Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaciaaa, Asiaczek, Kaja10014,

Wełenka kompletnie zapomniała o sterylizacji, wczoraj byłyśmy na zdjeciu szwów Moja histeryczka nie piszczała i nie wyrywala się (co było obecne nawet przy szczepieniach, oględzinach czy obcinaniu pazurów) - sukces :multi:

Przy okazji kupiłyśmy Fiprex, choć u nas kleszczy nie ma (prawie) wcale. W tamto lato Wełenka miała tandetną obróżkę z zoologika za 8 zł (i to też nie zawsze), a zauważyłam przez ten cały okres u niej tylko jednego kleszcza. Ale w tym roku będziemy porządniej dbać o bezpieczeństwo. ;)

Bzikowa
Jakoś tak sie złożyło. ;)

• 2 weeks later...
Posted

Olusia napisał(a):
Hej ;)
Tak się martwiłaś tą sterylizacją a sunia już wraca do formy :multi: Mam nadzieję, że pojawicie się w Kozienicach? :)

Tak, na IABC jedziemy, to jest pewne już na 100% ;)
Aktualnie zastanawiam się nad zawodami w Łodzi (to za 2 tyg, aaa!)

Posted

Olusia napisał(a):
To super! W końcu poznam Weniaczka :multi: A na jakiś obóz wybieracie się w tym roku? ;)

Tak, na pewno wybieramy się na nasz klubowy obóz cavanowy. Myślałam także nad którymś z fortowych, ale zrezygnowałyśmy.
A wy z tego co pamiętam, w tamtym roku planowałyście obóz Need4Speed, tak? Dlaczego ostatecznie nie pojechałyście?
Na tegoroczne wakacje macie jakieś plany? ;)

Posted

Inkaa napisał(a):
Tak, na pewno wybieramy się na nasz klubowy obóz cavanowy. Myślałam także nad którymś z fortowych, ale zrezygnowałyśmy.
A wy z tego co pamiętam, w tamtym roku planowałyście obóz Need4Speed, tak? Dlaczego ostatecznie nie pojechałyście?
Na tegoroczne wakacje macie jakieś plany? ;)

Pff, miałam ochotę na fortowy, ale już koniec zgłoszeń z tego co widziałam :shake:

Dlaczego? Prosty powód. Rodzice. :roll:

• 2 weeks later...