majewa Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Jestem tu pierwszy raz , zacznę od przedstawienia wam mojej "krowy" ;) Zwie się Roni , na 4 lata i jest nie rasowym Dogiem Niemieckim :p Uwielbia owoce , a co do reszty psiego jedzenia jest strasznie wybredny , jedno z jego ulubionych zajęć to wpatrywanie się godzinami w króliki . Jednym słowem jest to wielka klucha :loveu: Lecz nie bez wad , dostaje " szczekawicy " gdy ktoś podejdzie do drzwi :shake:.... to jego fotki Quote
olekg89 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Świneczki morskie;) I dożek:) Witamy na dogomania Quote
anetta Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Cześć. Imponujący :lol::lol: Ciekawe umaszczenie. Quote
majewa Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Hehe świneczki nie moje na przechowaniu miałam :p ale mam jeszcze Agamę brodatą i dwa króliki HOMER STRZYGA MUSZU Fotki Roniego cz. 2 [url=www.fotosik.pl][/URL] Quote
Rybka_39 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Roni jest piękny!:loveu: Ma super kolorek!:loveu: Tylko fotki chyba troszkę za duże;) Quote
Recommended Posts