kikou Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 [quote name='xmartix'] e-mail do wiosny jaki jest? :loveu: Pozdrawiam biuro@3rd-pole.com <biuro@3rd-pole.com> Quote
xmartix Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 dzieki za e-mail narazie tyle ogłoszeń dla Rudzika, bo mam szczylki do soboty na chacie i jakieś zawirowanie mieszkaniowo-osobisto-rodzinne powstało tak nagle :shake: muszę to ogarnąć Quote
kikou Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 nie zapominajcie o Rudziku... zaraz niedlugo trzeba bedzie nowy miesiac oplacic..... Quote
Rybka_39 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Przyszłam do Rudzika i widzę, że wcale nie jest taki jak go opisywano, z agresywnego potwora zrobił się potulny pragnacy milosci aniołek:loveu: Quote
Talcott Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 No bo to tak jest - schronisko sobie - a psina co innego:lol: Quote
Rybka_39 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Tak mysle zeby go dac na strone Mój PIes;) Quote
Rybka_39 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Imię: Rudzik Jestem malutkim niepozornym kundelkiem- po śmierci ukochanego pana trafiłem za kratki, jak jakiś więzień, jedyne co mnie wyróżnia spośród tłumu to moje WIELKIE, wierne człowiekowi serduszko. W schronisku chcieli mnie uśpić...za stary, za brzydki, kto by chciał takiego psa, na szczęście jakieś dobre duszki umieściły mnie w hoteliku, ale nie mogę tam zostać. Czekam z nadzieją na swojego człowieka, może to Ty nim zostaniesz, może Ty zamiast zwykłego kundla zobaczyć radość na mym ogonku i moja wielka miłość. Nie wykazuje agresji. Rudzik jest spokojny i ufny w stosunku do człowieka. Jest typowym domowym pieskiem. Jest nauczony czystości. Rudzik potrzebuje Pana, by spędzić resztę życia w spokoju i szczęściu. Przywiązuje się błyskawicznie. Rudzik leczony jest na serce. PODARUJ RUDZIKOWI STAŁY KOCHAJĄCY DOMEK!!! Jeżeli nie możesz dać Rudzikowi domu stałego, można wpłacać pieniądze na opłacenie jego hoteliku (konto podam na e-mail). Kontakt: 506 935 278. Możliwy transport! Sklecilam na szybko. http://www.psy.pl/adopcje/?P=user Quote
Talcott Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Kochana Cioteczka!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Rybka_39 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Link dla niezalogowanych: http://www.psy.pl/adopcje/?sort=0&AS=0 Quote
Rybka_39 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 A czy ja go dawałam na alegratke? Bo nie pamietam:oops: Quote
kikou Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 kiedys podawalas jakis link do alegratki dla niego ale potem chyba usunelas kiedy okazalo sie , ze ta tresc, ze atakuje inne psy jest nieaktualna.... Quote
Rybka_39 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 A tam Ciotka co Ty mowisz: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1544132_ruda_slodycz_czeka_na_dom.html :cool3: Quote
kikou Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 a!! to super, to dokopiuje ten link do innych ogloszen..... pierwsza strona drugi post... jak nie zebralam wszystkich ogloszen to dajcie prosze znak! Quote
klamerka Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 dużo tych biedaczków na dogo... a jeden to już od 2 lat wystawiony! :shake: Quote
klamerka Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 nie.. taki średniak. chyba. bo nie pamiętam. w każdym badz razie Rysio. się zwie Quote
xmartix Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 masakra z tym jest właśnie, szczeniaki rozchodzą się jak ciepłe bułeczki, a starsze psy gorzej, no ale co, dobrze że jest dogomania, TOZ, Straż dla Zwierząt i wszystkie te inne organizacje ( a tak naprawdę dobzre, ze sa ludzie ktorzy aktywnie dzialaja w tych organizacjach) RUDZIK PO DOMEK! AZOREK TEZ! raz dwa.. Quote
Recommended Posts