Ulka18 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 CV Imbirka i zdjecia Fundacja juz ma. Teraz trzeba czekac, az sie znajdzie dom lub rodzinka od Ledy zdecyduje. Quote
Ulka18 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Fundacja na razie nie odpowiedziala. P. Prezes Simone wyjechala na urlop i wroci w niedziele. Do tego czasu uwine sie z psami, ktorym trzeba zmienic galerie. W listopadzie maja jechac psiaki z hoteliku, zobaczymy, ktore wybierze Fundacja. Quote
Murka Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 A to już pewne, że coś z hoteliku wezmą? :cool3: Fajnie by było, jakby wzięli Imbirka, bo w Polsce będzie trudno o domek, a on bardzo pragnie być wciąż przy człowieku... Imbirek tymczasem szykuje się na chłody jesienne i przeprowadził się w cieplejsze lokum ;) Quote
Ulka18 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Murko, bede walczyc o kazdego psa z hoteliku. Podeslalam juz Imbira, Blacky Blue i Gacka. Przesle jeszcze Amisie, Polusie i Magie, jakbys Murko przyslala zdjecia i krotkie opisy na skrzynke schroniska, to byloby super. Kazda sunieczke oddzielnie, dobrze? Quote
Murka Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Fotki i opisy psiaków już przesłałam (Mai też, zainteresowana Pani coś zamilkła...). Ja kciuki trzymam głównie za Imbirka, bo on najbardziej tęskni za domem i swoim człowiekiem... Fundacja powinna wziąć go pod uwagę, bo jakby nie patrzeć to wyżeł NIEMIECKI :cool3::cool3::cool3: Quote
Ulka18 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Cioteczki, ja nic innego nie robie, tylko wysylam maile glownie do Fundacji, bo oni pisza po 10-20 maili dziennie, obrabiam zdjecia i wstawiam na strone. Jak tylko przylece z pracy, to zrobie co trzeba, polecę z psami i buch do kompa. Wszystkie psiaki z hoteliku wyslane. Rodzina sie mnie niedlugo wyrzeknie :evil_lol: Quote
Reno2001 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Aga, dzięki Ci wielkie za Twoje poświęcenie. Wiem co to znaczy ślęczec godzinami przed kompem po całym dniu pracy. Oby wystarczyło cierpliwości Twoim bliskim :cool3:. Quote
Ulka18 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ewus, jakie tam poswiecenie, Ty z Jarkiem to dopiero odwalasz super robote :klacz: Ja to tam tylko takie przygotowki :evil_lol: Gdybym miala szybszy internet to bym zrobila jeszcze wiecej, ale niestety u nas na osiedlu domow jednorodz. jest tylko jeden dostawca internetu i telefonu, a obdzwonilam juz wszystkich jacy sa na rynku. Rodzince pokazuje wszystkie psiaki, ktore wyjechaly do Niemiec i jakos im przechodzi. To najwieksza nagroda za to co robimy, zdjecia, wiadomosci. Dodalam 11 nowych-starych psiakow na strone. Quote
Ulka18 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Sa chetni na Imbirka, to rodzinka od dobermanowatej suczki Luny. Prosze o informacje co jest Imbirkowi w noge, czy umie chodzic po schodach, itd. Temat: Imbir Od: "Dobermann-Nothilfe" Data: Śr Października 1 2008, 9:55 pm Do: Schronisko dla Bezdomnych Zwierza;t w Mielcu Aga, was hat Imbir am Bein?Die Familie die ihn gerne aufnehmen möchte hat schon eine Hündin von euch.Kann Imbir Treppen laufen?LGSimone Quote
Reno2001 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Umiec na pewno umie, ale czy to w jego stanie wskazane? Quote
Ulka18 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Reno2001 napisał(a):Umiec na pewno umie, ale czy to w jego stanie wskazane? Chodzi chyba bardziej o to, czy on sobie poradzi, czy beda go musieli nosic. Ewcia, jak wiesz, Fundacja lubi miec wszystkie dane przed adopcja, zeby nie miec zaskoczen i niespodzianek :lol: Quote
Murka Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 On po schodach chodzi, po takich płaskich bez problemu, im wyższe stopnie tym gorzej. Łatwiej mu wchodzić niż schodzić, bo przy schodzeniu zdarza mu się potknąć... On niestety czasami potrafi się potknąć na całkiem płaskiej powierzchni :-( Ulka, może prześlij im link do filmiku, gdzie widać jak się Imbir porusza. http://www.wrzuta.pl/film/e2W6TTaCMd/ Quote
Ulka18 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Informacja o Imbirku oraz filmik zostala wyslany przed chwilka. Trzymajcie prosze mocno kciuki, zeby sie rodzinka od Luny (nie tej od Jogi)zdecydowala. Quote
Ra_dunia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Trzymam mooooocno. Imbirku - niech się los do Ciebie uśmiechnie. Quote
Panca Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 trzymam kciuki za kochanego staruszka:loveu: Quote
Ra_dunia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Mam nadzieję, że ktoś dostrzeże Imbirka... Quote
Ulka18 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Na razie nic nie wiemy nt. ewentualnej adopcji Imbirka przez Panciow Luny (Luci). Quote
Murka Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Kurcze, mam nadzieję, że się zdecydują... Tymczasem Imbirek bieeegnie na pierwszą stronę. Quote
agata51 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 I to z jakim wdziękiem biegnie! A w nocy pewnie wolałbyś pospać, co? Chociaż wyżełki mogę biegać o każdej porze. Oby to był bieg po domek, Imbirku! Quote
Recommended Posts