Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Inkaa napisał(a):
Słoneczko moje kochane, życzę Ci bardzo długich spacerów, pysznego jedzenia, pańci, która w ogóle się nie denerwuje, ogromnej radości z treningów i
sukcesów na zawodach. I wszystkiego czego tylko
sobie zażyczysz :loveu:

chyba lepiej nie można tego ująć. ;)
wszystkiego najlepszego! :loveu:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj Wenka jest starsza od mojego gnojka o pół roku, a jest taka zywa, mój to leniuch patentowany:shake::loveu:
Sto lat dla Wełenki, wszystkiego czego będzie chciała, żeby trenowanie nigdy jej się nie nudziło i wszystkiego co najlepsze:loveu:

Posted

Asiaczek
Bzikowa
Kaja10014
Olusia
Feigned
kaszkaSz
RCookie

[SIZE="3"]DZIĘKUJEMY BARDZO! :multi: :multi:

A w tym tygodniu szykuje mi się spacerek z sheltie z forum szelciakowego. Uwaga - w mojej dziurze (czyt. Skierniewicach!) :multi:

Posted

Inkaa napisał(a):

A w tym tygodniu szykuje mi się spacerek z sheltie z forum szelciakowego. Uwaga - w mojej dziurze (czyt. Skierniewicach!) :multi:

W dziurze? Byłam dwa tygodnie temu, miasto trochę większe od mojego Łowicza. Byłam w jednym zoologu, gdzie kupiłam coś czego nie znalazłam w Łowiczu: Frisbee!:multi:
A ile tam było rzeczy, to głowa mała! A cały zoolog był większy z 5 razy od mojego pokoju. Jest ten sklep chyba na osiedlu, ul. gen. Aleksandra Narbuta-Łuczyńskiego chyba:lol:

Posted

Kaja10014 napisał(a):
W dziurze? Byłam dwa tygodnie temu, miasto trochę większe od mojego Łowicza. Byłam w jednym zoologu, gdzie kupiłam coś czego nie znalazłam w Łowiczu: Frisbee!:multi:
A ile tam było rzeczy, to głowa mała! A cały zoolog był większy z 5 razy od mojego pokoju. Jest ten sklep chyba na osiedlu, ul. gen. Aleksandra Narbuta-Łuczyńskiego chyba:lol:

Generalnie chodziło mi o dziurę agilitową, 'dogomaniakową'
Ogolnie rzecz biorąc to Skierniewice są 50tys. miastem w którym można znaleźć dużo, ale brak mi osób chcących aktywnie spędzić czas ze swoim psem (czyt. agility, dogfrisbee, obedience) :roll:

Ale mam nadzieje, że to się zmieni, póki co znalazłam dwie dogomaniaczki ze Skierniewic, z jedną umówiłam się nawet na spacerek (właścicielka sheltie) :multi:

Posted

Inkaa napisał(a):

To na pewno ciekawie i sportowo spędzicie czas!
To kiedy ten spacerek? Ale tak dokładnie, cobym wiedziała, kiedy mam czekać na fotki!:evil_lol:

pzdr.

Posted

[quote name='Inkaa']Asiaczek
Bzikowa
Kaja10014
Olusia
Feigned
kaszkaSz
RCookie

DZIĘKUJEMY BARDZO! :multi: :multi:

:mad::mad::mad: a ja tu wczoraj nie zagladalam wiec i o urodzinach nic nie wiedzialam:diabloti: spoznione ale szczere! Wszystkiego naj, duzo kosteczek, pileczek, zabaw z Pania, dlugich aktywnych spacerkow , sukcesow agilitowych i duuuuzo nagrodek. Zycze ja , a Fuksymilian niesmalo sie dolacza :evil_lol:

Posted

A teraz napiszę coś więcej.
Jestem straaaasznie zadowolona z niektórych prędkości (raz prawie 4 m/s z 2 odmowami, były też 3.8, 3.9 m/s z odmowami) . :loveu: Ale generalnie biegi, które miałyśmy na czysto były woooolne (raz 3,2 m/s - masakra)
Jeszcze ciut przyspieszymy, i bedzie na następnych zawodach zawsze ładnie i gładko ponad 4 m/s :cool1:

Miałyśmy detkę x2 - raz ewidentnie z mojej winy, bo pomyliłam przedostatnią przeszkodę, raz wina była podzielona pół na pół z moim kundem. Ale przebiegi z dyskwalifikacją podobały mi się najbardziej ...

W konkurencji był rosyjski i czeski zapierdlacz, którzy wiadomo, - generalnie zajmowali pierwsze miejsca.
My mamy 5x trzecie + niewiadomo co w przedostatnim przebiegu.
Raz 2 w klasyfikacji łącznej, w drugiej klasyfikacji jeszcze nie wiem CO.

W ostatnim niedzielnym przebiegu nie bralyśmy udziału, a) transport chciał już jechać b) zauwazyłam, że pies już jest strasznie zmęczony, i widziałam wyraźną różnicę w tempie, więc sobie odpuściłyśmy.

Wełenka jest zadowolona z nagród (zabawki - szarpaki i frisbee), ja natomiast z samego faktu, ze mogłam uczestniczyć w tak dużej imprezie agilitowej , oglądać zawodników z innych krajów :loveu:

Posted

Kinia napisał(a):
Gratuluję!!! Bardzo szybko biega i w ogóle super!
Liczę jeszcze na zdjecia

Pieseczkowo napisał(a):
Wielkie gratulacje dla was i masa calusów dla Wenusi:lol:

agaciaaa napisał(a):
Gratulacje :multi: Szybka jest :loveu: wygłaskaj ją ode mnie ;)

Dziękuje bardzo! :cool3:

PositiveThought napisał(a):
gratulacje :loveu:

w ogóle jestem pod wrażeniem, bo tyle biegów... Ja się nawet na te zawody nie szykowałam, bo 4 dni to jednak sporo :cool3:

Ładnie Wełenka biega, ładnie naprzód robi :loveu:

Rzeczywiście, te cztery dni były bardzo męczące. Przed zawodami miałam nawet wątpliwości, czy mój pies da radę, zarówno psychicznie i fizycznie.
Ale na szczeście było bardzo, bardzo OK. Co prawda wczorajszy dzień odsypiała (ja również) ale dzisiaj znowu żyjemy pełnią życia.

Naprzód zdarza jej się ładnie zrobić, ale głównie zależy to od jej humorków.
Wystarczy spojrzeć na prędkości niektórych biegów. Zdarzało się 3,2 m/s na czysto, ale zdarzało się 4 m/s z dwoma odmowami.
Jakby ciut różnicy jest. :diabloti:

Posted

O, super relacja, czekałam na nią! Gratuluje wyników, najważniejsze jest zadowolenie, dobra zabawa i towarzystwo. Lece do bzików, tam też pewnie coś naskrobane.
Pzdr.

Posted

Inkaa napisał(a):
A teraz napiszę coś więcej.
Jestem straaaasznie zadowolona z niektórych prędkości (raz prawie 4 m/s z 2 odmowami, były też 3.8, 3.9 m/s z odmowami) . :loveu: Ale generalnie biegi, które miałyśmy na czysto były woooolne (raz 3,2 m/s - masakra)
Jeszcze ciut przyspieszymy, i bedzie na następnych zawodach zawsze ładnie i gładko ponad 4 m/s :cool1:

Miałyśmy detkę x2 - raz ewidentnie z mojej winy, bo pomyliłam przedostatnią przeszkodę, raz wina była podzielona pół na pół z moim kundem. Ale przebiegi z dyskwalifikacją podobały mi się najbardziej ...

W konkurencji był rosyjski i czeski zapierdlacz, którzy wiadomo, - generalnie zajmowali pierwsze miejsca.
My mamy 5x trzecie + niewiadomo co w przedostatnim przebiegu.
Raz 2 w klasyfikacji łącznej, w drugiej klasyfikacji jeszcze nie wiem CO.

W ostatnim niedzielnym przebiegu nie bralyśmy udziału, a) transport chciał już jechać b) zauwazyłam, że pies już jest strasznie zmęczony, i widziałam wyraźną różnicę w tempie, więc sobie odpuściłyśmy.

Wełenka jest zadowolona z nagród (zabawki - szarpaki i frisbee), ja natomiast z samego faktu, ze mogłam uczestniczyć w tak dużej imprezie agilitowej , oglądać zawodników z innych krajów :loveu:

Najwazniejsze jest twoje zadowolenie. I zadowolenie z Wełenki.
Sunia biega b.szybko, no, ale - jak to w zyciu - inni biegają jeszcze szybciej. Wy też tak będziecie.:lol:
Brawo!!!

Pzdr.