Inkaa Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 dadiii napisał(a):co tu tak cicho?? Oj, zupełnie nie mam czasu na galerie. W ubiegłym tygodniu + weekend byłam na działce. Dzisiaj przyjeżdża do mnie siostra, na początku sierpnia wybieramy się nad morze, także czas na swobodne siedzenie na DGM będę miała dopiero w drugiej połowie sierpnia. :roll: Szarik napisał(a):To czekamy na modlącego się psa :) Zaraz postaram się zrobić zdjęcie sztuczki w książce. Cerber napisał(a):a myślałam... bo te hopki co na pierwszej stronie, to takie były w Białymstoku, gdzie organizatorami pikniku był właśnie klub Alpi :] Nie przejmuj się, my też starymi wyjadaczami nie jesteśmy, trenujemy dopiero od roku :) Nie, to są, jak powiedziała Ewa, hopki obozowe (need4speed) Może i starymi wyjadaczami nie jesteście, ale napewno średniozaawansowanymi agilitowcami, często pojawiającymi się na zawodach napewno. ;) dadiii napisał(a):a z jakiej hodowli jest twoja pannica?? to pytanie z czystej ciekawosci :D Ona jest bez rodowodu. :oops: Waxy napisał(a):poszły se baby :evil_lol: Mnie nie było, ale już wróciłam. Przynajmniej na dzisiaj. Właśnie nadrabim zaległości na dogo. ;) Quote
Olusia Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Enchantress, kiedy będą nowe fotki? :lol::cool3::loveu: Quote
Sweet Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 jak fajnie gryzie kostkę:D pięknie w tych szelkach wygląda:):) Quote
Dobcia Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 No to czekamy na zdjęcia sztuczki:) http://img142.imageshack.us/img142/3377/dsc03954rw0.jpg jaka duża zdobycz:lol: Quote
dadiii Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 :loveu: :loveu: ona jest przesliczna!!! :loveu: :loveu: no i czekam na fotki te sztuczki chociaz by z ksiazki :p Quote
Illusion Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Moja Tośka też jest fanką kości :lol:. Właśnie już ponad godzinę memła swoją kość prasowaną. Quote
Olusia Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Cześć ;) Co tam u Was? Jak Wenka przetrzymuje te upały? ;) Quote
Szarik Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 http://img142.imageshack.us/img142/3377/dsc03954rw0.jpg Rozochociła Nas i zwiała... Quote
Inkaa Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Witajcie po przerwie. Postaram się wkleić jakieś nowe zdjęcia, ale najpierw muszę nadrobić zaległości w niektórych dogomaniackch tematach (szczególnie obroże, szelki, smycze cd) po mojej 1.5 tygodniowej nieobecności Teraz coś o nas. Żyjemy w zasadzie całkiem dobrze, ogólnie wczasujemy się (już boję końca wakacji, pół dnia siedzenia w szkole, kiedy biała będzie chodziła z jednej kanapy na drugą, oby mi nie umarła z nudów ...) Aktualnie ćwiczymy frisbee, uczymy się nowych sztuczek, stare powtarzamy, zaczynamy się wkręcać w obi, bawimy się w rozproszeniach, aportujemy w wodzie i na lądzie. Od agility odpoczywamy. Tak w skrócie. Pozdrawiam. Quote
Waxy Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 W końcu jesteście :multi: Czekamy na zdjęcia 'naszej' agentki! :loveu: No i widzę nowy avatarek.. Quote
Juszes Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Enchantress'ka, Twoja sunia jest przesłodka! :) Śle głaskania ;*** Quote
Bzikowa Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Heloł , moje drogie. :diabloti: Z tym agility, to tak jak my - odpoczywamy. Znaczy się jak Bezik bo ja tak nie do końca. Spotkanie nam nie wypaliło totalnie! :eviltong: Ale i tak widzimy się na jesieni - na kurs idziesz, prawda? :cool3: Oczywiście prosimy o zdjęcia! Nie masz nic więcej z obozu NNL? Może jakieś filmiki? Pozdrawiamy! Quote
Dobcia Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Witamy:multi: No to spędzacie ciekawie czas, a nam pozostaje poczekać na zdjęcia:cool3: Quote
Inkaa Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Dobcia napisał(a):Witamy:multi: No to spędzacie ciekawie czas, a nam pozostaje poczekać na zdjęcia:cool3: Witajcie! :multi: Bzikowa napisał(a):Heloł , moje drogie. :diabloti: Z tym agility, to tak jak my - odpoczywamy. Znaczy się jak Bezik bo ja tak nie do końca. Spotkanie nam nie wypaliło totalnie! :eviltong: Ale i tak widzimy się na jesieni - na kurs idziesz, prawda? :cool3: Oczywiście prosimy o zdjęcia! Nie masz nic więcej z obozu NNL? Może jakieś filmiki? Pozdrawiamy! Wiem, nie wypaliło nam spotkanie, ja ostatnio zupełnie nie miałam na nic czasu, nawet na dogo nie wchodziłam od 1,5 tygodnia. Ale teraz mam wolne, nie wiem jak ty - więc może ... ? :lol: Na kurs chyba się wybieram. ;) Filmiki i foty z obozu pewnie jakieś się znajdą, ale fotografowie się obijają, i nic nie wstawiają. Agata kręciła nasze filmiki, ale Na Kary karcie pamięci, więc czeka na przesłanie płyty na której znajdą się jej filmowe dzieła. Asiaczek napisał(a):A kiedy będą te foteczki? Pzdr. Już wstawiam. ;) Juszes napisał(a):Enchantress'ka, Twoja sunia jest przesłodka! :) Śle głaskania ;*** Dziękuje, dziękuje bardzo! Waxy napisał(a):W końcu jesteście :multi: Czekamy na zdjęcia 'naszej' agentki! :loveu: No i widzę nowy avatarek.. Tak, avatarek mam nowy, prawda że ładny? ;) Quote
Inkaa Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Słabej jakości zdjęc - ostrzegam. Robimy surykatkę I artystyczny portrecik z trawą w roli głównej. Quote
Bzikowa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Surykatka superowa! :loveu: Jeeeej jak Ty to robisz, że Ci się pies w ruchu nie rozmazuje...? :cool3: Quote
Inkaa Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='Bzikowa']Surykatka superowa! :loveu: Jeeeej jak Ty to robisz, że Ci się pies w ruchu nie rozmazuje...? :cool3: Wiesz, akurat na tych ostatnich fotach nie ma jakiejś oszałamiającej ostrości (a szczególnie rozmazana i nie ostra jest fotka numer trzy) Ja robienie zdjeć w ruchu sobie po prostu wyćwiczyłam, na początku nie wychodziło mi to zbyt dobrze. Teraz, nieraz nawet udaje mi się zrobić ładne zdjęcie podczas szczekania, z uchwyconą otwartą mordką. [quote name='kaskaSz']Surykatka świetna! :multi: Dziękuje bardzo! Quote
Illusion Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 http://img514.imageshack.us/img514/5457/dsc02015ky5.jpg Co to za zielona obróżka? http://img168.imageshack.us/img168/2693/dsc03032kr2.jpg Wena to też taki nałogowiec jak Tośka, że się trawskiem zaciąga? :cool3: Quote
Recommended Posts