Florka_xyz Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 no to stawka niczemu sobie :cool3:No to w takim razie do zobaczenia za tydzien ;) Pozdrawiam z Krakowa Quote
Daniel ED Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Florka_xyz napisał(a):no to stawka niczemu sobie :cool3:No to w takim razie do zobaczenia za tydzien ;) Pozdrawiam z Krakowa Nas tym razem znowu nie będzie-wschód wzywa ehehehheh Ale życze Wszystkim powodzenia tzn.Wszystkim ludziom dobrej woli-trzymam kciuki za przyjaciół-a mam ich wiele=tak mysle;) Eskimoski Domku-walcz dzielnie:evil_lol: W kraju i za granicą:diabloti: Powodzenia ;) Quote
galadria Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Daniel ED']Nas tym razem znowu nie będzie-wschód wzywa ehehehheh Ale życze Wszystkim powodzenia tzn.Wszystkim ludziom dobrej woli-trzymam kciuki za przyjaciół-a mam ich wiele=tak mysle;) Eskimoski Domku-walcz dzielnie:evil_lol: W kraju i za granicą:diabloti: Powodzenia ;) ...niczym orędzie do narodu hihi,nie ma to jak podnieść morale swojej armii ;) Quote
Cyraneczka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 zpr napisał(a):To ja też wpadnę na ciacho :grins::grins::grins: Trzymam za słowo!! To może mi Pumę wystawisz?? :lol::cool3: Quote
zpr Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Cyraneczka napisał(a):Trzymam za słowo!! To może mi Pumę wystawisz?? :lol::cool3: :loveu: he he, no może może a o której husky wchodzą na ring? Będę pod telefonem jak by coś :eviltong: Quote
Cyraneczka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 zpr napisał(a)::loveu: he he, no może może a o której husky wchodzą na ring? Będę pod telefonem jak by coś :eviltong: 11:05 w niedzielę. Oczywiście zaczyna się od chłopców, dziewczyny będą później :) Quote
SZAMAN Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 A ja pojawię się z Zorą czyli AlEX z Kociej Mafii, córą mojego Szamana. Mam tylko nadzieję, że uda mi się pogodzić wystawianie 2 psów, bo priorytetem jest ogar polski - sędziowany o 12:15 na ringu 12 No, zobaczymy jak to wyjdzie. Quote
Dotyk Północy FCI Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Dotyk Północy serdecznie wita wszystkich miłośników rasy Siberian Husky.:hand: My również wybieramy się do Białegostoku z naszym Ubisiem i Cayą. Pozdrawiamy gorąco i do zobaczenia. Zapraszamy na naszą stronkę www.siberian.com.pl Quote
efra-husky Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Trzymamy kciuki za walczących dzisiaj w Białymstoku :thumbs: Quote
flashka-g Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 ja trzymam kciuki za siostrzyczke Żylety HOLI- w koncu Siła sióstr, rzadzimy tu;) Quote
galadria Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 ....pierwsze wieści SPECIAL ONE of Wolf Point ex.1, zw,mł :loveu: a co za tym idzie - mamy nowego Młodzieżowego Championa PL :multi::multi::multi: STRASZNIE SIĘ CIESZE :evil_lol: Quote
nordic blue Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [quote name='galadria']....pierwsze wieści SPECIAL ONE of Wolf Point ex.1, zw,mł :loveu: a co za tym idzie - mamy nowego Młodzieżowego Championa PL :multi::multi::multi: STRASZNIE SIĘ CIESZE :evil_lol: BRAWO ULA !!! Ogromne Gratki:multi: Wspaniale, ze mamy nowego Młodzieżowego Championa PL uściski łapek dla niego:multi: Quote
nordic blue Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 jak poszlo pozostałym? Kamil jak twoje dziewczyny? Quote
galadria Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 ...ciąg dalszy NON-STOP PARTY Eskimoski Domek ex.1,zw,mł :multi: Bravo Kamil :multi: Winterfrost's Exclusive ex.1, CWC SPECIAL ONE of Wolf Point ex.1 . Zw.Mł, NJwR , BOB :evil_lol::multi::evil_lol::multi: Ogromne gatulacje dla Uli i Regusia :loveu: W pięknym stylu MŁODY skończył tego Chmpiona :lol: ...trzymamy kciuki za konkurencje fnałowe !!! Quote
flashka-g Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 SUPER brawo dla PARTY I Regiego!!:multi::multi::multi: Quote
galadria Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 SPECIAL ONE of Wolf Point III BOG :klacz::klacz::klacz: Gratulacje !!!:loveu: Quote
Kida Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Gratulacje :) Brawa oczywiście dla Reggiego, za na reszcie ukończony Championat w bardzo ładnym stylu :multi::multi: No i dla Party ;) Widzę, że się rozkręca, i dobrze ! :multi: A jak tam z dorosłymi psiakami? Najlepsza Suczka i Najlepszy Pies..? Quote
efra-husky Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 galadria napisał(a):SPECIAL ONE of Wolf Point III BOG :klacz::klacz::klacz: GRATULACJE !!!! :laola::laola: Quote
piotrjan Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Psy młodzież(4) LEONARDO DA VINCI Pólnocny Wiatr III OMRI de Ciukci IV PASSION OF TANOKA Eskimoski Domek II SPECJAL ONE of Wolf Point Zw. Mł . NJwR , BOB , III BOG pośrednia(5) COPYRIGHT NIKLAS WOLF BALTIK AMBERS II Arktogea EIGER III LIBERTYN Fortunatus IV NORTH POLE STAR Dwie Korony I , CWC , rec CACIB ROCKEFELER BRAZIL Z Pierwszej Ręki bez lokaty otwarta(5) EASY RIDER Hydrargium II LIDER NIKE'S Z Pierwsze Ręki III PARADISE Eskimoski Domek bdb SWIFT WOLF Fortunatus IV UBIK LIGHT of North I , CWC champion(2) FIRST EXPRES Dwie Korony I , CWC , CACIB Arktogea QUICK DEMON II SUKI szczeniaki(2) ALEX Z Kociej Mafii II Snowmist OSTIA OF ARKTOGEA I młodzież(6) AMARYLIS Fortunatus II CAYENNE Sonic Kenel IV Arktogea ESTONIA nb HALEIWA de Ciukci III NON STOP PARTY Eskimoski Domek I , Zw. Mł. ONE IN A MILLION Dwie Korony bez lokaty pośrednia(4) ANDROMEDA Gidelskie Sanie IV ELITE Eskimoski Domek III Arktogea EMMANUELLE II Winterfrost EXCLUSIVE I , CWC , CACIB otwarta(6)[ ARKTIKA Paracortus IV CSILA Zew Alaski bez lokaty DIVA Eskimo River bez lokaty OKSANA Srebro Północy II PINACOLADA Fortunatus CWC , rec CACIB Arktogea QUEEN OF DREAMS II champion(1) PRECIOUS PEPPER of Nordica I , CWC Quote
husky_strzegom Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 No to brawa dla zwycięzców i dla pokonanych, bo i tym się należy i tym :) Quote
Nitor-Nivalis Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 :multi::multi:Piotr ogromne przeogromne i jeszcze ogromniejsze GRATKI :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :multi::multi:Ogromnie sie ciesze :multi::multi: Wielkie Gratulacje dla Zoreczki za rozpoczecie Interka i Milosza ktory juz jest tak blisko ukonczenia :evil_lol: :multi::multi::multi:BRAWO BRAWO BRAWO :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts