Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Enchantress'ka;10697739 napisał(a):
Sama chętnie zamówiłabym ok. sześciu obróż na raz, ale rodzinka by mnie wydziedziczyła.
Los osoby która jeszcze nie wygrała w TotoLotka. :diabloti:

U mnie jest to samo :shake: :diabloti:

Pięknie jej w krowach :loveu: w ogóle są świetnie, szkoda że tylko w małym rozmiarze :roll:
Pomarańczowy zacisk też mi sie zawsze podobał :loveu:

Posted

Oooooo w krowach cudnie a w pomarańczu to już w ogóle CZAD!
Wiesz, planuję przed obozem kupić jeszcze psu jakąś obrożę (czy dwie:evil_lol:) i planowałam krowy na 100% a także którąś z tych rogzów z łańcuszkiem i nitką. I właśnie się okazało jak pięknie pomarańczowy kontrastuje z białym piesem :loveu: będziesz bardzo zła jak kupię bzowi takie same? :loveu:

Posted

Bzikowa napisał(a):
I właśnie się okazało jak pięknie pomarańczowy kontrastuje z białym piesem :loveu: będziesz bardzo zła jak kupię bzowi takie same? :loveu:

Mi też bardzo podoba się ten kontraścik :loveu:

Posted

[quote name='duzebzium']Mi też bardzo podoba się ten kontraścik :loveu:

[quote name='Szarik']Ślicznie jej w nowościach! :loveu:

Obie maja coś w sobie, nie potrafie powiedzieć która ładniejsza ;)
[quote name='Olusia']Pięknie jej w nowych zakupach :loveu::loveu::loveu:
Dziękuje bardzo. ;)

[quote name='agaciaaa']U mnie jest to samo :shake: :diabloti:

Pięknie jej w krowach :loveu: w ogóle są świetnie, szkoda że tylko w małym rozmiarze :roll:
Pomarańczowy zacisk też mi sie zawsze podobał :loveu:
Ty żałujesz, że krowy są w małym rozmiarze, ja natomiast rozpaczam, że obroże w jaszczury i floral są na Weniaczka za duże. :placz:

[quote name='Bzikowa']Oooooo w krowach cudnie a w pomarańczu to już w ogóle CZAD!
Wiesz, planuję przed obozem kupić jeszcze psu jakąś obrożę (czy dwie:evil_lol:) i planowałam krowy na 100% a także którąś z tych rogzów z łańcuszkiem i nitką. I właśnie się okazało jak pięknie pomarańczowy kontrastuje z białym piesem :loveu: będziesz bardzo zła jak kupię bzowi takie same? :loveu:
Mnie też się bardzo, bardzo podoba Weniaczek w krowach, i w pomarańczu, nawet nie wiedziałam, że będzie w nich tak ładnie wyglądać. :loveu:
Jasne, że nie będę zła, a kupuj Bezikowi takie same obróżki. ;)

[quote name='Malina.']W pomarańczowym półzacisku Wenka ślicznie wygląda :loveu:.
Butterfly mamy i polecamy :cool3:, na białym psie fajnie będzie wyglądać.
Wiem, że macie butterly, widziałam je na zdjeciu waszej kolekcji. Też strasznie mi się podoba. Na gwiazdkę jej kupię. :diabloti:

[quote name='Russellka']Ale ładne obróżki :loveu: Ta pomarańczowa śliczna :loveu: A nie odgniata jej się sierść na karczku? :lol:
Nie, coś ty, sierść zupełnie jej się nie odgniata. ;)

Pozdrawiamy!

Posted

Enchantress'ka;10701913 napisał(a):

Ty żałujesz, że krowy są w małym rozmiarze, ja natomiast rozpaczam, że obroże w jaszczury i floral są na Weniaczka za duże. :placz:

Ja też, ja też :lol:. Nie ma innego wyboru, drugiego psa trzeba kupić :diabloti:. Ja już mam kilka ras na oku, ale stwierdziłam, że ta jedna będzie chyba idealna, ale to nieco większe od Tośki, więc większych obroży raczej nie będę kupować :lol:.

Wiem, że macie butterly, widziałam je na zdjeciu waszej kolekcji. Też strasznie mi się podoba. Na gwiazdkę jej kupię. :diabloti:

Też tak sobie mówię - "kupię jej na gwiazdkę", tylko ta gwiazdka coś za daleko i zazwyczaj kupuję wcześniej :lol:. Butterfly to był pierwszy, rogzowy komplet Tosi, więc mam do niego sentyment :loveu:.

Posted

Powinni robić wszystkie wzorki we wszystkich rozmiarach :cool3:
A jaszczury są super :loveu:

Piękny uśmiech :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Olusia']http://upload.miau.pl/3/124710.jpg
Mmm... Piękny uśmiech :loveu:
[quote name='Waxy']http://upload.miau.pl/3/124710.jpg śliczna dama :loveu:
Dziękuje! :loveu:

[quote name='kaskaSz']Foto śliczne, ale czemu ona ma taki ciemny język :-o
Obroża łańcuszkowa Wam się nie wcina w sierść?
Jej ciemny język to efekt brudu (prawdopodobnie ziemia z wcześniej gryzionego patyka).
Nie, zdecydowanie łańcuszek jest świetny, zero wcinającej się sierści. :multi:

[quote name='Malina.']Ja też, ja też :lol:. Nie ma innego wyboru, drugiego psa trzeba kupić :diabloti:. Ja już mam kilka ras na oku, ale stwierdziłam, że ta jedna będzie chyba idealna, ale to nieco większe od Tośki, więc większych obroży raczej nie będę kupować :lol:.

Też tak sobie mówię - "kupię jej na gwiazdkę", tylko ta gwiazdka coś za daleko i zazwyczaj kupuję wcześniej :lol:. Butterfly to był pierwszy, rogzowy komplet Tosi, więc mam do niego sentyment :loveu:.

Ja nie myślałam narazie nad drugim psem. Tzn. kiedyś wspomniałam rodzicielom o następnym sierściuchu, ale po kategorycznym odmówieniu zrezygnowałam z przekonywania ich. Narazie wystarczy mi Weniaczek. O następnym psie (westik :diabloti:) pomyślę za kilka lat.

Ja planuje jej kupić na gwiazdkę dwa rogzy + legowisko. Ale coś czuje, że gwiazdka pojawi się już w listopadzie. :diabloti:

[quote name='agaciaaa']Powinni robić wszystkie wzorki we wszystkich rozmiarach :cool3:
A jaszczury są super :loveu:

Piękny uśmiech :loveu::loveu::loveu:
Jaszczury, hydranty ... ogólnie duże obroże mają ciekawe wzorki. Nie to co Mediumy. :roll:

Posted

[quote name='Waxy']Enchantress'ka można wiedzieć na jaką lustrzankę się czaisz? :loveu:
Albo NikonD80 + kit
Albo Olympus e-510 + Zuiko 40-150 mm 1:3.5-4.5
Jeszcze się zastanawiam, chociaż bardziej skłaniam się ku drugiej lustrzance

[quote name='agaciaaa']Witamy się ;)
Witajcie! :multi:

http://sklep.mampsa.pl/?p=productsMore&iProduct=301&sName=Clicker-Dances-with-Dogs
http://sklep.mampsa.pl/?p=productsMore&iProduct=304&sName=Click-Your-Way-to-Rally-Obedience
Coś dla nas. Kupiłabym, gdyby nie to, że znam angielskiego tak dobrze, jak jest potrzebne do przeczytania ich.
Poza tym, przeglądałam też niemieckie pozycje o Klikerze, DogDancingu i Obi. Oni mają również wiele ciekawych książek.
Muszę zacząć intensywniej uczyć się języków (ang. i niemiecki) :roll:

Posted

Jasne, że nie będę zła, a kupuj Bezikowi takie same obróżki. ;)

to nie moja wina, że kupiłaś akurat to co chciałam dla Bza :diabloti: tylko zastanawiam się jeszcze nad kolorem łańcuszka... pomarańcz wydaje się suuuupeeeeer.

Enchantress'ka;10710452 napisał(a):

http://sklep.mampsa.pl/?p=productsMore&iProduct=301&sName=Clicker-Dances-with-Dogs
http://sklep.mampsa.pl/?p=productsMore&iProduct=304&sName=Click-Your-Way-to-Rally-Obedience
Coś dla nas. Kupiłabym, gdyby nie to, że znam angielskiego tak dobrze, jak jest potrzebne do przeczytania ich.
Poza tym, przeglądałam też niemieckie pozycje o Klikerze, DogDancingu i Obi. Oni mają również wiele ciekawych książek.
Muszę zacząć intensywniej uczyć się języków (ang. i niemiecki) :roll:

ja z czytaniem po ang. raczej nie będę mieć problemów ale na mampsa jest strasznie drogo, chyba zamówię parę książek z empik.com (można zamówić przez net i odebrać w salonie). Podobno ta książka jest warta uwagi:

http://www.empik.com/click-for-joy-questions-and-answers-from-clicker-trainers-and-their-dogs-z-importu,1788182,p

Posted

Enchantress'ka;10708800 napisał(a):

Ja nie myślałam narazie nad drugim psem. Tzn. kiedyś wspomniałam rodzicielom o następnym sierściuchu, ale po kategorycznym odmówieniu zrezygnowałam z przekonywania ich. Narazie wystarczy mi Weniaczek. O następnym psie (westik :diabloti:) pomyślę za kilka lat.

Ja z ostatniej rozmowy wywnioskowałam, że teraz drugiego psa na pewno mieć nie będę, ale za rok, może dwa... :cool3:. To i tak niedługo, bo ja liczyłam na drugiego kudłacza dopiero po wyprowadzce :lol:.

Enchantress'ka;10708800 napisał(a):
Ja planuje jej kupić na gwiazdkę dwa rogzy + legowisko. Ale coś czuje, że gwiazdka pojawi się już w listopadzie. :diabloti:

Ja jak zamówię już komplet rogzette, to z rogzów już raczej nic innego kupować nie będę (teraz chcę kupić właśnie w/w komplet + komplet daisy + krowią smycz). Lody i czekolada mi się podobały, ale na szczęście przestały :modla:. Jakbym sprzedała te szelki, to mogłabym kupić lupine'owe biedrony, ale coś się na to nie zanosi :roll:, a ja tak bardzo chcę, żeby Tośka miała zieloną obrożę :placz:, do czerwonej flexi by nawet pasowała.
Nad nowym legowiskiem też się zastanawiałam (to ostatnio zaczyna mi się jakieś małe wydawać :lol:), ale z tym raczej poczekam. To co BBeta ostatnio kupiła wydaje mi się bardzo fajne, kocyk jakiś można wcisnąć i w ogóle :cool3:.

Posted

[quote name='Bzikowa']to nie moja wina, że kupiłaś akurat to co chciałam dla Bza :diabloti: tylko zastanawiam się jeszcze nad kolorem łańcuszka... pomarańcz wydaje się suuuupeeeeer.

ja z czytaniem po ang. raczej nie będę mieć problemów ale na mampsa jest strasznie drogo, chyba zamówię parę książek z empik.com (można zamówić przez net i odebrać w salonie). Podobno ta książka jest warta uwagi:

http://www.empik.com/click-for-joy-questions-and-answers-from-clicker-trainers-and-their-dogs-z-importu,1788182,p

Aleś się na ten pomarańcz nakręciła. :diabloti: Ale i według mnie to najładniejszy kolorek łańcuszka rogzowego więc się nie zastanawiaj tylko bierz orange dla Bezika!

Dziękuje bardzo za link! Na pewno za jakiś czas (jak jeszcze tylko trochę podszkolę się w angielskim) zamówię tą pozycję. ;)

[quote name='Malina.']Ja z ostatniej rozmowy wywnioskowałam, że teraz drugiego psa na pewno mieć nie będę, ale za rok, może dwa... :cool3:. To i tak niedługo, bo ja liczyłam na drugiego kudłacza dopiero po wyprowadzce :lol:.

Ja jak zamówię już komplet rogzette, to z rogzów już raczej nic innego kupować nie będę (teraz chcę kupić właśnie w/w komplet + komplet daisy + krowią smycz). Lody i czekolada mi się podobały, ale na szczęście przestały :modla:. Jakbym sprzedała te szelki, to mogłabym kupić lupine'owe biedrony, ale coś się na to nie zanosi :roll:, a ja tak bardzo chcę, żeby Tośka miała zieloną obrożę :placz:, do czerwonej flexi by nawet pasowała.
Nad nowym legowiskiem też się zastanawiałam (to ostatnio zaczyna mi się jakieś małe wydawać :lol:), ale z tym raczej poczekam. To co BBeta ostatnio kupiła wydaje mi się bardzo fajne, kocyk jakiś można wcisnąć i w ogóle :cool3:.
A nad jaką rasą się zastanawiasz? ;)

Ja myślę nad choc femine, nad daisy i nad fioletowym zaciskiem oraz butterfly - po tych zakupach koniec z rogzami (następnie czas na lupine :diabloti:)
Ale tak na poważnie - z lupinów myślę właśnie nad biedronami i kilkoma innymi wzorkami, które również strasznie mi się podobają.
Ale je kupie Weniakowi dopiero na Wielkanoc. :diabloti:

[quote name='Kinguska']Witamy się. :]
Twój weścior jest prześliczny.
Ej, a co do obroży to ja też chce nowe :( W zoologu widziałam boski komplet.
Witajcie. :multi:

Posted

Nie, nie! Sznur jest najlepszy, sznur można zabić :loveu::evil_lol:
W ogóle przeciąganko jest najlepsze.

Super fotki. I to ostre. Ja jak próbuję focić podczas przeciągania to albo uchwycam same ucho albo inną ciekawą część ciała... albo wszystko jest rozmazane :roll:

(tak to było moje użalanie się nad swoim foto-beztalenciem ciąg dalszy :lol:)