agata51 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Śliczny jak marzenie! Ludzie, przejrzyjcie na oczy, bierzcie i kochajcie! Quote
Mała Rita Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 pieseczku skaczemy na pierwszą stronkę... gdzieś jest człowiek którego bedziesz wyprowadzał na spacerki... :( Quote
EVA2406 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 I jeszcze raz........................ może jakiś nocny Marek wypatrzy ślicznego Lolka Quote
Talcott Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Problem w tym, że same Ciotki pewnie na tych wątkach:-(:-(:-( Quote
irysek Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 lolek przecudny, piekny, zabki ma takie sliczne bielutkie, zaraz dodaje go sobie do podpisu i ide spac ;) Quote
agata51 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Nie mogę cię dać do podpisu, Loleczku, ale na spacer zabiorę. Talcott, idziesz z nami? Quote
mussimusk Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 chciałabym Wam pokazac jaki Lolek jest podobny do mojej 8 letniej Fridy, Frida to biały sznaucerek miniaturka z rodowodem, na każdum spacerku mam zapytania skad takiego pieska mnam i że też by takiego chcieli , wiec będę polecać Lolka tylko że daleko z Poznania do Orzechówca, ale jak komuś bedzie zależało to odległość nie bedzie przeszkodą. wrzucam fotki Fridy ;) Quote
mussimusk Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 dajcie mi dokładniejszy namiar na to schronisko bo nie mogę na mapie znależć:oops: Quote
albiemu Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 poszukaj Przemyśla, Orzechowce są pod Przemyślem, albo znajdź Orły to też mniej więcej będziesz wiedzieć Quote
MagdaH Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='mussimusk']dajcie mi dokładniejszy namiar na to schronisko bo nie mogę na mapie znależć:oops: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102118&page=295 post 2943 ciocia Szpilcia upichciła mapkę poglądową na potrzeby transportu Ircia/Czesia i Viki :p a mnie się to przypomniało i odszukałam specjalnie dla Ciebie Mussimusk:loveu::loveu::loveu: może to coś pomoże domkowi, żeby przyjechał po Lolcia;) Quote
sloneczko76 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 no to trzymajmy kciuki....mi Lolus bardziej przypomina westa........wystarczy tylko odpowiednia fryzurka.....,a i bez niej to cudo. Quote
mussimusk Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 ok idę zrobić odbitkę fotki i zaobaczymy może ktoś kto ma dom z ogrodem się skusi , bo zrozumiałam ze on raczej do mieszkania sie nie bedzie kwalifikował takie pieski sa nieszczęsliwe w 4 ścianach chyba ? od dzisiaj spaceruję z fotka Lolka ;) Quote
SZPiLKA23 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Piekny pies wypisz wymaluj Lolek i ten nosek jak guziczek :loveu: Quote
epe Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Nie rozumiem,dlaczego Loluś nie nadawałby się do mieszkania? Przecież to taki wybitnie kanapowy pies!:lol: W ogrodzie lepiej się czują bernardyny,kaukazy,taki maluch nie musi mieć ogrodu- takie wymagania zawężą krąg osób które mogłyby Lolusia adoptować! Quote
zekiye Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 mi też Lolek przypomina westa :) jedna moja koleżanka pertraktuje cały czas z mężem na temat adopcji, wysłała zdjęcia Lolka także do swojej mamy. jednak bardziej liczę na kolegę z Katowic, którego rodzice mają dom z ogrodem i dwa koty. mieli dalmatyńczyka kilkanaście lat, ale w zeszłym roku piesek odszedł. kolega jest teraz w Hiszpanii, wraca w niedzielę. maila ze zdjęciami Lolka wysłałam w niedziele - zobaczymy, może się uda. Quote
SZPiLKA23 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ja tez uwazam ze Lolus czuł by sie dobrze w mieszkaniu, nie siedzimy w jego głowie i nie wiemy czy woli przestrzen czy mieszkanie.... Quote
Recommended Posts