Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieki za e-mail

narazie tyle ogłoszeń dla Rudzika, bo mam szczylki do soboty na chacie i jakieś zawirowanie mieszkaniowo-osobisto-rodzinne powstało tak nagle :shake:
muszę to ogarnąć

Posted

Imię: Rudzik

Jestem malutkim niepozornym kundelkiem- po śmierci ukochanego pana trafiłem za kratki, jak jakiś więzień, jedyne co mnie wyróżnia spośród tłumu to moje WIELKIE, wierne człowiekowi serduszko.
W schronisku chcieli mnie uśpić...za stary, za brzydki, kto by chciał takiego psa, na szczęście jakieś dobre duszki umieściły mnie w hoteliku, ale nie mogę tam zostać.
Czekam z nadzieją na swojego człowieka, może to Ty nim zostaniesz, może Ty zamiast zwykłego kundla zobaczyć radość na mym ogonku i moja wielka miłość.
Nie wykazuje agresji.

Rudzik jest spokojny i ufny w stosunku do człowieka. Jest typowym domowym pieskiem. Jest nauczony czystości.
Rudzik potrzebuje Pana, by spędzić resztę życia w spokoju i szczęściu. Przywiązuje się błyskawicznie.
Rudzik leczony jest na serce.

PODARUJ RUDZIKOWI STAŁY KOCHAJĄCY DOMEK!!!

Jeżeli nie możesz dać Rudzikowi domu stałego, można wpłacać pieniądze na opłacenie jego hoteliku (konto podam na e-mail).
Kontakt:
506 935 278.
Możliwy transport!

Sklecilam na szybko.
http://www.psy.pl/adopcje/?P=user

Posted

kiedys podawalas jakis link do alegratki dla niego ale potem chyba usunelas kiedy okazalo sie , ze ta tresc, ze atakuje inne psy jest nieaktualna....

Posted

a!! to super, to dokopiuje ten link do innych ogloszen.....
pierwsza strona drugi post...
jak nie zebralam wszystkich ogloszen to dajcie prosze znak!

Posted

masakra z tym jest właśnie, szczeniaki rozchodzą się jak ciepłe bułeczki, a starsze psy gorzej, no ale co, dobrze że jest dogomania, TOZ, Straż dla Zwierząt i wszystkie te inne organizacje ( a tak naprawdę dobzre, ze sa ludzie ktorzy aktywnie dzialaja w tych organizacjach)

RUDZIK PO DOMEK! AZOREK TEZ! raz dwa..