albiemu Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Bolek i Lolek ( z tyłu) ... Dzielili wszystko na pół, smutek, głód, chłodne noce, lęki, małe radości i wspólne serce. Byłeś Bolku od lat moim przyjacielem w troskach, głodzie i małym szczęściu jutro pół serca mi z Twym odejściem ubędzie bo znalazłeś dom - mój zawsze wierny przyjacielu będę tęsknił przyznaje, lecz nie mysle o sobie lecz o Twym snie spokojnym i pewnym dniu gdy zamkniesz oczy znów będę przy Tobie utulę Cię do naszego wspolnego snu .... Jutro Bolek jedzie do domu, Lolek który od zawsze z nim spędzał dni zostanie sam. Bardzo zalezy mi na tym, aby sam był jak najkrócej w schronisku bo bardzo będzie przeżywał rozłąkę ... :-( Lolek ... kontakt albiemu@interia.pl 608 424 460 Kaska Lolek przebywa w schronisku w Orzechowcach pod Przemyślem. Jest młodym, około 4 letnim bardzo wylęknionym psem, będzie wymagał sporo serca, uwagi i cierpliwości .... zanim zrozumie czym jest dom, którego nigdy nie miał. Serce mi sie kraje, ze nie udało się znaleźć wspólnego domu dla obydwu ... :( Quote
Juszes Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Biedulek :< Oby udało znaleźć mu się domek, za chwilę zrobię Mu bannerek. Quote
albiemu Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 dziękuję Ci Juszes ... bardzo :), przynieś mu szczęście ... Quote
Juszes Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Oto co wyskrobałam: Później zrobię jeszcze mniejszą wersję, ale póki co muszę już mykać. Będę trzymać kciuki za Lolka ;** Quote
grzenka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Aż dziw, że takie cudo jeszcze siedzi w schronie:shake: Quote
Becia66 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Oj, jutro będzie ciężki dzień dla obydwu....:roll: Quote
Panca Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 no sliczny rzeczywiscie:loveu:a jakiej on jest wielkosci?moze udaloby mi sie go wcisnac kolezance jesli nie jest za duzy dla niej:roll:ona ma malenkie mieszkanie wiec duzego a nawet sredniego nie wezmie Quote
Juszes Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Patrząc na te zdjęcie, to jakby sięgał do kolan. Quote
albiemu Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 jest do kolan .... oko sprawne macie :) Quote
BasiaD Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Loluś niech i Tobie się poszczęści, taki słodziak musi szybko odnależć swój domek i swojego człowieka! Quote
Neczka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Oby jak najszybciej się ten wymarzony domek znalazł... jutro dzień radosny a za razem smutny, że maleńkie psie serduszko zostanie samo... pierwszy raz od tylu lat...:-( Quote
Becia66 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Panca napisał(a):no sliczny rzeczywiscie:loveu:a jakiej on jest wielkosci Do kolan to może będzie Bolek natomiast Lolek jest dużo mniejszy....i po mojemu w małym mieszkanku może nie czuc się dobrze bo on od urodzenia od 4 lat w schronisku. Ogród byłby jak najbardziej wskazany.... Ale wymagania, no nie ? Ale dla dobra psiaka spróbujmy mu taki domek poszukać....Bolkowi się udało, będzie miał dom z ogrodem - może i Lolkowi sie poszczęści ? :roll: Quote
SZPiLKA23 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Kaska zawsze mi to musisz to robic! Ja nie chce beczec! Prosze o przypominajke o allegro bo dzisiaj napewno nie podziałam z tempem mojego neta:-/ Quote
Juszes Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Oby się poszczęściło, trzymajmy kciuki za Lolka ;*, a czy ktoś dał ogłoszenia? A jeśli tak, to na jakich portalach? Quote
BoWa Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Śliczny psiaczek, jakby mu zrobić fryzurę "na westa", to by sie ludzie o niego bili :cool3: Quote
Juszes Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Obiecany mini bannerek: "Śliczny psiaczek, jakby mu zrobić fryzurę "na westa", to by sie ludzie o niego bili :cool3:" Zapewne, ale skąd wziąć pieniążki na fryzjera? Poza tym moim zdaniem i bez tego niezły z niego przystojniak ^^ Quote
Neczka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Folen napisał(a):On jest przepiękny... Może jakieś ogłoszenia? ja już dzisiaj nie mam siły... Quote
Juszes Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Dokładnie... ja muszę już lecieć, jutro pomyślimy nad ogłoszeniami, ba, nie trzeba myśleć- tylko brać się do roboty :> Tymczasem - dobranoc wszystkim, a zwłaszcza Lolkowi. ;* Quote
Folen Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Podajcie mi tekst i namiary to wrzucę jutro kilka ogłoszeń. Quote
grzenka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Ten tytuł ..."mam pół serca"...zabił mnie po prostu...:placz: Quote
Recommended Posts