Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kaskaSz napisał(a):
O, super relacja, czekałam na nią! Gratuluje wyników, najważniejsze jest zadowolenie, dobra zabawa i towarzystwo. Lece do bzików, tam też pewnie coś naskrobane.
Pzdr.

Asiaczek napisał(a):
Najwazniejsze jest twoje zadowolenie. I zadowolenie z Wełenki.
Sunia biega b.szybko, no, ale - jak to w zyciu - inni biegają jeszcze szybciej. Wy też tak będziecie.:lol:
Brawo!!!

Pzdr.

Dzięki! :loveu:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nasze pucharki z Internationall All breeds Cup. :loveu:

Zblizenie na jeden z nich

I artystycznie :cool1:

Wszystkie powyższe zdjęcia są za ciemne/nie ostre/przekrzywione - wiem. Nie miałam siły ustawiać aparatu ;)

Posted

Inkaa napisał(a):

W ostatnim niedzielnym przebiegu nie bralyśmy udziału, a) transport chciał już jechać b) zauwazyłam, że pies już jest strasznie zmęczony, i widziałam wyraźną różnicę w tempie, więc sobie odpuściłyśmy.

Olusia napisał(a):
4 :cool3:

Za nicnierobienie też dają puchary? ;):evil_lol:

Posted

Dziękuje wszystkim. :loveu:

Właśnie zobaczyłam, że w książeczce pracy agility mamy pierwsze i drugie miejsce w łącznych. :multi: (wcześniej nie wiedziałam, bo wyjechaliśmy wcześniej, jeszcze zanim wywiesili wyniki)
Aż się nie spodziewałam. :lol:

Kasiu, w niedziele biegałyśmy wszystkie torki, oprócz ostatniego.

Posted

[quote name='Inkaa']
Kasiu, w niedziele biegałyśmy wszystkie torki, oprócz ostatniego.
A, to sorki, mój błąd. ;) Z poprzedniej Twojej wypowiedzi zrozumiałam, że ogólnie z niedzieli zrezygnowałyście. Ach te moje czytanie ze zrozumieniem. :shake::evil_lol:
Pzdr.

Posted

Aż głupio się czuję kolejny raz dziękując za gratulacje. :loveu:

Wczoraj Ja&Welniak&Edyta z forum shelciakowego&Fidel wybraliśmy się na spacerek nad wodę. Co prawda zdjęć nie mam, ale umówiłyśmy się na przyszły tydzień na 'trening' agility. :multi: