Bambino Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 kikou napisał(a):jeśli masz takie życzenie...to oczywiscie możemy wyróżnić... allegro, które teraz trwa ma jeszcze jakieś 8 dni jak się bedzie kończyć możemy wystawić nowe wyróżnione.... kIKOUNIA, to wysyłam 50 zł. 30 na domek i 20 na wyróżnione allegro. Ok ? Quote
kikou Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Bambino napisał(a):kIKOUNIA, to wysyłam 50 zł. 30 na domek i 20 na wyróżnione allegro. Ok ? wstrzymaj sie "sekunde"... moze by kaske na allegro wyslac do kogos innego, kto zrobi Rudzikowi inne, moze lepsze, bardziej chwytliwe allegro... Quote
kikou Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Dziewczyny, do kogo Bambino ma wyslac kaske na wyroznienie allegro? Kto mu zrobi porzadna aukcje? Quote
Bambino Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 kikou napisał(a):Dziewczyny, do kogo Bambino ma wyslac kaske na wyroznienie allegro? Kto mu zrobi porzadna aukcje? Kikounia wczoraj przelałam 50 zł., więc jakby co, to przelej ze swojego konta za allegro. Quote
kikou Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 hmnn.. tylko komu? :hmmmm::hmmmm::hmmmm: ciagle nikt sie nie zglosil zeby zrobic nowe allegro... Quote
Bambino Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 kikou napisał(a):hmnn.. tylko komu? :hmmmm::hmmmm::hmmmm: ciagle nikt sie nie zglosil zeby zrobic nowe allegro... A kogo znamy, kto potrafi zrobić porządne allegro :crazyeye: Quote
madcat1981 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Jeśli mogę coś podpowiedzieć, to Isadora7 robi wspaniałe... Quote
wiosna Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Jeśli chcecie, tutaj jest nasz tekst o Rudziku: Rudzik może komuś się przyda :roll: Quote
madcat1981 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Wiosno, już kiedyś miałam się Ciebie o to zapytać przy okazji innego psiaka - czy można korzystać w ogłaszaniu z tekstów na stronie twojego hoteliku? Niestety tu się kłania prawo autorskie. No i zdjęcia też masz the best... Edit: o Rudziku też pamiętam tylko się zagrzebałam:roll: Quote
kikou Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 OK ! w takim razie zrobie mu wieczorkiem nowe allegro z tekstem Wiosny i wyroznieniem od Bambino.... Quote
wiosna Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Opisy psów ze strony oczywiście możecie do ogłoszeń wykorzystywać - po to je piszę ;) Miło mi, że zdjęcia też się podobają - oby spodobały się komuś, kto obfotografowanemu obiektowi domek zapewni ;) Rudzikowi należy się domek w końcu. Chłopak już czeka biedny tak długo ;( Oby Allegro coś dało. Wysłałam ostatnio zgłoszenie jego ogłoszenia do Nowin Gliwickich - mam nadzieję, że wydrukowali już - może ktoś zadzwoni. Może warto zrobić mu też ogłoszenia w gazetach (papierowych)? Internet jest już tak przesycony, że szkoda gadać - a gazety kupują także ci, którzy internetu "pod ręką" nie mają. Czy możliwe jest ogłoszenie rudzika w TV ? Quote
madcat1981 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Ogłosiłam Rudzika w olsztyńskim Drobniaku - ogłoszenie ukaże się jednak dopiero w następną sobotę i będzie skromniutkie:oops: ogłoszenie ukazało się też na internetowej stronie Drobniaka ale - o zgrozo!!! :angryy::angryy::angryy:- obcięte w połowie! Zapłaciłam za całe, więc jutro to wyjaśnię. Poza tym ogłosiłam jeszcze tutaj, tylko że dogo zjadło mi linki: przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?id=1368 oddamzadarmo.eu/?oddamzadarmo/komentarze /PIES_Rudzik_madcat1981_09_03_12 mammisia.pl/?misio/wyszukiwarka/00 tusprzedaj.pl/temp-163/rudzik-z-chorym-serduszkiem-szuka-domu.html (będzie wyróżnione) Quote
wiosna Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Dziękuję Madcat! :loveu: Trzymam kciuki (i czatuję przy telefonie ;) ) Quote
kikou Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Rezolutny, słodki Rudzik szuka swojego domu! (583305970) - Aukcje internetowe Allegro Quote
madcat1981 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 I co, i nic, prawda? Moja skrzynka pusta... aż przykro. Quote
GoskaGoska Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 pokaz sie psiaku bo przeciez do na zawsze w hoteliku nie moze zostac, domek jeszcze by ci sie przydal Quote
Bambino Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Kikounia, Ty jesteś taka poukładana dziewczyna a post z rozliczeniem taki zapóźniony :shake:. Chyba nie jesteś chora i leżąca ???? Quote
GoskaGoska Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 kikouunia jest zapewne zapracowana , praca, podroze , psiaki i dogo :roll: Quote
kikou Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='Bambino']Kikounia, Ty jesteś taka poukładana dziewczyna a post z rozliczeniem taki zapóźniony :shake:. Chyba nie jesteś chora i leżąca ???? ale mi dowaliłaś.... niestety masz racje, opóźniam sie! ostatnio ilość obowiązków chyba mnie przerosła.... "przegrzałam się na łączach" ale zaraz sie poprawie....:roll: przejrzałam dokładnie wpływy i wydatki..... w sumie tylko nie zapisałam, że na koniec miesiąca zapłaciłam za marzec i nie naniosłam wpłaty od Bambino....nic poza tym się nie zadziało.... już pouzupełniałam....ufff... Quote
GoskaGoska Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 tak wogole jak Rudzik stoi z karma? czy jeszcze placi sie 150zl czy 200zl? rozumiem ze na kwiecie jest tylko 30zl teraz? Quote
Bambino Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='kikou']ale mi dowaliłaś.... niestety masz racje, opóźniam sie! ostatnio ilość obowiązków chyba mnie przerosła.... "przegrzałam się na łączach" ale zaraz sie poprawie....:roll: przejrzałam dokładnie wpływy i wydatki..... w sumie tylko nie zapisałam, że na koniec miesiąca zapłaciłam za marzec i nie naniosłam wpłaty od Bambino....nic poza tym się nie zadziało.... już pouzupełniałam....ufff... Ale mi wstyd, :oops::oops::oops: że taka byłam niedobra dla Ciebie Kikouniu. Kurcze cienizna z tym sianem. Poszperam w szafach i pogadam z Elmirą o bazarku Quote
kikou Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 za marzec placilismy jeszcze 150,- jeszcze karma jest ale sie kończy..... tak na kwiecień jest w tej chwili tylko te 30,- Quote
Shanara Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 kikou napisał(a):za marzec placilismy jeszcze 150,- jeszcze karma jest ale sie kończy..... tak na kwiecień jest w tej chwili tylko te 30,-plus 50zł ode mnie-właśnie wyfrunęło z mojego konta do Ciebie :evil_lol: Quote
Recommended Posts