Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To faktycznie do bloku się nie nadaje!:-(
Coś mi się widzi,że trzeba go wielu rzeczy nauczyć! To domek musi być naprawde kochający,mądry i cierpliwy!
Nie może być tak,że np.nasika w domu i zaraz go odeślą!
Pamiętajcie o tym ciotki,aby potencjalnych chetnych o tym powiadomić,bo często ludzie biora psa,bo śliczny,a serca,ani rozumu nie mają!
To psies dla prawdziwego miłośnika zwierząt,bo to żywe stworzenie,które niczemu nie winne,że nikt go nie kochał,ani nie uczył!

Posted

Julia07 napisał(a):
a czy byłaby pomoc z transportem bo nie ukrywam, że byłby to kłopot na Śląsk to troche daleko?

...byłoby fajnie gdyby Lolek ruszył na Śląsk w ślad za Irciem, co nie?:cool3:

a gołąb zeżarł pół opakowania żarcia od świnki morskiej z sąsiedztwa i pofurgał sobie na krzak dzikiego bzu i tam gruchał:loveu:

Posted

epe napisał(a):

Moja Deylulasa też na początku załatwiała się w mieszkaniu, ale się oduczyła szybko... z kolei Lusia, która spędziła w schronisku jakieś 5 lat, od razu wiedziała, że w domu nie wolno i tyle. Nigdy nic nie zrobiła. Z Lolkiem może być podobnie :roll:

Madziu, Ty go nie przekarmiaj ! :)

Posted

epe napisał(a):
Coś mi się widzi,że trzeba go wielu rzeczy nauczyć! To domek musi być naprawde kochający,mądry i cierpliwy!
Nie może być tak,że np.nasika w domu i zaraz go odeślą!
Pamiętajcie o tym ciotki,aby potencjalnych chetnych o tym powiadomić,bo często ludzie biora psa,bo śliczny,a serca,ani rozumu nie mają!
To psies dla prawdziwego miłośnika zwierząt,bo to żywe stworzenie,które niczemu nie winne,że nikt go nie kochał,ani nie uczył!
i

miłość czyni cuda...prawdziwy domek Lolka nauczy go wszystkiego :)

Posted

[quote name='epe']Pewnie mu smakowało!:evil_lol:

sądząc po pozostałosciach pod bzem, to szybko strawił i problemu pozbył:cool3:

A co do Lolka to myślę, ze kilka dni intensywnych ćwiczeń w domku, uczyni cuda:loveu::loveu::loveu: tylko domku chodź, chodź,chodź po Lolusia:-(

Posted

no i mamy dwa domy chętne na Lolka, oba bardzo dobre .... narazie jeszcze nic z konkretów pisać nie będę bo jak pisać to konkrety - prawda? :D

Trzymajcie kciuki moi drodzy, ja tak na 80% twierdze że Lolek ma dom, nie wiem jeszcze tylko do którego pojedzie. Więcej napiszę później. I nie cieszymy się bo jeszcze nie ma czym - dobrze? to zapesza :)