Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i ja rowniez zagladam, w miare oczywiscie mozliwosci czasowych.

Rudzikowi niedawno zupelnie zniknal kaszel, przez ostatnich kilka dni czul sie naprawde dobrze, a dzis rano kaszlal znowu..
dostaje teraz juz tylko leki nasercowe.

dzwonila do mnie tez pani z ktorejs gazety ogloszeniowej zapytac, czy ogloszenie Rudzika ma byc jako 'zwykle' (bezplatne, ale i bez zdjecia), czy ze zdjeciem (platne). Zapytalam oczywiscie, jaka cena, a ta zalezy od projektu, jaki mial byc mi przeslany na poczte - nie dotarl. jak narazie nikt nie zadzwonil znowu, a numer telefonu byl zastrzezony i oddzwonic nie moge. nie wiem wiec, czy ogloszenie sie ukaze i w jakiej formie.. :roll:

Posted

strasznie sie martwie o ten jego kaszel i serduszko....
jedzonko sercowe juz zamowilam, jak tylko wroce wysle paczke...

a o gazecie to ja nic nie wiem.... czy to z Wyborczej od Poker?
raczej nie... :niewiem::niewiem::niewiem:

Posted

[quote name='Angie :)']http://telezoo.pl/ogloszenia/---rudzik----ze-slabym-serduszkiem--bez-swojego-pana-umrze----506-935-278_213.html

tak sobie mysle, ze juz nie ma sensu wpisywac w tresci, ze rudzik jest agresywny do innych psow, bo sprawdzalysmy go... u mnie w domu swietnie funkcjonowal z psami starymi , slabymi ( jeden slepy, jeden bez zebow) oraz z kotkiem
a u Wiosny tez nie zaczepia innych psich lokatorow....

Posted

kikou napisał(a):
strasznie sie martwie o ten jego kaszel i serduszko....
jedzonko sercowe juz zamowilam, jak tylko wroce wysle paczke...

a o gazecie to ja nic nie wiem.... czy to z Wyborczej od Poker?
raczej nie... :niewiem::niewiem::niewiem:

dawałam ogłoszenie Rudzika ze zdjęciem do Wyborczej wrocławskiej i katowickiej.Dotychczas było bezpłatnie,a może teraz zrobili ogłoszenia ze zdjęciem płatne,a bez - bezpłatne.

Posted

ale nie można tracić nadziei, :shake: aczej nasze działania nie miałyby sensu :roll:
trudno,będziemy zbierać pieniądze ,nie ma wyjścia.
Jak wygląda jego sytuacja finansowa?

Posted

u mnie Rudzik ma 70zł na kolejny miesiąc.
Będę liczyć go na 150zł za miesiąc, bo będzie miał przecież osobno zakupioną karmę.
Trzeba koniecznie znaleźć mu dom przed zimą, bo chłopak nie ma aż tak grubeko futerka.. :roll:

Posted

wiosna napisał(a):
Będę liczyć go na 150zł za miesiąc, bo będzie miał przecież osobno zakupioną karmę.
Trzeba koniecznie znaleźć mu dom przed zimą, bo chłopak nie ma aż tak grubeko futerka.. :roll:

dobra wiadomosc z ta cena pobytu:multi::multi:

kiepska....swiadomosc, ze zima za pare miesiecy.....

Posted

wiosna napisał(a):

to super,jest czas na zdobywanie środków.

Posted

choroba, trzy dzionki niobecności..... a tu ani nawet psa z kulawą nogą (za przeproszeniem) nie było.....

dzisiaj paka z Rudzikowym, sercowym jedzonkiem została wysłana do Wiosny...

Posted

kilka dni temu napisałam maila do osoby, która w zeszłym miesiącu coś deklarowała z charciego (mail podała Rybka na drugiej czy trzeciej stronie...) niestety nie ma odpowiedzi.....:shake::shake:

Posted

Rudzik ma się dobrze, kaszelek właściwie minął, okazyjnie tylko zdarza mu się 'chrząknąć', jest już jednak zdecydowanie lepiej.

Jest psem bardzo spokojnym, choć regularnie szczeka w niebiosa ;)
Jest dość chudy, staram się go utuczyć, choć jak narazie jeszcze bezskutecznie. Mam nadzieję, że karma od Ciebie tak mu posmakuje, że zrobi się choć trochę okrąglejszy, choć nie-chudy.

jak ogłoszenia ?