Ulka18 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 To super, ze Imbirek taki szczesliwy w hoteliku. Czyli z cegielek mamy juz prawie 500 zl :multi: Quote
Katcherine Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Kurcze- najgorsze jest to ze jezeli ma problemy z watroba to karma na stawy moze zaostrzac problem... tak z naszego doswiadczenia sie dzialo ze wszelkie preparaty na stawy niezbyt dzialaly na watrobe. Ucaluj noska od nas...strasznie nam brak takiego wlasnie ogonka coby sie wogole nie zatrzymywal. Quote
Katcherine Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Murka'] wyzielkowy usmiech :loveu::loveu::loveu: Quote
Murka Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Osoba, która prosiła o animowość wpłaciła na Imbirka kwotę 1000 zł (nie pomyliłam zer ;) ). Quote
Ra_dunia Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Murka']Osoba, która prosiła o animowość wpłaciła na Imbirka kwotę 1000 zł (nie pomyliłam zer ;) ). :crazyeye::loveu::multi: Quote
tanitka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 kochany ten "sponsor":loveu: a Imbir jest już najbogatszym psem na dogo;) Quote
Ulka18 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Murka']Osoba, która prosiła o animowość wpłaciła na Imbirka kwotę 1000 zł (nie pomyliłam zer ;) ). Matko kochana :crazyeye: jeszcze nigdy na konto hoteliku nie wplynela chyba taka duza wplata.... znam takiego sponsora, ktory pomaga schronisku takimi wlasnie kwotami... ale to chyba nie ten wplacil na Imbirka. Cos mi tu pachnie Panciem od Seniora :wink: Quote
Reno2001 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ulka18 napisał(a):Matko kochana :crazyeye: jeszcze nigdy na konto hoteliku nie wplynela chyba taka duza wplata.... znam takiego sponsora, ktory pomaga schronisku takimi wlasnie kwotami... ale to chyba nie ten wplacil na Imbirka. Cos mi tu pachnie Panciem od Seniora :wink: A mnie sie wydaje, ze Cioteczka Ulka dobrym tropem idzie...:wink: Quote
tanitka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 a mnie się zdaje, ze to ktos zupełnie inny - kobieta;) Quote
Reno2001 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Oooo, widzę, ze zgadywanka teraz będzie... :errrr: Quote
Ra_dunia Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Nie zgadywać a dziękować :multi: sponsor chce być anonimowy - to należy mu na to pozwolić... Jejku, jakby więcej takich sponsorów było... (rozmarzyłam się normalnie ;) ) Quote
Katcherine Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ulka18 napisał(a):Tanitka ??? Katcherine ??? :shake: Napewno ktos kto bardzo kocha wyzielki...moze zbierali cala rodzina itp....nie wiadomo Najwazniejsze zeby Imbirek wrocil do zdrowia- to chyba o to chodzilo sponsorowi- czce... Quote
agusiazet Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ogromne brawa dla hojnego ofiarodawcy!!! Imbir, Ty bogaczu:) Quote
agata51 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Piękny, bogaty, w średnim wieku - musi znaleźć domek! Quote
terra Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Imbirku, teraz wszystko od ciebie zależy, zdrowiej piesku. Quote
Ra_dunia Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Już do pełni szczęścia Imbirkowi potrzebne zdrówko i kochający domek :) Quote
Reno2001 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Z aukcji allegro mamy juz zebrane równe 500zł :multi::multi::multi:. Quote
Ulka18 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Na pewno jeszcze zbierzemy troche grosza z cegielek :p Nie spodziewalam sie, ze tak duze wsparcie bedzie mial Imbirek. Niezbyt dobrze to wygladalo na poczatku :roll: Quote
Katcherine Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Magia dogomanii dziala... co chwile jakas dobra dusza cos wplaci, cos wysle, znajdzie dt lub ds - szkoda tylko ze niektore noski musza czekac dluzej na swojego ludzia. Bo przeciez dla kazdego psiaka liczy sie to co tu i teraz a nie co ma byc kiedys, lub co bylo.... Quote
Ra_dunia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Imbirku - zdrowiej szybko i zmykaj do domku :) Quote
Murka Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Imbirek pozdrawia cioteczki imbirowe :loveu: http://www.wrzuta.pl/film/qYDi7hmvsw/ Quote
Recommended Posts