo kiedy mniej wiecej skończy sie worek i bedzie potrzebny kolejny.......

- czy dotarł przelew od Agnieszki (80,-)?

Posted

Rudzik zjada dziennie około 220-240g karmy. Dostaje narazie ciut więcej, bo jest chudy mocno, gdy dojdzie do siebie będzie dostawał około 200-220g.
Piszę dość orientacyjnie, bo na kubeczku są wagi karm nie-wet., a ja wagą nie dysponuję.

Rudzikowi jest jednak nocami chłodno - mimo ocieplanej budy i wielu kocyków w środku, noce są chłodne a teraz jeszcze mokre, rano więc leży skulony. Zaraz jak robi się cieplej, to Rudzik wychodzi i wszystko jest już normalnie, obawiam się jednak, że kiedy zrobi się zimniej będzie kłopot, bo nie jest to pies przygotowany na zimę na dworze.

Ja nie mogę teraz wziąć go do domu, bo w domu jest Griso z łapą w gipsie.

Poza tym - bez zmian - milutki, spokojny, szczekający i bardzo stęskniony...