Asiaczek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Inkaa']BellaLab, Asiaczek Liczę, że w Sopocie się na jakies załapiemy. :lol: Taaaa, szczególnie wtedy, gdy będe na ringu.:diabloti: Ale po ocenie to ja juz mam wizję na sesję foto. I to nie tylko basków...:lol: pzdr. Quote
Inkaa Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Asiaczek napisał(a):Taaaa, szczególnie wtedy, gdy będe na ringu.:diabloti: Ale po ocenie to ja juz mam wizję na sesję foto. I to nie tylko basków...:lol: pzdr. O, czyli bedziecie w Sopocie na wystawie, super! (wiem, że zadawałam takie pytanie u was, ale niestety wyszukiwarka postów nie działa :shake:, a przekopanie waszej galerii w poszukiwaniu mego skromniutkiego zapytania jest nierealne) :razz: Przyjdź do nas na ring agility! (ja niestety nie orientuje się w tych wszystkich wystawowo-grupowych ringach) :roll: Quote
Dynamique Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Mam uznać to za komplement? :lol: Tak,tak :oops: Sorry jeśli źle mnie zrozumiałaś :oops: Już patrze na filmiki :cool3: Quote
Asiaczek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Inkaa napisał(a):O, czyli bedziecie w Sopocie na wystawie, super! (wiem, że zadawałam takie pytanie u was, ale niestety wyszukiwarka postów nie działa :shake:, a przekopanie waszej galerii w poszukiwaniu mego skromniutkiego zapytania jest nierealne) :razz: Przyjdź do nas na ring agility! (ja niestety nie orientuje się w tych wszystkich wystawowo-grupowych ringach) :roll: Nie wiem, czy dam radę. Bo mam do wystawienia 4 psy. A i przygotować je do oceny, wysikac, pospacerować trzeba. Dlatego raczej zapraszam pod ring baskowy... Pzdr. Quote
Mróvka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Czeeść!:multi: Chyba pierwszy raz jestem u Was w galerii, twoja westinka świetnie sobie radzi na torze : ) poza tym jest ślicznaa :cool3: Quote
Inkaa Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Już jutro wybywamy nad morze, a wracamy dopiero 16.08 (za 1,5 tyg) W międzyczasie będziemy w Sopocie na zawodach agility, trzymajcie kciuki! :multi: Po dwóch męczących weekendowych dniach zawodów wybieramy się do Władysławowa, i tam planujemy być aż do przyszłej niedzieli. Liczę na to, że Weniątko w pełni przekona się do wody, jak również na to, że znajdziemy jakąś ciekawą plażę, na której pies bez problemu będzie mógł wieczorem popływać. Quote
kaskaSz Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 To życzę udanego pobytu i samych sukcesów na zawodach! Quote
BellaLab Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Miłego pobytu, udanych zawodów i powrotu z mnóstwem fotek życzymy:evil_lol::) Quote
Dynamique Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Trzymamy kciuki za udany 'występ' na zawodach !!! Miłęgo wypoczynku ! ;) Quote
Kisses Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 A więc trzymam kciuki ;) I czekam na relacje :diabloti: Quote
Asiaczek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Trzymamy kciuki za wyniki i za pogodę! Wracajcie zadowoleni.:lol: Pzdr. Quote
Inkaa Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Wróciliśmy! (co prawda wcześniej niż planowaliśmy, bo wstępnie mieliśmy przyjechać w sobotę, ale zrobiło się chłodniej i jesteśmy dzisiaj...) Zacznę najpierw od zawodów - było oczywiście wspaniale! :loveu: Mogę narzekać jedynie na pogodę (30 st upał to zdecydowanie za dużo dla Weniątka). Co prawda nie osiągnęłyśmy spektakularnego sukcesu, ale w takiej temparaturze nie nastawiałam się na przebiegi życia W pierwszym sobotnim biegu było bardzo ładnie :loveu: (na czysto i prawie 4 m/s prędkości) = 3 miejsce, potem było już tylko gorzej. Następny przebieg to dis. Wyników następnego jumpingu nie znam, bo wyszłam przed wywieszeniem kartki. W niedziele - ogólnie masakra, w jumpingu odmowa i mega wooolno (2,19 m/s) = 7 miejsce\11 psów, w agility dis, na kolejny jumping nie zostałam - doszłam do wniosku, że pies jest zmęczony bieganiem dwa dni w takim upale więc darowałam sobie ostatni bieg. W międzyczasie (czwartek, piątek, poniedziałek, wtorek i w weekend po swoich przebiegch) zwiedzaliśmy trójmiasto, leżałam plackiem na plaży i przekonywałam swojego psa do wody (sukces!) Zobaczyliśmy m.in molo w Sopocie (najdłuższe drewniane molo w Europie!), Fontanna Jasia Rybaka, Bazylikę Mariacką (jeden z największych kościołów w Europie), Stare miasto w Gdańsku, Złotą Bramę, Fontanne Neptuna i ratusz Głównego Miasta. weszliśmy na wieżę widokową w Bazylice mariackiej (26 piętro!) :multi: Quote
Kinia Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Gdyby nie upał byłoby lepiej, ale i tak gratuluję tego 3 miejsca!!! Teraz czekam na fotki ze zwiedzania;) Quote
kaskaSz Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Imageshack - wen5g tu wygląda jakby sobie zrobiła przerwę na opalanko hehe :loveu::evil_lol: Co do Trójmiasta to piękne miejsce, jest co zwiedzać. Quote
BellaLab Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Świetne fotki:) http://img38.imageshack.us/img38/6485/wenp.jpg cudna Wena:loveu::loveu: Czekam na te ze zwiedzania:cool3: Quote
Inkaa Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 YouTube - KINGA&WENA Sopot 8-9.08.2009 Nasz filmik ;) Wiem, że było wolno, 30 st. upał nie służy mojemu kundlowi :cool1: Quote
Inkaa Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 [quote name='Kinia']Gdyby nie upał byłoby lepiej, ale i tak gratuluję tego 3 miejsca!!! Teraz czekam na fotki ze zwiedzania;) Zdjęcia ze zwiedzania będą, będą - kiedyś :diabloti: [quote name='kaskaSz']Imageshack - wen5g tu wygląda jakby sobie zrobiła przerwę na opalanko hehe :loveu::evil_lol: Co do Trójmiasta to piękne miejsce, jest co zwiedzać. Ta palisada była okropna, pies mi się z niej ześlizgiwał (albo wersja druga, nie chciało jej się tam wejść) :lol: Oj tak, zgadzam się. :loveu: [quote name='madziulik_13']Gratulacje ! :D :multi: Dziękuje! Quote
.Agata. Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Gratulacje :multi: A filmik - i tak dobrze było :loveu: Widać że się starała :cool3:;) Quote
Recommended Posts