Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam, że nie odzywałam się tutaj ostatnio, ale mam bardzo mało czasu na forumowanie.

Rudzik ma się dobrze, jest spokojny, zadowolony. Właściwie już nie kaszle, zrobił się też weselszy. Zakochała się w nim córeczka mojego brata, która chodzi z nim na spacerki (to jedyny u mnie psiak, którego gabaryty pozwalają Kasi na samodzielne trzymanie smyczy ;) ). Cuż poza tym ? czekamy na domek !!

Aha, karma u mnie kosztuje 67zł za 2kg, 268zł za 14kg. Będę u Weta jutro - czy mam kupować ?

Posted

tak, tak kup mu prosze te paczke dwukilowa.... Ciotuchna Talcott na karme wyslala pieniadze..

Gosiu, to karma z tej serii Vet-lecznicza....
wet twierdzil, ze we wczesnym stadium niewydolnosci serca bardzo poprawia stan serca i naczyn i mozna jeszcze dlugi czas obyc sie u pieska bez lekarstw....

ciesze sie, ze znalazl ludzka przyjaciolke na spacerki...:loveu:

Posted

u mnie paczka tej karmy 14 kilo kosztuje 58,00 euro (x3,2zl = 185,5) czyli nawet jesli musialabym wyslac na adres Wiosny to chyba oplaca sie zebym ja tu kupila

co Wy na to? , we wtorek 12tego sierpnia bede w Polsce to wyslalabym

Posted

jak mozesz to sprawdz ile kosztuje w zooplus niemieckim sklepie internetowy-, oni maja strony tez w UK i PL i transport gratis powyzej ilus euro, funtow. Ty bys zapłacila w euro w Niemczech a adresy do wysylki, bys dala w PL odrazu do wiosny- i bedzie gratis, bo oni tak wezną sobie z magazynow w PL.

Posted

zamówiłam tę leczniczą karme (14kg) dla Rudzika...
prosze Cioteczki tylko nie zostawcie mnie samej z kolejnym rachunkiem
karma w Niemczech jest tańsza ale to ciagle 186,- zlotych i po wydanych ponad 200,- na leczenie Rudaska (+ podroz) to bardzo dużo dla mnie...

Posted

[quote name='Rybka_39']Jest deklaracja na razie jedna z charciego 15 zł na poczatek i co miesiac po 10zeta.
Czyli 115 na pierwszy miesiac i 70 na kazdy nastepny...
Odezwała się też do mnie Kasia z charciego, znalazła ogłoszenie w zoologiku o organizacji pomagająceh psom znajdywac domy w Berlinie, Monika- adminka charciego:loveu: ma sprawdzic te organizacje i da mi znac.
Osoba deklarujaca kase na Rudzika prosi o numer konta na salon@cardroom.com.pl

Rybko gdzie sie podziewasz......?
co sie stało z tą deklaracją?
nie było przecież żadnej wpłaty 15,- czy 10,-?