Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tam słabej jakości!
Widać psa, widać sztuczki i jest git! :razz:

Brrr ale dawania głosu mojego psa nie nauczę, on i tak przy ćwiczeniach się drze zwykle - a Weniaczek taka cichutka!

Moją faworytką wciąż jest surykatka :loveu: Supeeeer!
I coraz bardziej mnie motywujesz do nakręcenia wszystkich bzikowych umiejętności :lol: ale to już na pewno po trymowaniu! :evil_lol:

Posted

Ale zdolna bestie w domu trzymasz :loveu:
Pamiętam jak mój Taffin w czasie robienia tzw. 'surykatki' przechylił sie do tyłu i przefikołkował dwa razy :diabloti:

Posted

[quote name='kaskaSz']Świetnie! :loveu: Ale Wena jest mądra i ma wytrwałą pańcię. :crazyeye:

[quote name='Szarik']Swietny ten filmik! :loveu: Świetnie się dobrałyście, Ty cierpliwa trenerka, ona zdolna, łakoma sucz. pięknie ;)

[quote name='Waxy']Jej świetnie jej wychodzą te sztuczki :loveu:

[quote name='Malina.']Fajny filmik, masz bardzo pojętnego białaska :p.

[quote name='ewelinka_m']widziałam filmik i fotki :loveu:

ale z niej mądra bestia, surykatka jest świetna :loveu:

[quote name='Dobcia']Pięknie wykonuje komendy:lol:

Dziękuje bardzo za miłe słowa! ;)

[quote name='Bzikowa']A tam słabej jakości!
Widać psa, widać sztuczki i jest git! :razz:

Brrr ale dawania głosu mojego psa nie nauczę, on i tak przy ćwiczeniach się drze zwykle - a Weniaczek taka cichutka!

Moją faworytką wciąż jest surykatka :loveu: Supeeeer!
I coraz bardziej mnie motywujesz do nakręcenia wszystkich bzikowych umiejętności :lol: ale to już na pewno po trymowaniu! :evil_lol:

Jest słabej jakości, jest. Fotki również nie są najlepsze pod względem technicznym. Dlatego chciałabym kupić jakąś fajną lustrzankę i obiektyw. Tylko, że na taki drogi zestawik będę mogła pozwolić sobie za ok. rok. Do tego czasu będę musiała zadowolić się kompakcikiem.

Masz rację - nakręć wszystkie umiejętności Bezika (albo chociaż połowę :cool1:) Przynajmniej będzie co oglądać. ;)

[quote name='Russellka']Ale piękny westik! :loveu: Jak to miło widzieć sportowego terriera! :multi:
Jesteście w klubie Need4Speed? Jak tam jest? Skąd jesteście? My chcemy się tam zapisać :lol:
Witaj u nas w galeri! :multi:
Nie, nie jesteśmy członkami klubu Need4Seep, ale byliśmy tam na obozie agilitowym organizowanym w wakacje. ;)

[quote name='Likaa']Ale zdolna bestie w domu trzymasz :loveu:
Pamiętam jak mój Taffin w czasie robienia tzw. 'surykatki' przechylił sie do tyłu i przefikołkował dwa razy :diabloti:
Witam kolejnego westa z pańcią w galerii mojej agentki!
Moja tylko raz przekoziołkowała się do tyłu w czasie robienia surykatki, wpadła na pomysł przedstawienia swoich niektórych sztuczek na bardzo śliskiej podłodze. :diabloti:

Zaraz będą fotki. ;)

Posted

[quote name='Dobcia']No no no, co za oryginalna miseczka:evil_lol::lol:
Wiem. :diabloti:
Miseczka była bardzo oryginalna, do czasu. Po wypiciu wody, białej spodobał się szeleszczący kubeczek. I zagryzła. :diabloti:

[quote name='Russellka']Miseczka miód maliny :lol: Owocki to wam się w tym roku udału :loveu: A jaki ozorek przepiękny i czyściutki! :loveu:
http://img80.imageshack.us/img80/4310/dsc04318qv4.jpg
Mamy jeszcze brzoskwinie i jabłka. Ale tych już nie sfotografowałam.
Za to mam zdjęcia żab z oczka wodnego. :lol:

[quote name='Waxy']http://img80.imageshack.us/img80/4310/dsc04318qv4.jpg języczek :loveu:
Pyszne te owoce, smaka mi narobiłaś :cool3:
Sama mam wiecznie smaka na owoce, w tej chwili jem pyszne, dojrzałe malinki. :loveu: