Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Inkaa']BellaLab, Asiaczek
Liczę, że w Sopocie się na jakies załapiemy. :lol:

Taaaa, szczególnie wtedy, gdy będe na ringu.:diabloti:
Ale po ocenie to ja juz mam wizję na sesję foto. I to nie tylko basków...:lol:

pzdr.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Taaaa, szczególnie wtedy, gdy będe na ringu.:diabloti:
Ale po ocenie to ja juz mam wizję na sesję foto. I to nie tylko basków...:lol:

pzdr.

O, czyli bedziecie w Sopocie na wystawie, super! (wiem, że zadawałam takie pytanie u was, ale niestety wyszukiwarka postów nie działa :shake:, a przekopanie waszej galerii w poszukiwaniu mego skromniutkiego zapytania jest nierealne) :razz:
Przyjdź do nas na ring agility! (ja niestety nie orientuje się w tych wszystkich wystawowo-grupowych ringach) :roll:

Posted

Inkaa napisał(a):
O, czyli bedziecie w Sopocie na wystawie, super! (wiem, że zadawałam takie pytanie u was, ale niestety wyszukiwarka postów nie działa :shake:, a przekopanie waszej galerii w poszukiwaniu mego skromniutkiego zapytania jest nierealne) :razz:
Przyjdź do nas na ring agility! (ja niestety nie orientuje się w tych wszystkich wystawowo-grupowych ringach) :roll:

Nie wiem, czy dam radę. Bo mam do wystawienia 4 psy. A i przygotować je do oceny, wysikac, pospacerować trzeba. Dlatego raczej zapraszam pod ring baskowy...

Pzdr.

Posted

Już jutro wybywamy nad morze, a wracamy dopiero 16.08 (za 1,5 tyg)
W międzyczasie będziemy w Sopocie na zawodach agility, trzymajcie kciuki! :multi:
Po dwóch męczących weekendowych dniach zawodów wybieramy się do Władysławowa, i tam planujemy być aż do przyszłej niedzieli. Liczę na to, że Weniątko w pełni przekona się do wody, jak również na to, że znajdziemy jakąś ciekawą plażę, na której pies bez problemu będzie mógł wieczorem popływać.

Posted

Wróciliśmy! (co prawda wcześniej niż planowaliśmy, bo wstępnie mieliśmy przyjechać w sobotę, ale zrobiło się chłodniej i jesteśmy dzisiaj...)

Zacznę najpierw od zawodów - było oczywiście wspaniale! :loveu:
Mogę narzekać jedynie na pogodę (30 st upał to zdecydowanie za dużo dla Weniątka). Co prawda nie osiągnęłyśmy spektakularnego sukcesu, ale w takiej temparaturze nie nastawiałam się na przebiegi życia

W pierwszym sobotnim biegu było bardzo ładnie :loveu: (na czysto i prawie 4 m/s prędkości) = 3 miejsce, potem było już tylko gorzej. Następny przebieg to dis. Wyników następnego jumpingu nie znam, bo wyszłam przed wywieszeniem kartki.
W niedziele - ogólnie masakra, w jumpingu odmowa i mega wooolno (2,19 m/s) = 7 miejsce\11 psów, w agility dis, na kolejny jumping nie zostałam - doszłam do wniosku, że pies jest zmęczony bieganiem dwa dni w takim upale więc darowałam sobie ostatni bieg.

W międzyczasie (czwartek, piątek, poniedziałek, wtorek i w weekend po swoich przebiegch) zwiedzaliśmy trójmiasto, leżałam plackiem na plaży i przekonywałam swojego psa do wody (sukces!)
Zobaczyliśmy m.in molo w Sopocie (najdłuższe drewniane molo w Europie!), Fontanna Jasia Rybaka, Bazylikę Mariacką (jeden z największych kościołów w Europie), Stare miasto w Gdańsku, Złotą Bramę, Fontanne Neptuna i ratusz Głównego Miasta.
weszliśmy na wieżę widokową w Bazylice mariackiej (26 piętro!) :multi:

Posted

[quote name='Kinia']Gdyby nie upał byłoby lepiej, ale i tak gratuluję tego 3 miejsca!!!
Teraz czekam na fotki ze zwiedzania;)
Zdjęcia ze zwiedzania będą, będą - kiedyś :diabloti:

[quote name='kaskaSz']Imageshack - wen5g tu wygląda jakby sobie zrobiła przerwę na opalanko hehe :loveu::evil_lol:
Co do Trójmiasta to piękne miejsce, jest co zwiedzać.
Ta palisada była okropna, pies mi się z niej ześlizgiwał (albo wersja druga, nie chciało jej się tam wejść) :lol:
Oj tak, zgadzam się. :loveu:

[quote name='madziulik_13']Gratulacje ! :D :multi:
Dziękuje!